- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
haha cok komık olmuss sızın kıııı masallah Allah ayırmasın bu arada.. rihanna demek :) cok iyi düsünmüssünüz t shirt işini bana ne önerirsiniz peki
onu dusundum de ben ona sesımı duyurana kadar benım arkadaslar atlar verırler (sağ olsunlar) nıye bızden ıstemedın dıyeeSinav konulari hakkinda bilgi aliyormus gibi yap uc iste fazla kalem varmi sor. Binbir turlu yolu var
masallah sıze tekrardan.. yıl boyu cok sansım vardı muhabbete gırmek ıcın ama hosladıgımı bilmiyordum kı son dakıka ne yapabilirim diye düsünüyorum işe bakBilemem ki..ozaman hep kapak resimleri begendikleri rihannaydi..su an kolunda tattoosu bile var..ama onunki hayranlik..cunku bende hayranim :)) herneyse iyi dileklerin icin tesekkurler..sende o tarz bisiler yapabilirsin..yada uc iste kalem silgi falan..
bilemiyorum nerede sorun..kızlar sanki hiçbir zaman ciddi bir ilişkim olmayacakmıs gibi geliyor
mesela ne zaman birini begensem düşünüyorum kesin bir unutamadığı vardır
kesin bir sevdiği vardır
şimdi birini beğeniyorum sınıftan ama aramızda bir sohbet bile olmadı bir günaydın bile
gecen gün ders cıkısı okulun önünde sınıftan birileriyle konusuyordu o kadar istedim ki konustukları kişilerin arasında ben de olayım amaa nerdee ?
facebook sitesini pek dile getirmek istemiyorum aslında çok hoslanmıyorum ekleme silme vs begendın begenmedın muhabbetlerinden ama onu da söyleyeyım faceden bile eklemedim, aramızda bir konusma bile olmamısken ekleyemem mantıksız geliyor....
ona nasıl kendimi farkettirecegim tavsiyeleriniz var mı ? cuma günü sabah 9 gibi sınavım var okulda (final) okulda 1-2 saat kalacagım, sonra tatile giriyoruz tavsiyeleriniz var mı kendimi ona farkettirebilmem için ?[/Q
benım arkadaslar sag olsunlar bu arada, hiç o duymadan atlar verirler bir de sorarlar nıye ondan istiyorsun bizden iste diyeSinav konulari hakkinda bilgi aliyormus gibi yap uc iste fazla kalem varmi sor. Binbir turlu yolu var
Bizde esimle unv de tanistik. Ama o beni ilk fark etti ve bayaa da ugrasti kabul ettirmek icin :) inşallah seninkide hemen farkederde hemencecik evlenirsinizbenım arkadaslugrasti olsunlar bu arada, hiç o duymadan atlar verirler bir de sorarlar nıye ondan istiyorsun bizden iste diyeanca sıranın önü ya da arkasında olacak o
ama denk getirmeye calısacagımm
evlenmek miiiiiiBizde esimle unv de tanistik. Ama o beni ilk fark etti ve bayaa da ugrasti kabul ettirmek icin :) inşallah seninkide hemen farkederde hemencecik evlenirsiniz
ben onun karsısına cıkmıs oluyorum o zaman bu durumda cünkü o benı degıl ben onu farkettım ne yazık kımerhaba araniza yeni katıldım arkadaşlar ve iık mesajım sana bende senin gibi birşey yaşadım ama öyle biri yoktu sadece hayatımda bir sevgili olsun istedim sonra baktım bunu takınca hiç olmuyor arkadaşlarımla çok eğlenmeye başlayınca birden karşıma biri çıktı ve başladı yaklaşık bır ay sonra 5 inci yılımıza girecegiz o yüzden kafana takma rahat ol
evet, 21 yasındayım bu arada, bu duyguları ancak buraya yazabılıyorum bır arkadasım bıle bılmıyor o kısıden hoslandıgımı böyle mevzuları cok konusmuyorum hatta hıc konusmuyorum hep ıcımde tutuyorum ama care için buraya yazmam gerekiyordu sizler de hepiniz sağ olun yardımcı olmaya calısıyorsunuz cok tesekkür ediyorum hepinizeCuma günü final varmış demekki üniversitelisin doğru mu anladım. Yaş kaç bilmiyorum ama önce sakin ol derim ben. Bi üniversiteli olarak liseli gibi davranma erkekler bu tarzdan pek hoşlanmazlar hele üniversiteli olan bi erkek daha cool takılır kaçan kovalanır
