- 24 Ocak 2018
- 135
- 181
- 23
- Konu Sahibi 123pembehayal
merhaba hanımlar. Benim ki dert mi değil mi bilmiyorum. Ama içimi dökmek ve değerli düşüncelerinizi almak istedim. Üç yıllık bir ilişkim var. İkimiz de üniversiteyi bitirdik. Ben Özel bir yerde öğretmenlik yapıyorum o ise ücretli öğretmenlik yapıyor. Biz artık arada ciddi bir şey olsun istiyoruz. Ama arada askerlik var. Evet askerlik ailelerin tanışması için engel değil. Ama evlilik için engel görüyorum. Bu konuyu ben açtıkça o üzülüyor sanki gitmek istemiyor gibi. Ben sanki ondan ayrı kalmaya meraklı gibiyim. Araştırdım ettim şartları en uygun tarihleri olacakları söyledim. Bana gülerek offf acelemiz mi var dedi. Evlenmeyi istemeyen biri olmadığını sanar insan halbuki çok istiyor hatta bnden çok istediğini biliyorum. Ama bu davranışına anlam veremedim. Söylediğim zaman açıklaması" senden ayrılmak ayrı kalmak beni üzüyor dedi" Bnde bir daha bu konuyu açmayacağımı kendisi nasıl istiyorsa öyle davranmasını söyledim. Dün ise bu tartışmalar yüzünden canı sıkıldı hiç arayıp sormadı ders arasında kitap okudum filan dedi. Akşam iş çıkışı beni babam alır ama dün işi çıktı eve tek döndüm. Bana sen dışarıdayken İçim rahat etmiyor ailenle olsan bile tedirgin oluyorum diyen kişi beni hiç aramadı , eve vardın mı diye mesaj atmadı. Ben de üzüldüğümü belirten şeyler yazdım bana sadece uyumak istiyorum dedi. Ben konuşmama kararı aldım. Mesajlarına filan cevap yazmak istemiyorum çünkü kelimelerim tükendi. Sizce napmam gerekiyor