- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
- Konu Sahibi Siskooanne
-
Rabbim hidayet versinnn bnu işler çok tehlikeli işler.Rabbim kimseyi sapıtmasın.Bunu yapan esim degil esim sebebiyet vermedi yine onun cemaatindekiler hoca dedikleri kisinin agzi yuzu yamuldu zaten o ara gitmedi bisure ama yine basladi daha sonra.kizlar ben zaten bitirdim kafamda bu evliligi bu sekliyle ben sadece simdi ayriyiz dusunur hatasini anlar normale doner belki diye dua ediyorum.
kafanda bitirdiysen o zaman?Bunu yapan esim degil esim sebebiyet vermedi yine onun cemaatindekiler hoca dedikleri kisinin agzi yuzu yamuldu zaten o ara gitmedi bisure ama yine basladi daha sonra.kizlar ben zaten bitirdim kafamda bu evliligi bu sekliyle ben sadece simdi ayriyiz dusunur hatasini anlar normale doner belki diye dua ediyorum.
Bunu yapan esim degil esim sebebiyet vermedi yine onun cemaatindekiler hoca dedikleri kisinin agzi yuzu yamuldu zaten o ara gitmedi bisure ama yine basladi daha sonra.kizlar ben zaten bitirdim kafamda bu evliligi bu sekliyle ben sadece simdi ayriyiz dusunur hatasini anlar normale doner belki diye dua ediyorum.
Ben allah korkusundan bahsediyodumIslam buyuklerinin , Allah dostlarinin korkusu Allahın sevgisini kaybetme korkusu olmustur. Siz hangi korkudan bahsediyorsunuz? Allahim sana cennetin icin ibadet ediyorsam beni cennetine alma cehennemden korktuğm icin ibadet ediyorsam cehenneminde yak diyen bir Allah dostu düşünün. . Korkuyu lutfen artik Allah seni yakar şeklinde asilamayalim.
Bu sekliyle bitirdim evet ki sonunada yalbiz kalip dusunecek ve hatasini anlayacak bu evlilik bu sekilde kalmayacak diye dua ediyorum.kafanda bitirdiysen o zaman?
bu 3 cümle kendi içinde çok hassas. gerçekten Allah'tan korkan insan zaten günahtan uzak durur, o da ona cenneti kazandırır. zaten kulun en büyük arzusu cennettir.kalpler Allahın elindedir Allah bilmiyormu onun rızası için yapıyoruz yada korkudan yada cennet için...
Çok haklısınız....islam o kadar ince bir çizgiki yani rabbim bize kulum desin yeter.
Umarım sonucu iyi olur. Bebeğin hatrına en azından, gözünün önüne bakar eşiniz. Yok eğer bakmazsa, artık uğraşmaya değmez, bence... Kendi ailesini önemsemeyen biri, hiçbir şeyi haketmez bana göre. Ne aileyi, ne evladı, ne eşi hiçbir şeyi haketmez.Bunu yapan esim degil esim sebebiyet vermedi yine onun cemaatindekiler hoca dedikleri kisinin agzi yuzu yamuldu zaten o ara gitmedi bisure ama yine basladi daha sonra.kizlar ben zaten bitirdim kafamda bu evliligi bu sekliyle ben sadece simdi ayriyiz dusunur hatasini anlar normale doner belki diye dua ediyorum.
okym bunlar maalesef üklemizde ki yaşanan çirkin gerçekler.konu sahibi valla garip bir tarikata düşmüş eşiniz. Allah yardımcınız olsun. içinde cin var diye hamile kadını boğazlamak.
öldürmeye teşebbüs. yok valla siz iyi dayanıyorsunuz hala..
bebeğe bile cin der bunlar. uzak durun. ben korktum bunlardan
canım o zaman sen bir uzman tavsiyesi al, bu tür konulara bakan iyi bir uzman bul ve babasını sayar diyorsun onla bir gitmen sana bir şey kaybettirmez.Bu sekliyle bitirdim evet ki sonunada yalbiz kalip dusunecek ve hatasini anlayacak bu evlilik bu sekilde kalmayacak diye dua ediyorum.
ay zaten kimyaları farklı. birleşmeleri farklı. yani aklın alacağı bir şey değil. biri sperm ve yumurtadan oluyor diğeri artık nasıl çiftleşiyorlarsa..cin kaçması değil de cinlerin vesvese vermesi doğru bir şey.okym bunlar maalesef üklemizde ki yaşanan çirkin gerçekler.
Oysa bir cinden cocuk yapmak imkansız kuranı kerimi okusa insanlar
zaten bunu bilirler.İçine cin kaçmışda bilmem ne...
Yıllarca saf insanları bunlarla kandırıp ırzlarına geçtiler soydular soğana çevirdiler.
gönül ister yaşanmasın ama hala kucuk tüple cin çıkaran hocalar var.
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bu 3 cümle kendi içinde çok hassas. gerçekten Allah'tan korkan insan zaten günahtan uzak durur, o da ona cenneti kazandırır. zaten kulun en büyük arzusu cennettir.
hepsi Allah sevgisiyle kesişir.
Ama yukarıdaki arkadaşın dediği biraz ağır olmuş ve o biraz üst kısım belki nebilik makamı.
Kim ben cennet istemiyorum diyebilir ki?
Hani ergenler oyle yazar ya o bakimdan yasa bagladim. Anadili ruscaymis telefonunda ş harfi yokmus o yuzden oyle yazmis hos sh degilde yalnizca s yazsa anlariz zaten ama bilmiyo demek ki ozur diledim kendisinden ben:) Napalim hassasiz iste dile karsi olur oyle yanlisiklaryanlış yazmak tam olarak yaşla alakalı değil aslında. yanlış da biliyor olabilir de yani İngilizce'den esinlenmiş arkadaş da arkasından ne çıkacak acaba diye merak ediyorum.
Bende oyle planliyorum canim sagolasincanım o zaman sen bir uzman tavsiyesi al, bu tür konulara bakan iyi bir uzman bul ve babasını sayar diyorsun onla bir gitmen sana bir şey kaybettirmez.
biraz kendince kalması belki daha net görmesini de sağlayabilir.
En nhayetinde İslam evine, çocuğuna sahip çıkmayı emreder.
yok tarikatın hocası. birde ağzı burnu yamulmuş bunu yaparken. ben tırstım arkadaş.Kim hamile kadını boğazlamış yaa konu sahibinin eşi değil di mi
bu da bir kesimin gözünde onu din düşmanı yapmıştır ya anlamayan zihniyet anlamıyor işte.Vallahi kel alaka olacak ama Ataturk un tekkeleri kapatma , kokunden kestirip atma fikrine tekrar hayranlik duydum.
Bunca kepazelik olurken devlet engel olacagina destek veriyor ya........neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?