çok teşekür ederim:) şöyle erkekler birazcık böyle farkedilme çabası olan kızları cabuk anlıyor aslında ama hiç haz etmiyorlar bundan o yuzden cool olmaya çalış mümkünse ortak arkadaş edınme yoluna basvur kendının hıc boyle seylerle alakan yokmus gıbı davrandıgın an ıstedıgın olacaktır :)ben onun karsısına cıkmıs oluyorum o zaman bu durumda cünkü o benı degıl ben onu farkettım ne yazık kı
bu arada uyelıgınız hayırlı olsun :) mutlulugunuz da daım olsun :)
Biz şimdi ikinizi de tanımıyoruz ama sizin bu hissettiklerinizi ben lisede hissetmiştim ve kendimi farkettirmek için türlü saçmalıklar yaptım güya çok seviyosum ben ona kendimi farkettirmeye çalıştıkça o şımardı sonra başkalarına ilgi gösterdi ki farklı sınıflardaydık. Çok ağladım sanki dünya başıma yıkılmıştı ama sonra mezun olduk ve unuttum gitti şimdi evliyim ve kocamı çok seviyorum anladım ki o sevgi sandığım şey bende platonik bi aşkmış ulaşılmaz olunca değerliymiş. Bunu iyi düşünün o kişi ulaşılmaz olunca mı değerli yoksa bütün çabalarınıza değer mi? Kendinizi küçük düşürmeyin iyi düşünün. Belki güvendiğiniz birine anlatsanız daha mantıklı olabilirsiniz. Bu arada 27 yaşındayımevet, 21 yasındayım bu arada, bu duyguları ancak buraya yazabılıyorum bır arkadasım bıle bılmıyor o kısıden hoslandıgımı böyle mevzuları cok konusmuyorum hatta hıc konusmuyorum hep ıcımde tutuyorum ama care için buraya yazmam gerekiyordu sizler de hepiniz sağ olun yardımcı olmaya calısıyorsunuz cok tesekkür ediyorum hepinize
ona hiç farkettırmedım kendımı sadece sayılı 1-2 bakma anlık o da, rastgele etrafa bakıyormus gibi,
mesela sınav ıcın sırada otururken göz göze geldik ama anlamlı bakıslar kategorisine girmez o da
dogru... cool olmak gerekıyor galiba bu durumlardaçok teşekür ederim:) şöyle erkekler birazcık böyle farkedilme çabası olan kızları cabuk anlıyor aslında ama hiç haz etmiyorlar bundan o yuzden cool olmaya çalış mümkünse ortak arkadaş edınme yoluna basvur kendının hıc boyle seylerle alakan yokmus gıbı davrandıgın an ıstedıgın olacaktır :)
Allah mesut etsın öncelikle.. :)Biz şimdi ikinizi de tanımıyoruz ama sizin bu hissettiklerinizi ben lisede hissetmiştim ve kendimi farkettirmek için türlü saçmalıklar yaptım güya çok seviyosum ben ona kendimi farkettirmeye çalıştıkça o şımardı sonra başkalarına ilgi gösterdi ki farklı sınıflardaydık. Çok ağladım sanki dünya başıma yıkılmıştı ama sonra mezun olduk ve unuttum gitti şimdi evliyim ve kocamı çok seviyorum anladım ki o sevgi sandığım şey bende platonik bi aşkmış ulaşılmaz olunca değerliymiş. Bunu iyi düşünün o kişi ulaşılmaz olunca mı değerli yoksa bütün çabalarınıza değer mi? Kendinizi küçük düşürmeyin iyi düşünün. Belki güvendiğiniz birine anlatsanız daha mantıklı olabilirsiniz. Bu arada 27 yaşındayım
son söyledigine cok güldüm hala gülüyorummmmm cok dogru bır noktaya parmak bastınız :)))bence ön sırasına yada arka sırasına oturmak çok mantıklı canımdönem bitti gerçi ama ikinci döneme bırakırsan bir yolunu bulup yanına oturmayı denemelisin mesela derse gec girersin eger onun yanı boş ise sanki ilk gördüğün yer orasıymış gibi koştur koştur yanına oturup gülümseyebilirsin ama dikkat et kendi arkadaşlarının yanı boş olmasın
maşallah çok neşeli bi tipsin atılgan da birine benziyorsun :)) kızım senin bize ihtiyacın yokki bence sen bi yolunu bulur onun dikkatini bu tatlılıkla çekersinson söyledigine cok güldüm hala gülüyorummmmm cok dogru bır noktaya parmak bastınız :)))
ön sırasına oturup ımza kagıdını vereyim
kagıdı verirken de bir bakıs
hele bır de kalemı yoksa
kalem de verırım
oldu bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?