bilemiyorum bilemiyorum bilemiyorum

haha cok komık olmuss sızın kıııı masallah Allah ayırmasın bu arada.. rihanna demek :) cok iyi düsünmüssünüz t shirt işini bana ne önerirsiniz peki

Bilemem ki..ozaman hep kapak resimleri begendikleri rihannaydi..su an kolunda tattoosu bile var..ama onunki hayranlik..cunku bende hayranim :)) herneyse iyi dileklerin icin tesekkurler..sende o tarz bisiler yapabilirsin..yada uc iste kalem silgi falan..

Sinav konulari hakkinda bilgi aliyormus gibi yap uc iste fazla kalem varmi sor. Binbir turlu yolu var
onu dusundum de ben ona sesımı duyurana kadar benım arkadaslar atlar verırler (sağ olsunlar) nıye bızden ıstemedın dıyee eyvah o zaman bıterım ben .. anca ön sıra ya da arka sırada olursa isteyebilirim
bu arada acaba onun için ne tür taktikler arıyorum benı suu durumda görse ne derdi acaba

masallah sıze tekrardan.. yıl boyu cok sansım vardı muhabbete gırmek ıcın ama hosladıgımı bilmiyordum kı son dakıka ne yapabilirim diye düsünüyorum işe bak

Sinav konulari hakkinda bilgi aliyormus gibi yap uc iste fazla kalem varmi sor. Binbir turlu yolu var
benım arkadaslar sag olsunlar bu arada, hiç o duymadan atlar verirler bir de sorarlar nıye ondan istiyorsun bizden iste diye anca sıranın önü ya da arkasında olacak o
ama denk getirmeye calısacagımm

merhaba araniza yeni katıldım arkadaşlar ve iık mesajım sana bende senin gibi birşey yaşadım ama öyle biri yoktu sadece hayatımda bir sevgili olsun istedim sonra baktım bunu takınca hiç olmuyor arkadaşlarımla çok eğlenmeye başlayınca birden karşıma biri çıktı ve başladı yaklaşık bır ay sonra 5 inci yılımıza girecegiz o yüzden kafana takma rahat ol

benım arkadaslugrasti olsunlar bu arada, hiç o duymadan atlar verirler bir de sorarlar nıye ondan istiyorsun bizden iste diye anca sıranın önü ya da arkasında olacak o
ama denk getirmeye calısacagımm
Bizde esimle unv de tanistik. Ama o beni ilk fark etti ve bayaa da ugrasti kabul ettirmek icin :) inşallah seninkide hemen farkederde hemencecik evlenirsiniz

Bizde esimle unv de tanistik. Ama o beni ilk fark etti ve bayaa da ugrasti kabul ettirmek icin :) inşallah seninkide hemen farkederde hemencecik evlenirsiniz
evlenmek miiiiii eyvahhh bayılıyorummmmmmm

insallah hayırlısı olsun öncelikle tabi ki hepımızın hakkında
şu ugrasma konusu bana zaten olmazsa olmaz geliyor
hiç teklif etsin tak kabul edeyim anlayısında olamadım ben nedense
düsünce yapısından kaynaklanıyor galiba

Cuma günü final varmış demekki üniversitelisin doğru mu anladım. Yaş kaç bilmiyorum ama önce sakin ol derim ben. Bi üniversiteli olarak liseli gibi davranma erkekler bu tarzdan pek hoşlanmazlar hele üniversiteli olan bi erkek daha cool takılır kaçan kovalanır

ben onun karsısına cıkmıs oluyorum o zaman bu durumda cünkü o benı degıl ben onu farkettım ne yazık kı
bu arada uyelıgınız hayırlı olsun :) mutlulugunuz da daım olsun :)

evet, 21 yasındayım bu arada, bu duyguları ancak buraya yazabılıyorum bır arkadasım bıle bılmıyor o kısıden hoslandıgımı böyle mevzuları cok konusmuyorum hatta hıc konusmuyorum hep ıcımde tutuyorum ama care için buraya yazmam gerekiyordu sizler de hepiniz sağ olun yardımcı olmaya calısıyorsunuz cok tesekkür ediyorum hepinize

