Bilemiyorumm

Ayyy deme deme sus.tepemize tas yagmiyo bizim iyiki

He yaa valla:)ya da ben cinli numarasi yapaydim topundan kurtulurdum ama o zaman altima s.cmakla mesgul oldugumdan:)))
Valla mesele hassas olmasa, oyna oscarlık oyununu derdim şimdi. Gerçeklerle alakası yok eşinin, belki oyuna gelir derdim ama mesele hassas ben de korktum.

Her milletin çürüğü çarığı var işte dark. İslamın olduğu ülkelere nazır bir şey değil bu.
İnsanlığın temelinde sorun var.

Allah yardımcınız olsun biz burda okurken bile işin içinden çıkamıyoruz
Amin canim:)artik saldim bende cayira.dun esim gitti oglumla kudurduk sonra onu uyuttum en sevdigim yemegi yaptim gectim tv karsisina dusunmuyorum artik o kadar:)

bu insanlarla aynı havayı solumak istemiyorum ya.
norveç isveç ne olursa nasıl gidebilirim bi yol tarifi verecek olan var mı?
bu insanlar her yerde var aslında.
burada hoca başka yerde adı başka bir şey.
sapıklık insanın içinde olan bir şey ama akıl vermiş Allah erkek olan adam hiç mi kullanamaz da bunu önce karısını elleriyle verir sonra da kendi erkekliğini..

Hayir bide bu adamlar baska erkekler gormesin diye karisini ortuye sokan adamlar Allah islah etsin

Her milletin çürüğü çarığı var işte dark. İslamın olduğu ülkelere nazır bir şey değil bu.
İnsanlığın temelinde sorun var.
biliyormusun arkadaşım, çok açık yüreklilikle bir şey söylicem sana,
ben her ne kadar ibadet etmesem de dinimi allahımı çok seven biriydim.
kurda kuşa doğaya bakıp sürekli tevekkül ederdim...
ama son bir yıldır özellikle ülkemizdeki siyasi olaylar beni dinden soğuttu. ve şu anda herşeyi sorgular durumdayın.
dinime bir halatla bağlıydım ancak şimdi sadece bir pamuk ipliği kaldı. onun da kopmasını istemiyorum ama bu duyduklarım beni soğutuyor, uzaklaştırıyor.
emin ben ve benim gibi çok insan vardır.... artık varsa , günahı vebali onlara

Uuvv bunlar çok derin konular, senle bunu bir kahve içerek, yüz yüze konuşmayı isterdim. Bak tartışmak demiyorum.
Burada yazarsam, sonuçların pek iyi olmayacağını biliyorum. O yüzden susmak zorundayım.

Uuvv bunlar çok derin konular, senle bunu bir kahve içerek, yüz yüze konuşmayı isterdim. Bak tartışmak demiyorum.
Burada yazarsam, sonuçların pek iyi olmayacağını biliyorum. O yüzden susmak zorundayım.
konuşacak tartışacak bir şey yok zaten....
defalarca kez kuranı hem türkçe hem arapça okudum. peygamberin ve çocuklarının hayatları hakkında derin bilgiye sahibim. öğrebeceğim bir şey yok. ama pratikte ki din hiç de teoride ki gibi değil.
herkes biyerinden bir şey sallıyor. neyse kafam karman çorman daha fazla birşey demek istemiyorum bende...

hanımefendi ben neyi bilmeden konuşmuşum, sadece yorum yaptım.. relax.. :)
eşiniz sizi zorlayamaz fakat ona ayak uydurmazsanız boşama hakkı var.
eğer rububiyet ve uluhiyyette şirkten beriseniz peçe ve çarşaf için izin isteyin ve bol bol dua edin.

inşallah döner eşin ( yazdıklarından anladığım kadarıyla eşi'nin hangi cemaat'e mensup olduğunu anladım ,doğru anladıysam o düşüncelerden sıyrılmaz ) bir söz vardır için HAK'LA dışın HALK'LA olmalı diye ,her şeyin aşırısı fazladır ,ayrıca dinimizde eşinle evin içerisinde her şey mübah'dır ,kendini dünyadan soğutlaman için bir mağaraya gidip ibadet yaparsın ancak o zaman kendini sakınırsın günahlardan oda kolaya kaçmak olduğundan kimseyi kırmadan ,karşındaki insanı hoşgörüp ,saygı duyarak ibadet yapılır,dinimiz hoşgörü dinidir ,bunları size değil ,eşinize hitaben yazdım ,mevlam hakkınızda ne hayırlı ise onu nasip etsin ...

Allah için fedakarlık etmedikçe cennetine layık olamazsınız hanımefendi.
Allah'ın sistemine ve dinine razı gelmeyenleri elinizin tersiyle itmezseniz, dünyayı tercih edip ahiretten olursunuz.
Ben yuvalarını yıksınlar istemem tabi ki, ama aynı itikada sahip değillerse yolları ayrılmak zorunda.
Aralarında en iyi hüküm koyan Allah'tır, Allah'a havale etmeli ve onlara sabır dilemeliyiz.

ne münasebet, siz kim oluyorsunuz da böyle kesin kurallar koyuyorsunuz?
siz kimsiniz de eşlerin bilmem ne olmazsa ayrılmaları lazım diyorsunuz?
bu hanımefendide kapalı ve imanlı bir insan, nasıl ve neye göre hanımın eşinden daha düşük bir mertebede olduğuna karar veriyorsunuz?
kalpleri yalnızca allah bilir. çarşafa girince cenneti garantiledik mi sanıyorsunuz?
ne kadar yazık size....

Amannn! Karışma arkadaşım. Bizler "seviyesiz" "boyna" koca boşayan konu sahibinin iyiliğini istemeyen kötü kadınlarız. Aman karışma...

ben kimse için bu yorumları( seviyesiz vb) yaptığımı hatırlamıyorum, neden bana yazılan bir cevaba atlıyorsunuz :)
hııı arkadaşınızı koruyorsunuz benden öyle mi?
ben kimseye zarar vermem, kişi kendi nefsine zarar verir.
Allah hidayet versin hak edenlere...

ben ayetlere ve hadislere göre konuşurum hanımefendi, kendi nefsime ve şeytani vesveselere göre değil.
ayette dünya hayatını eşi çocuğu Allah'a karşı seçenler için cehennem gösteriliyor.
zahmet edip Kuran okursanız anlarsınız.
bence yazık eden sizsiniz, hem de nefsinize ve ahiretinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…