- 10 Mayıs 2014
- 573
- 442
- 73
- Konu Sahibi Siskooanne
-
Canım bir yuva kolay kurulmuyor, üzerine bir de evlat var. Üstelik değişmeyecek bir durum değil. Bekara hanım boşamak kolay diyeyim. Herkese aynı anlamı ifade etmiyor evlilik. Artık her şey pamuk ipliğine bağlı maalesef.
Anladığım kadarıyla eşinizin beyni Allah için İslam için yıkanmış ne güzel :) ben eşinizin doğru yolda olduğunu sezdim.
Allah Rasulu bir hadisinde buyuruyor ki: "kalpler Rahman'ın iki parmağı arasındadır."
Anlayacağınız eşinizin kalbini Allah İslam'a ısındırmış, subhanallah...
İnşaallah Rabbim eşinizin ayaklarını kaydırmaz ve size de İslam'ı tam anlamıyla ve hakkıyla yaşamayı nasip eder.
Neden Üzerine Alındınki? Sana demedimm? Lafı Ortaya Attım.. Ayrıca bel altı da yapmadım...! Ama Doğruyuda dedim.. Sürekli evlenip boşanan çok erkek var!!!Benim gözümde kolay olduğunu nerden biliyorsunuz ? Konunun tamamını okudunuz mu ? Durumların vehametinin ve diğer üyelerin de bana benzer şeyler söyledillerini gördünüz mü ?
Boyuna evlenip boşanan olarak beni kast ettiyseniz hiç kusura bakmayın yapıcı ve temiz kalpli olarak yorum yapamam hakkınızda. İnsanların özel hayatına saldırıp bel altından vuracak kadar basit biri de "bence" bu güzel insanın başlığını kirletmesin.
Kızınız var mı ? Ya da kardeşiniz ? Umarım BOYNA evlenip boşanmaz güzel bir kaderi olur.
Selametle.
Aynen, zaten ben de bazilarinin yorumlarini yashlarina ve seviyelerine bagliyorum, bu yuzden susuyorum.
8 aylik bebegi besikte terk etmenin neresi Islam hanimefendi? Islam i gectim hangi dinde, inanis siteminde yuva yikmak var? Yuva ne olursa olsun kutsaldir. Bu kadinin yuvasini yikanlar, besikteki bebegi babasiz birakanlar, yuvani dagit da gel diyenler Musluman degil, Allahsiz , kitapsiz ve vicdansiz bence. Bunca kul hakkina giren insanlardan adam olmaz.
Bende bunlari dile getirdigim,ben kisiliksiz degilim sadece senin icin bunlari yapmaya devam edemem dedigim icin gitti zaten esim.icim almiyo elimde degil.iste sana ikinci es bakalim sizin zaten nikahiniz kalmadi demisler,ayni evde durmaniz haram bile olabilir demisler,cocugu ona birakma demisler,o bunlari kendi iradesiyle yapmiyodur icinde bisey vardir bi okutalim demisler demislerde demisler.ben nasil seveyim bu insanlari nasil sogumayayim.he esim sana bunlari asla yapmam diyoda ben nasil guveniyim nasil kabul ediyim.sonucta bunlarinda hicbirini yapmaz diye dusunuyodum.
Aman karışmayın ya, her konuda olduğu gibi "Onlar kıskanıyooaaağğ, yuvanı yıkacaklar, herkes mutsuz olsun istiyoaaagglar!" timi geldi. He annem, ben boşanma avukatıyım, ne kadar boşanma o kadar para diyin geçin.Amannn! Karışma arkadaşım. Bizler "seviyesiz" "boyna" koca boşayan konu sahibinin iyiliğini istemeyen kötü kadınlarız. Aman karışma...
Amannn! Karışma arkadaşım. Bizler "seviyesiz" "boyna" koca boşayan konu sahibinin iyiliğini istemeyen kötü kadınlarız. Aman karışma...
Aynen, ben de bunu soylemek istemishtim, eshinin niyyeti guzel, haramdan shirkten eshini uzaklashtirmak, yuvasini korumak istiyor. Bence bunun degerini bilmeli ve boyle bir eshe sahip oldugu ichin shukretmeli.Anladığım kadarıyla eşinizin beyni Allah için İslam için yıkanmış ne güzel :) ben eşinizin doğru yolda olduğunu sezdim.
Allah Rasulu bir hadisinde buyuruyor ki: "kalpler Rahman'ın iki parmağı arasındadır."
Anlayacağınız eşinizin kalbini Allah İslam'a ısındırmış, subhanallah...
İnşaallah Rabbim eşinizin ayaklarını kaydırmaz ve size de İslam'ı tam anlamıyla ve hakkıyla yaşamayı nasip eder.
konu sahibinin shirk yaptığını harama el uzattığını nerden biliyorsunuz.Aynen, ben de bunu soylemek istemishtim, eshinin niyyeti guzel, haramdan shirkten eshini uzaklashtirmak, yuvasini korumak istiyor. Bence bunun degerini bilmeli ve boyle bir eshe sahip oldugu ichin shukretmeli.
Evet bir shey bilmiyoruz AMA en azindan hayirli sheyler soylemek istiyoruz, duaci olmak istiyoruz. Olaya guzel yonunden bakmaya calisiyoruz. Tabiki siz her seyi burda apacik yazmiyorsunuz, yazsaniz belki bizim de kabul edemeyecegimiz sheyler olabilir.Profil fotonuzdan anliyorumki ayni itikatta ve tevhid uzeresiniz.ben zaten esimin ayaklari kaysin vay efendim biraksin bunlari demiyorum.konumu detayli okusaniz anlardiniz.namazini kilan orcunu tutan yuzunu ortmesede simsiyah giyinen esine itaat eden ama zorlandigini yapamadigini bu kadarinin fazla geldigini soyleyecek yurekte oldugu icin kafir ilan edilen kadin zulme ugrayan kadin degilmidir?islam en cok kadina deger vermezmi? Bu yuzden ortmuyormusunuz yuzunuzu taninip incinmeyin diye?en basta esin incitirse seni?uluhiyyet rububiyyet hangisiinde birlemedim ben Allahi?biliyormusunuzki konusuyosunuz?neyi eksik yaptimda bu muameleyi gordum biliyomusunuz?
Önce bir Türkçe öğrense de öyle yorum yapsa keşke, sence de öyle değil mi okypete?konu sahibinin shirk yaptığını harama el uzattığını nerden biliyorsunuz.
Ya sizin okumaniz yazmaniz yok ya da ben gercekten kendimi ifade edemiyorum anlatamiyorum.dalga mi geciyosunuz siz benimle?yazmiyim yazmiyim dedimde hamile halimde cin var bunun icinde diyip okutulup icindeki cin ciksin diye bogazlanmis insanim ben.neyi konusuyosunuz siz be?cezaysa ceza.Aynen, ben de bunu soylemek istemishtim, eshinin niyyeti guzel, haramdan shirkten eshini uzaklashtirmak, yuvasini korumak istiyor. Bence bunun degerini bilmeli ve boyle bir eshe sahip oldugu ichin shukretmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?