- 9 Kasım 2013
- 965
- 578
- 358
- 38
- Konu Sahibi Siskooanne
-
Tövbe tövbe ya bunlar iyice kafayı yemiş.yok tarikatın hocası. birde ağzı burnu yamulmuş bunu yaparken. ben tırstım arkadaş.
Hahahah ilahi kiz:))esim yamulttu agzini burnunu onu diyorum:)ay hic gulecegim yoktu:)yok tarikatın hocası. birde ağzı burnu yamulmuş bunu yaparken. ben tırstım arkadaş.
ne alakaymış ana dilinin Rusça olmasıyla. Latin alfabesi kullanıyor ya. "Sh" herkes biliyor zannediyor herhalde. neyse gerçekten de bilmiyor belki.Hani ergenler oyle yazar ya o bakimdan yasa bagladim. Anadili ruscaymis telefonunda ş harfi yokmus o yuzden oyle yazmis hos sh degilde yalnizca s yazsa anlariz zaten ama bilmiyo demek ki ozur diledim kendisinden ben:) Napalim hassasiz iste dile karsi olur oyle yanlisiklar
yanlışmı anlamışım.ne bileyim. oyyyHahahah ilahi kiz:))esim yamulttu agzini burnunu onu diyorum:)ay hic gulecegim yoktu:)
bu insanın bu şekilde saçma bir yola girmiş olması İslam'ın niteliğini değiştirmez. kişinin sapkınlığını gösterir.İslam hoşgörü dinidir lafı, eşin ve eşin gibi insanlar yüzünden artık sadece bir sözden ibaret kaldı. Yazık çok yazık. Eşine ve çocuğuna reva gördüğü bu durum da dine pek uygun ya !
Yok değilmiş. Bana öyle yazdı ama kesin bunlarla bağlantısı vardır yine de.Kim hamile kadını boğazlamış yaa konu sahibinin eşi değil di mi
Ayy kizlar valla hakkinizi helal edin demekki ben zihnimin dolulugundan yanlis yazdim sende oyle anladigina gore:)esim yamulttu agzini burnunu demek istemistim:)sehir efsanesi olacam simdi okunduda hoca yamuldu falan:)))Yok değilmiş. Bana öyle yazdı ama kesin bunlarla bağlantısı vardır yine de.
Sonra tarikat şeyhinin ağzı yamulmuş, eşi gitmeyi bırakmış, sonra geri başlamış gitmeye.
ne kadar komik, benim inandığım İslam çalışmay emreder. Hatta insanlara yardım etmeyin(maddi olarak),iş bulmalarına yardım edin der. yani çalışsın kendi kazansın der.Yok değilmiş. Bana öyle yazdı ama kesin bunlarla bağlantısı vardır yine de.
Sonra tarikat şeyhinin ağzı yamulmuş, eşi gitmeyi bırakmış, sonra geri başlamış gitmeye.
İyi de şeker bacım, bu şeyh senin boğazına yapıştı, eşin bunu gördü, adamı patakladı.Ayy kizlar valla hakkinizi helal edin demekki ben zihnimin dolulugundan yanlis yazdim sende oyle anladigina gore:)esim yamulttu agzini burnunu demek istemistim:)sehir efsanesi olacam simdi okunduda hoca yamuldu falan:)))
Sen haksizsiz demiyorum ki heralde kocan seni bu kadar kisitlarken aklindan bunlar geciyordur diye tahmin yuruttum. Olayi yumusatmaya çalıştım cunku ya bu nasil insan nasil katlaniyosun buna gibi yorumlari sevmiyorum. Oyle vebal altina giremem. Ama olmadi dusuncem ters tepti demek ki.Canim cigerim ben kotu kul olsunmu diyorum biraksin herseyi azalim cosalimmi diyorum?gercekten bunlarmi anlasiliyor benim yazdiklarimdan?bak sirf uzerimde ne kadar hakki var diye esim hakkinda tek kotu laf ettimmi?yada islama dil uzattimmi ki ne cektiysem bu yuzden cektim?benim kadarmi korkuyorlar Allahtan sence?8 aylik bebekle birakip giderken beni dinden tiksindirirken isyana suruklerke nerede bu korku?
HaklsiniZ biz cennet istemiyoruz diyemeyiz ama gercek Allah korkusu onun rizasini kaybetmekten dolayidir zaten hakiki Allah dostlari diye belirtmistimElbette ama cennet için de olsa Allahın emir ve yasaklarına uymak Rabbimin katında güzeldir.
Günah işlemektense.
ha kocası adamı dövmüşmü. yüzünü gözünü dağıtan kocamı...İyi de şeker bacım, bu şeyh senin boğazına yapıştı, eşin bunu gördü, adamı patakladı.
Bir de sanki zamanla iyileşecek bir şeymiş gibi, tekrar gitmeye nasıl başladı?
Bu nasıl bir kafadır, anlayıştır çözemedim. Yani eşini boğazlıyorlar, adam zaman geçince yine yanlarına gidiyor. Pes!
Valla ben de anlamadım ki İpekcim.ne kadar komik, benim inandığım İslam çalışmay emreder. Hatta insanlara yardım etmeyin(maddi olarak),iş bulmalarına yardım edin der. yani çalışsın kendi kazansın der.
bu olayda kimin ne kazancı var, nasıl bir tarikat anlamadım ama kafayı yedirir insana bunlar.
evet öylearkadaşı ya. yoksa ne ağız göz yamulacak ya. bu kadar fantastik bir dünyada yaşamıyoruz işte. geçelim artık bu masalları...ha kocası adamı dövmüşmü. yüzünü gözünü dağıtan kocamı...
Yok o zaten okuzde ben hani yanlisi duzelteyim dedim:)gulerim aglanacak halime.delimiyim kiz ben?İyi de şeker bacım, bu şeyh senin boğazına yapıştı, eşin bunu gördü, adamı patakladı.
Bir de sanki zamanla iyileşecek bir şeymiş gibi, tekrar gitmeye nasıl başladı?
Bu nasıl bir kafadır, anlayıştır çözemedim. Yani eşini boğazlıyorlar, adam zaman geçince yine yanlarına gidiyor. Pes!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?