- Konu Sahibi Siskooanne
-
Acemim ben, anadilim de rusca : )Önce bir Türkçe öğrense de öyle yorum yapsa keşke, sence de öyle değil mi okypete?
Güzelim dilimizi mahvediyor, ben de buna takıldım şimdi. Ne hakkı var acaba, dilimizi bu denli kötü kullanmaya?
Aman AllahımYa sizin okumaniz yazmaniz yok ya da ben gercekten kendimi ifade edemiyorum anlatamiyorum.dalga mi geciyosunuz siz benimle?yazmiyim yazmiyim dedimde hamile halimde cin var bunun icinde diyip okutulup icindeki cin ciksin diye bogazlanmis insanim ben.neyi konusuyosunuz siz be?cezaysa ceza.
Canim cigerim ben kotu kul olsunmu diyorum biraksin herseyi azalim cosalimmi diyorum?gercekten bunlarmi anlasiliyor benim yazdiklarimdan?bak sirf uzerimde ne kadar hakki var diye esim hakkinda tek kotu laf ettimmi?yada islama dil uzattimmi ki ne cektiysem bu yuzden cektim?benim kadarmi korkuyorlar Allahtan sence?8 aylik bebekle birakip giderken beni dinden tiksindirirken isyana suruklerke nerede bu korku?Esiniz korkuyo eminim o yuzden boyle davraniyodur mesela bende kuranin mealini okudugumda bundan sonra hayatimi ibadete adicam diyorum cunku bende korkuyorum. Dinledikleri seylerden sonra daha iyi
şirk öyle mi yazılırmış. ben de Türkçe'ye girmiş İngilizce bir kelime olarak anlamını anlamaya çalışıyordum.konu sahibinin shirk yaptığını harama el uzattığını nerden biliyorsunuz.
neyi konusuyosunuz siz be?.
Eee yani?Acemim ben, anadilim de rusca : )
Bende sizin yorumunuzu yasiniza bagliyorum 15 yasindasiniz sanirim guzelim "ş" harfimiz yerine "sh" yazdiginiza goreAynen, zaten ben de bazilarinin yorumlarini yashlarina ve seviyelerine bagliyorum, bu yuzden susuyorum.
Elimdeki Ipad rus harfleri sadece. Neyse ya siz konusmaya devam edin.şirk öyle mi yazılırmış. ben de Türkçe'ye girmiş İngilizce bir kelime olarak anlamını anlamaya çalışıyordum.
Be,bi,bu ve cok daha fazlasi.selametleBe, bi, bu.
MashaAllah.
Haydi selametle.
yanlış yazmak tam olarak yaşla alakalı değil aslında. yanlış da biliyor olabilir de yani İngilizce'den esinlenmiş arkadaş da arkasından ne çıkacak acaba diye merak ediyorum.Bende sizin yorumunuzu yasiniza bagliyorum 15 yasindasiniz sanirim guzelim "ş" harfimiz yerine "sh" yazdiginiza gore
ama ayrı yazılan -de,-da ekini de ayıracak kadar biliyorsun Türkçeyi.Acemim ben, anadilim de rusca : )
Oyle deme ah ne guzel canima kast var mis gibi kafirde ilan edildim imanimdanda oldum ama harama bulastirmayan kocam var diye sukur namazlari kilmam lazim sukretmem lazimkonu sahibi valla garip bir tarikata düşmüş eşiniz. Allah yardımcınız olsun. içinde cin var diye hamile kadını boğazlamak.
öldürmeye teşebbüs. yok valla siz iyi dayanıyorsunuz hala..
bebeğe bile cin der bunlar. uzak durun. ben korktum bunlardan
bazı mesajları kaale almayın. şahsen ben sizin özverinizi yuvanız için çabalamanızı çok takdir ettim. inanın herkes bunu yapmazdı. kendi adıma ben yapamazdım.Oyle deme ah ne guzel canima kast var mis gibi kafirde ilan edildim imanimdanda oldum ama harama bulastirmayan kocam var diye sukur namazlari kilmam lazim sukretmem lazim
Bana kalırsa, ilk boğazına çöktüğünde o evden ayrılmalıydın.Oyle deme ah ne guzel canima kast var mis gibi kafirde ilan edildim imanimdanda oldum ama harama bulastirmayan kocam var diye sukur namazlari kilmam lazim sukretmem lazim
Islam buyuklerinin , Allah dostlarinin korkusu Allahın sevgisini kaybetme korkusu olmustur. Siz hangi korkudan bahsediyorsunuz? Allahim sana cennetin icin ibadet ediyorsam beni cennetine alma cehennemden korktuğm icin ibadet ediyorsam cehenneminde yak diyen bir Allah dostu düşünün. . Korkuyu lutfen artik Allah seni yakar şeklinde asilamayalim.Esiniz korkuyo eminim o yuzden boyle davraniyodur mesela bende kuranin mealini okudugumda bundan sonra hayatimi ibadete adicam diyorum cunku bende korkuyorum. Dinledikleri seylerden sonra daha iyi bi kul olmaya calisiyo belli ki
Bunu yapan esim degil esim sebebiyet vermedi yine onun cemaatindekiler hoca dedikleri kisinin agzi yuzu yamuldu zaten o ara gitmedi bisure ama yine basladi daha sonra.kizlar ben zaten bitirdim kafamda bu evliligi bu sekliyle ben sadece simdi ayriyiz dusunur hatasini anlar normale doner belki diye dua ediyorum.Bana kalırsa, ilk boğazına çöktüğünde o evden ayrılmalıydın.
Tövbe, tövbe. Yine iyi sabretmişsin, bildiğin öldürmeye teşebbüs ya hu!
Ne şükrü, ne namazı, ne iyiliği şu saatten sonra... Adam iyi değil besbelli.
Islam buyuklerinin , Allah dostlarinin korkusu Allahın sevgisini kaybetme korkusu olmustur. Siz hangi korkudan bahsediyorsunuz? Allahim sana cennetin icin ibadet ediyorsam beni cennetine alma cehennemden korktuğm icin ibadet ediyorsam cehenneminde yak diyen bir Allah dostu düşünün. . Korkuyu lutfen artik Allah seni yakar şeklinde asilamayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?