Bilemiyorumm

İslam hoşgörü dinidir lafı, eşin ve eşin gibi insanlar yüzünden artık sadece bir sözden ibaret kaldı. Yazık çok yazık. Eşine ve çocuğuna reva gördüğü bu durum da dine pek uygun ya !

yalnız bende şirk diye biliyorum. shirk yazınca aa doğrusu böyleymiş yanlış biliyorum diye düşündüm. ah sarı kafam ahh

ne alakaymış ana dilinin Rusça olmasıyla. Latin alfabesi kullanıyor ya. "Sh" herkes biliyor zannediyor herhalde. neyse gerçekten de bilmiyor belki.

İslam hoşgörü dinidir lafı, eşin ve eşin gibi insanlar yüzünden artık sadece bir sözden ibaret kaldı. Yazık çok yazık. Eşine ve çocuğuna reva gördüğü bu durum da dine pek uygun ya !
bu insanın bu şekilde saçma bir yola girmiş olması İslam'ın niteliğini değiştirmez. kişinin sapkınlığını gösterir.

Kim hamile kadını boğazlamış yaa konu sahibinin eşi değil di mi
Yok değilmiş. Bana öyle yazdı ama kesin bunlarla bağlantısı vardır yine de.
Sonra tarikat şeyhinin ağzı yamulmuş, eşi gitmeyi bırakmış, sonra geri başlamış gitmeye.

Sonra tarikat şeyhinin ağzı yamulmuş, eşi gitmeyi bırakmış, sonra geri başlamış gitmeye.
Ayy kizlar valla hakkinizi helal edin demekki ben zihnimin dolulugundan yanlis yazdim sende oyle anladigina gore:)esim yamulttu agzini burnunu demek istemistim:)sehir efsanesi olacam simdi okunduda hoca yamuldu falan:)))

ne kadar komik, benim inandığım İslam çalışmay emreder. Hatta insanlara yardım etmeyin(maddi olarak),iş bulmalarına yardım edin der. yani çalışsın kendi kazansın der.
bu olayda kimin ne kazancı var, nasıl bir tarikat anlamadım ama kafayı yedirir insana bunlar.

arkadaşım senin nezdinde,
dine böyle saçmalıkları sokanları, bir nazar boncuğuna bile bukadar mana yükleyenleri, ne olduğu belirsiz şeyhleri ve peşinden koşanları allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...
peygamberimizin erkek evlatları kendinden önce vefat etmiş ki kendilerine böyle özel anlamlar yüklenmesin diye...
hangi akılla (ki akılları yok olsa birilerinin peşinden gitmezler) ne olduğu belirsiz insanların peşinden gider ve dediklerini yaparlar...
2+2=4. namazını kıl,orucunu tut, hacca git....,iyi insan ol,iyi insan ol,iyi insan ol,kula kakkıyla gelme, yaradanı tanı...
budur ya. var mı ötesi???????????
bu ülke ne fadimeler ne müslümler gördü... allah hepsinin belasını versin. yobaz ve sapkın kişiler....

Ayy kizlar valla hakkinizi helal edin demekki ben zihnimin dolulugundan yanlis yazdim sende oyle anladigina gore:)esim yamulttu agzini burnunu demek istemistim:)sehir efsanesi olacam simdi okunduda hoca yamuldu falan:)))
İyi de şeker bacım, bu şeyh senin boğazına yapıştı, eşin bunu gördü, adamı patakladı.
Bir de sanki zamanla iyileşecek bir şeymiş gibi, tekrar gitmeye nasıl başladı?
Bu nasıl bir kafadır, anlayıştır çözemedim. Yani eşini boğazlıyorlar, adam zaman geçince yine yanlarına gidiyor. Pes!

Sen haksizsiz demiyorum ki heralde kocan seni bu kadar kisitlarken aklindan bunlar geciyordur diye tahmin yuruttum. Olayi yumusatmaya çalıştım cunku ya bu nasil insan nasil katlaniyosun buna gibi yorumlari sevmiyorum. Oyle vebal altina giremem. Ama olmadi dusuncem ters tepti demek ki.
Orta yolu bulursunuz insallah

ha kocası adamı dövmüşmü. yüzünü gözünü dağıtan kocamı...

geçen sene gazetelerde bir hoca çıktı. bir terimleri vardı hatrlamıyorum da şimdi haberi okuyanlar belki çıkarır. erkek olan hoca mürit kadın ve erkeklerle yatıyormuş. bunu yapmazsa kötü bir şeyden arınmadıklarını düşünüyorlar. hoca da kendine el veren hocayla yatıp o öldükten sonra tarikatın başına geçmiş.
buna inanan bir sürü kadın ve erkek karı koca olmak üzere sırayla yatmış. artık birinde patlak vermiş.
Düşünebiliyor musunuz hangi sağlıklı koca önce karısını sonra kendini servis eder bir erkeğe?

Artık bu insanlar ne yapıyorlar, hipnoz mu ediyorlar anlayamadım.

Bu tür tarikat olaylarında beyin yıkandığına inanmıyorum ben.
Kişiliği düzgün olmuyor genelde bu insanların. O yüzden beyin yıkandı demek kolaylarına geliyor.

Valla ben de anlamadım ki İpekcim.
Ben hiç topluluğa katılmayı amaçlamadım, ve amaçlamam da.
Ne buluyorlar onu da anlamıyorum, benim algılarım kapalı bu konuda.

Yok o zaten okuzde ben hani yanlisi duzelteyim dedim:)gulerim aglanacak halime.delimiyim kiz ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…