Bilemiyorumm

gerçekten çok merak ediyorum siz böyle olduğunuz halde eşiniz bunu yaparak yuvasını yıkıyor peki yıktığı yuvanın ve eşinin hakkını öldüğünde nasıl ödeyecek ? siz ona hakkınızı helal edecek misiniz ? herşeyden öte Allah her günahı hatayı affederim ama bana kul hakkıyla gelmeyin onu affetmem derken acaba eşiniz bu konuda ne düşünüyor bence ona bunu sorun...

Aynen, zaten ben de bazilarinin yorumlarini yashlarina ve seviyelerine bagliyorum, bu yuzden susuyorum.

8 aylik bebegi besikte terk etmenin neresi Islam hanimefendi? Islam i gectim hangi dinde, inanis siteminde yuva yikmak var? Yuva ne olursa olsun kutsaldir. Bu kadinin yuvasini yikanlar, besikteki bebegi babasiz birakanlar, yuvani dagit da gel diyenler Musluman degil, Allahsiz , kitapsiz ve vicdansiz bence. Bunca kul hakkina giren insanlardan adam olmaz.

Neden Üzerine Alındınki? Sana demedimm? Lafı Ortaya Attım.. Ayrıca bel altı da yapmadım...! Ama Doğruyuda dedim.. Sürekli evlenip boşanan çok erkek var!!!

Aynen, zaten ben de bazilarinin yorumlarini yashlarina ve seviyelerine bagliyorum, bu yuzden susuyorum.

Yaşlarına ? Seviyelerine. Var olabilecek bir tehlikeyi sezip konu sahibini uyarmak mı seviyesizlik ? Biz boşanma avukatı değiliz boşanan kadınlardan prim de almıyoruz, boşananlara bakıp ellerimizi de ovuşturmuyoruz sevinçle. Olay basit bir eşim facebooka'a baktı, kayınvalideme gitti beni bıraktı durumu olsa zaten bizler uyarmazdık böyle inanın. Sonuçta kol kırılır yen içinde kalır. Bakın ben eşiyle küsen üyeye kızdım diğer bir konuda.

Ama siz ve sizin gibi üyeler hemen hakaretvari boyuta taşıyorlar. Seviye ne demek ya ? Siz kraliyet soyundan mısınız ? Olsanız ne yazar...

O kadar güzel ahlaklı ve Müslüman iseniz önce bel altından vurmamaya ve kimseye hakaret etmemeye bakın hanımlar.

Amannn! Karışma arkadaşım. Bizler "seviyesiz" "boyna" koca boşayan konu sahibinin iyiliğini istemeyen kötü kadınlarız. Aman karışma...

evlilik evet kutsal.
ve yıkmak kolay değil.
peki konu sahibinin evliliği ve eşi için yaptığı fedakarlıkları okudunuz mu.
o kadar özveride bulunmuş, o kadar eşinin istediği şeyleri yapmış ki. sevgisi için,yuvası için.
peki eş ne yapmış.
devamlı bir istekle gelmiş. durmamış. karısı yaptıkça dahada istemiş dahada dahada. artık öyle bir ana gelmişki konu sahibinin yapacağı şeyler özveriler tükenmiş.
. bitmiş.
peki eş erkek napmış. eşi verdikçe hep almış. hiç ortayı bulmamış. hep benim istediğim olmalı,sen benim istediğim gibi olacaksın dedikçe demiş. sıınırı zorlamış.
gelelim bu duruma,evliliğin kutsallığını ve yuvanın yıkılmamasını isteyen hep kadınmı olmalı. erkek neden hep emir verip bunu yap onu yap demek durumunda. ve kadın yaptıkça daha fazlasını istemek.
peki,isteği olmayınca evi terk edip giden erkek evliliği için çabalamış mı.
hayır
sadece ben demiş sadece ben.
hiç sen dememiş bu olayda.
kadın fedakardır evet.
ama şunun binde birini erkekte yapsa ya. o yuvayı kurtarmak için, evi terkedip gitmek yerine

böyle bir konu var yine zamanında bdv'de. birebir aynı şeyleri yaşayan bir bayan yazmıştı. onlar da boşanma aşamasındalardı.

şimdi düşünüyorum da siz ne ilksiniz ne son olacaksınız. bu veballer nasıl ödenecek acaba? aileleri yıkanlar, çocukların babasız büyümesine neden olanlar bunun hesabını nasıl verecekler?

yazık ya, sizin eşiniz kimlerle görüşüyor anlamadım mesajlardan ama ben çarşamba'da oturuyorum gördüklerim eminim yaşanılanların yüzde biridir.

allah yardımcınız olsun ne diyeyim...

