Bilemiyorumm

r
Rabbim hidayet versinnn bnu işler çok tehlikeli işler.Rabbim kimseyi sapıtmasın.
Allah sizede güç kuvvet versin dua edin.Ayetel kursi okuyun ihlas okuyun bol bol.

kafanda bitirdiysen o zaman?

Allah yardımcınız olsun çok güçlü bir kadınsınız ben kaldıramazdım dayanamazdım bütün bunlara.

Ben allah korkusundan bahsediyodum

Her cemaat her tarikat dogru olmayabiliyo..bazı aşırı uçlar var maalesef din Allah denilince herseyi körü körüne kabul ediyo insanlar..islam itidal orta yolu seçen bi dindir bi çok ayette aşırıya gidenler kınanmıştır..biz şuan pek ayrdedemiyoruz yaşayan sizsiniz eşinizin nerelerde hata yaptıgını en iyi siz gözlemlersiniz..yanlış anlaşılmasın ben tasavvufa inanan içinde bulunan bi insanım ama her toplumda oldugu gibi bu tarz yerlerde de kör cahiller olabiliyor bu sizi islamdan uzaklaştırmasın..yolcuya bakıp yolu yanlış tanıtmasın...eşinizi seviyor kazanmak istiyorsanız naçizane tavsiyem sizinde kendinizi asıl islamla donanımlı hale getirip ayetle hadisle ispatlayarak yanlış yaptığı seylerde fikirlerini çürütmeniz, başkalarından önce sorularına cevap vermeniz..dediğim gibi sadece bir tavsiye..bununla beraber bol bol dua etmeniz..çünkü kalpler Allahın elindedir...

kalpler Allahın elindedir Allah bilmiyormu onun rızası için yapıyoruz yada korkudan yada cennet için...
Çok haklısınız....islam o kadar ince bir çizgiki yani rabbim bize kulum desin yeter.
bu 3 cümle kendi içinde çok hassas. gerçekten Allah'tan korkan insan zaten günahtan uzak durur, o da ona cenneti kazandırır. zaten kulun en büyük arzusu cennettir.
hepsi Allah sevgisiyle kesişir.
Ama yukarıdaki arkadaşın dediği biraz ağır olmuş ve o biraz üst kısım belki nebilik makamı.
Kim ben cennet istemiyorum diyebilir ki?

Umarım sonucu iyi olur. Bebeğin hatrına en azından, gözünün önüne bakar eşiniz. Yok eğer bakmazsa, artık uğraşmaya değmez, bence... Kendi ailesini önemsemeyen biri, hiçbir şeyi haketmez bana göre. Ne aileyi, ne evladı, ne eşi hiçbir şeyi haketmez.

okym bunlar maalesef üklemizde ki yaşanan çirkin gerçekler.
Oysa bir cinden cocuk yapmak imkansız kuranı kerimi okusa insanlar
zaten bunu bilirler.İçine cin kaçmışda bilmem ne...
Yıllarca saf insanları bunlarla kandırıp ırzlarına geçtiler soydular soğana çevirdiler.
gönül ister yaşanmasın ama hala kucuk tüple cin çıkaran hocalar var.
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu sekliyle bitirdim evet ki sonunada yalbiz kalip dusunecek ve hatasini anlayacak bu evlilik bu sekilde kalmayacak diye dua ediyorum.
canım o zaman sen bir uzman tavsiyesi al, bu tür konulara bakan iyi bir uzman bul ve babasını sayar diyorsun onla bir gitmen sana bir şey kaybettirmez.
biraz kendince kalması belki daha net görmesini de sağlayabilir.
En nhayetinde İslam evine, çocuğuna sahip çıkmayı emreder.

ay zaten kimyaları farklı. birleşmeleri farklı. yani aklın alacağı bir şey değil. biri sperm ve yumurtadan oluyor diğeri artık nasıl çiftleşiyorlarsa..cin kaçması değil de cinlerin vesvese vermesi doğru bir şey.

Elbette ama cennet için de olsa Allahın emir ve yasaklarına uymak Rabbimin katında güzeldir.
Günah işlemektense.

yanlış yazmak tam olarak yaşla alakalı değil aslında. yanlış da biliyor olabilir de yani İngilizce'den esinlenmiş arkadaş da arkasından ne çıkacak acaba diye merak ediyorum.
Hani ergenler oyle yazar ya o bakimdan yasa bagladim. Anadili ruscaymis telefonunda ş harfi yokmus o yuzden oyle yazmis hos sh degilde yalnizca s yazsa anlariz zaten ama bilmiyo demek ki ozur diledim kendisinden ben:) Napalim hassasiz iste dile karsi olur oyle yanlisiklar

Bende oyle planliyorum canim sagolasin

Vallahi kel alaka olacak ama Ataturk un tekkeleri kapatma , kokunden kestirip atma fikrine tekrar hayranlik duydum.

Bunca kepazelik olurken devlet engel olacagina destek veriyor ya........neyse.
bu da bir kesimin gözünde onu din düşmanı yapmıştır ya anlamayan zihniyet anlamıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…