- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi Siskooanne
-
Evet sarışınım, kocası durumu görünce, şeyhi dövmüşha kocası adamı dövmüşmü. yüzünü gözünü dağıtan kocamı...
bu insanın bu şekilde saçma bir yola girmiş olması İslam'ın niteliğini değiştirmez. kişinin sapkınlığını gösterir.
Kusura bakma sert ciktiysam hersey birbirine girdi haklimiyim haksizmiyim adami idare edemedimde kacirdimmi yoksa gecmi kaldim hepsi birbirine girdi kafamda:)tesekkur ederimSen haksizsiz demiyorum ki heralde kocan seni bu kadar kisitlarken aklindan bunlar geciyordur diye tahmin yuruttum. Olayi yumusatmaya çalıştım cunku ya bu nasil insan nasil katlaniyosun buna gibi yorumlari sevmiyorum. Oyle vebal altina giremem. Ama olmadi dusuncem ters tepti demek ki.
Orta yolu bulursunuz insallah
geçen sene gazetelerde bir hoca çıktı. bir terimleri vardı hatrlamıyorum da şimdi haberi okuyanlar belki çıkarır. erkek olan hoca mürit kadın ve erkeklerle yatıyormuş. bunu yapmazsa kötü bir şeyden arınmadıklarını düşünüyorlar. hoca da kendine el veren hocayla yatıp o öldükten sonra tarikatın başına geçmiş.
buna inanan bir sürü kadın ve erkek karı koca olmak üzere sırayla yatmış. artık birinde patlak vermiş.
Düşünebiliyor musunuz hangi sağlıklı koca önce karısını sonra kendini servis eder bir erkeğe?
Artık bu insanlar ne yapıyorlar, hipnoz mu ediyorlar anlayamadım.
Bence de ya. Senin kişiliğin zayıfsa, telkine müsaitsen, tarikata bile gerek yok, ben tek başıma seni yönlendirebilirim. Yaşam koçları bilmem neler böyle iş buluyor işte.Bu tür tarikat olaylarında beyin yıkandığına inanmıyorum ben.
Kişiliği düzgün olmuyor genelde bu insanların. O yüzden beyin yıkandı demek kolaylarına geliyor.
Allah askina yok tarifi bilmem ama buyukce bi valiz olur artik nolursa bizide aliver yanina.
bu insanlarla aynı havayı solumak istemiyorum ya.
norveç isveç ne olursa nasıl gidebilirim bi yol tarifi verecek olan var mı?
şimdi anladım. sağol...Evet sarışınım, kocası durumu görünce, şeyhi dövmüş
Nee sen mi barıştırdın kız bunları?Yok o zaten okuzde ben hani yanlisi duzelteyim dedim:)gulerim aglanacak halime.delimiyim kiz ben?
uzaylılar gelip kaçırsa ya bizi. bak burda bir grup gönüllüyüz duyun sesimizi :))Allah askina yok tarifi bilmem ama buyukce bi valiz olur artik nolursa bizide aliver yanina.
bu insanlarla aynı havayı solumak istemiyorum ya.
norveç isveç ne olursa nasıl gidebilirim bi yol tarifi verecek olan var mı?
Uzaylılar napsın bizi? Gidip oraları da batırırız diye bizi mülteci olarak bile kabul etmezler.uzaylılar gelip kaçırsa ya bizi. bak burda bir grup gönüllüyüz duyun sesimizi :))
Laa havle ahahah ay sinirim bozuldu.kiz ben manyakmiyim ne baristircam.ordaki okuz kocam tekrar gitmeye devam ettigi icin.duzeltilen yanlista hocanin agzinin kendiliginden yamulmus gibi anlasilmasiydi:)Nee sen mi barıştırdın kız bunları?
Gel bir de burdan yak
Pasta yapariz soyle afillisinden,bakariz cizmeli kedi gibi olmami be abi deriz?Uzaylılar napsın bizi? Gidip oraları da batırırız diye bizi mülteci olarak bile kabul etmezler.
Ben de sarışın sayılırım, açık kahverengi. Ondan herhalde, okypetecim katılıyorum sanaLaa havle ahahah ay sinirim bozuldu.kiz ben manyakmiyim ne baristircam.ordaki okuz kocam tekrar gitmeye devam ettigi icin.duzeltilen yanlista hocanin agzinin kendiliginden yamulmus gibi anlasilmasiydi:)
yok zaten ben şeyhin ağzı burnu yamuldu olarak anladığımda da,ssadece aklıma gelen şeyhin psikolojik sorunu olduğu. paranoid şizofrenmi artık neyse diye düşündüm.evet öylearkadaşı ya. yoksa ne ağız göz yamulacak ya. bu kadar fantastik bir dünyada yaşamıyoruz işte. geçelim artık bu masalları...
Canim benim keske sana vericek cevabim olsaydi bende bu durumda olmazdim o vakit.anlayamadim kabul etmedim diye bu hale geldim zaten.Allah hepimizin sonunu hayr etsin.Herkes bir cemaat, tarikat adı her neyse kurup sadece kendi içindeki insanları kollarsa ne hale geliriz , nasıl birlik oluruz?
İslam bize birlik olmayı buyurmuyor mu?
Bu durumları cidden anlayamıyorum.
Tarikata üye olan mı Müslüman oluyor sadece
He yaa valla:)ya da ben cinli numarasi yapaydim topundan kurtulurdum ama o zaman altima s.cmakla mesgul oldugumdan:)))Ben de sarışın sayılırım, açık kahverengi. Ondan herhalde, okypetecim katılıyorum sana
Hahaha cidden yamulsaydı, eşin korkudan gidemezdi ama
doğru valla almayız. ya bu dünya üzerinde zaten bizim kadar sapkın bir millet yoktur.Uzaylılar napsın bizi? Gidip oraları da batırırız diye bizi mülteci olarak bile kabul etmezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?