ona hiç farkettırmedım kendımı sadece sayılı 1-2 bakma anlık o da, rastgele etrafa bakıyormus gibi,
mesela sınav ıcın sırada otururken göz göze geldik ama anlamlı bakıslar kategorisine girmez o da

ben onun karsısına cıkmıs oluyorum o zaman bu durumda cünkü o benı degıl ben onu farkettım ne yazık kı
bu arada uyelıgınız hayırlı olsun :) mutlulugunuz da daım olsun :)
çok teşekür ederim:) şöyle erkekler birazcık böyle farkedilme çabası olan kızları cabuk anlıyor aslında ama hiç haz etmiyorlar bundan o yuzden cool olmaya çalış mümkünse ortak arkadaş edınme yoluna basvur kendının hıc boyle seylerle alakan yokmus gıbı davrandıgın an ıstedıgın olacaktır :)

bence ön sırasına yada arka sırasına oturmak çok mantıklı canım dönem bitti gerçi ama ikinci döneme bırakırsan bir yolunu bulup yanına oturmayı denemelisin mesela derse gec girersin eger onun yanı boş ise sanki ilk gördüğün yer orasıymış gibi koştur koştur yanına oturup gülümseyebilirsin ama dikkat et kendi arkadaşlarının yanı boş olmasın

Biz şimdi ikinizi de tanımıyoruz ama sizin bu hissettiklerinizi ben lisede hissetmiştim ve kendimi farkettirmek için türlü saçmalıklar yaptım güya çok seviyosum ben ona kendimi farkettirmeye çalıştıkça o şımardı sonra başkalarına ilgi gösterdi ki farklı sınıflardaydık. Çok ağladım sanki dünya başıma yıkılmıştı ama sonra mezun olduk ve unuttum gitti şimdi evliyim ve kocamı çok seviyorum anladım ki o sevgi sandığım şey bende platonik bi aşkmış ulaşılmaz olunca değerliymiş. Bunu iyi düşünün o kişi ulaşılmaz olunca mı değerli yoksa bütün çabalarınıza değer mi? Kendinizi küçük düşürmeyin iyi düşünün. Belki güvendiğiniz birine anlatsanız daha mantıklı olabilirsiniz. Bu arada 27 yaşındayım

dogru... cool olmak gerekıyor galiba bu durumlarda bu arada ben o cocuga davranamadım bıle yanı aramızda davranma durumu hıcbır sekılde olmadı sadece aynı sınıfta nefes alıp verıyoruz galıba onu farkettım

Allah mesut etsın öncelikle.. :)
Platonik konusunda söyledikleriniz cok dogru
ulasılmadıkca kıymetlenıyor degerı yukselıyor bır seyler oluyor
sankı ınsanın gözüne perde iniyor

son söyledigine cok güldüm hala gülüyorummmmm cok dogru bır noktaya parmak bastınız :)))
ön sırasına oturup ımza kagıdını vereyim
kagıdı verirken de bir bakıs
hele bır de kalemı yoksa
kalem de verırım
oldu bu iş

Cnm bendede ayni sorun var zamana birak bence elbet birgun karsina birisi cikacaktir allah hskkinda en hayirlksink nasio eder uzulmedogru yer dogru zamanibekle :

maşallah çok neşeli bi tipsin atılgan da birine benziyorsun :)) kızım senin bize ihtiyacın yokki bence sen bi yolunu bulur onun dikkatini bu tatlılıkla çekersin

gözleri dik bak ama en fazla 4 5 sn olsun. demez ama ne bakıyorsun derse birine dersin. kime derse g.tme dersin aahahahah tabi kiiii şakaydııı. görünebileceğin kadar gözünün önünde ol ve imalı bakışlar at. olursa senindir olmazsa senin olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…