Amannn! Karışma arkadaşım. Bizler "seviyesiz" "boyna" koca boşayan konu sahibinin iyiliğini istemeyen kötü kadınlarız. Aman karışma...
Aman karışmayın ya, her konuda olduğu gibi "Onlar kıskanıyooaaağğ, yuvanı yıkacaklar, herkes mutsuz olsun istiyoaaagglar!" timi geldi. He annem, ben boşanma avukatıyım, ne kadar boşanma o kadar para diyin geçin.

Sekerim, burdaki kimsenin gonlu bu hanimin bosanmasina razi degil zaten, adamin aklinin basina gelmesinden yana. Konu sahibesi bence cocugunun babasini bu cingoz recailere birakmamali, elinden geleni yapmali, gerekirse gidip toplantilarini basip rezalet cikarmali.

Kizlar bi yandan bebisle ugrasiyorum tek tek yazamadim.ben hepinizi gercekten cok iyi anliyorum ve hicbirinizin hicbir yorumu kotu niyetli yazdigini dusunmuyorum.cunku benim bi yanim hadisin ordan yeter bosa diyor diger yanim kazan kocani cek al ordan diyor baska bi yanim sabreyle diyor.yorum cesitliligi cok normal.yardimlariniz icin ayirdiginiz zaman icin hepinize tek tek tesekkur ederim.birbirinizi kirmayin

Aynen, ben de bunu soylemek istemishtim, eshinin niyyeti guzel, haramdan shirkten eshini uzaklashtirmak, yuvasini korumak istiyor. Bence bunun degerini bilmeli ve boyle bir eshe sahip oldugu ichin shukretmeli.

Bende gidip gelirdim sohbetlere ama hiçbir zaman kara çarşafa girmeyi düşünmedim .
Eşiniz fazla etkilenmiş nasıl bir yere gidiyor bilmiyorum ama yuvasını yıkmaktansa gitmemesi daha evla onun için.
Eşinizin sizin üzerinizde bu kadar baskı kurması yuvasını dağıtacak noktaya gelmesi normal değil.
Dinimizde en ağır şeylerden biridir yuva yıkmak umarım anlar bunu kendine bir çeki düzen verir.

Aynen, ben de bunu soylemek istemishtim, eshinin niyyeti guzel, haramdan shirkten eshini uzaklashtirmak, yuvasini korumak istiyor. Bence bunun degerini bilmeli ve boyle bir eshe sahip oldugu ichin shukretmeli.
konu sahibinin shirk yaptığını harama el uzattığını nerden biliyorsunuz.

Pasta üzerine nazar boncuğu koymak haram deyip koydurmayan adamın 24 saatini haramsız gühansız geçirmesi lazım böyle bir şey mümkün mü ??
Zaten bizden gühansız olmamız istenmemiş hiçbir zaman
Günahsız ve hatasız kul olmaz önemli olan tövbe etmektir
Yazmayacaktım ama bu kadarı fazla geldi kusura bakmayın

Evet bir shey bilmiyoruz AMA en azindan hayirli sheyler soylemek istiyoruz, duaci olmak istiyoruz. Olaya guzel yonunden bakmaya calisiyoruz. Tabiki siz her seyi burda apacik yazmiyorsunuz, yazsaniz belki bizim de kabul edemeyecegimiz sheyler olabilir.
Ben sadece size sabri nasihat ederim ve dua ederim. InshaAllah hayirli shekilde birleshirsiniz ve evliliginiz ebediyyen devam eder.

konu sahibinin shirk yaptığını harama el uzattığını nerden biliyorsunuz.
Önce bir Türkçe öğrense de öyle yorum yapsa keşke, sence de öyle değil mi okypete?
Güzelim dilimizi mahvediyor, ben de buna takıldım şimdi. Ne hakkı var acaba, dilimizi bu denli kötü kullanmaya?

Ya sizin okumaniz yazmaniz yok ya da ben gercekten kendimi ifade edemiyorum anlatamiyorum.dalga mi geciyosunuz siz benimle?yazmiyim yazmiyim dedimde hamile halimde cin var bunun icinde diyip okutulup icindeki cin ciksin diye bogazlanmis insanim ben.neyi konusuyosunuz siz be?cezaysa ceza.

Bir cok grubun sohbetlerine katilmisimdir bir yere ait olmak ve duzenli bir sohbet ortamim olsun istediğim icin. Sizi cok iyi anliyorum ozellikle bir tanesinden kacmak istedim resmen olmadi, kalp isinmayinca olmuyor. Esinizin bu noktada zorlamasi hos olmamis bence sabredin. Sen bana karisma ben sana karismayayim deyin. Bir orta yolu bulursunuz umarim

Esiniz korkuyo eminim o yuzden boyle davraniyodur mesela bende kuranin mealini okudugumda bundan sonra hayatimi ibadete adicam diyorum cunku bende korkuyorum. Dinledikleri seylerden sonra daha iyi bi kul olmaya calisiyo belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…