- Konu Sahibi demrelimadam
-
hukuk oyle değil öyle bir şey yok.yakın zamanda başımıza geldi ancak kazanırsanız ki 1 ay içinde davanın açılması lazımdı açılmamış.hiç şans yok
İşe iade davasını da şayet şartları varsa düşünün derim.İşe iade davası sonunda işverenler genelde işe almıyorlar.4+ 4 maaş alabilir eşiniz.Kaldı ki ya iş bulamazsa bu krizde.2.5 yıla yakın yaklasık 5 6 bin alırız diyoruz
O zaman şikayet edin hiç beklemeyin SSK davayı açar zaten biraz uzun sürsede alacağınızı alırsınız maaşı be kadar bilmiyorum ama bir yıl için bir maaş kdem tazminatı oluyor ihbar ne kadar tutar bilmiyorum birde işsizlik maaşı alırsınızhiçbirini ödemedi gece 11 de eve geri yolladılar 15 gün önce falan söylenmedi
1 ay olan süre işe iade değil mi,tazminat için süre daha uzun diye biliyorum internette okumuştum 5 ile 10 yıl arasında diye.hukuk oyle değil öyle bir şey yok.yakın zamanda başımıza geldi ancak kazanırsanız ki 1 ay içinde davanın açılması lazımdı açılmamış.hiç şans yok
neyin tazminatı bu türden konularda tazminat davası açılacağını sanmıyorum ancak işe iade davası açılabilir1 ay olan süre işe iade değil mi,tazminat için süre daha uzun diye biliyorum internette okumuştum 5 ile 10 yıl arasında diye.
İşe iade davasını da şayet şartları varsa düşünün derim.İşe iade davası sonunda işverenler genelde işe almıyorlar.4+ 4 maaş alabilir eşiniz.Kaldı ki ya iş bulamazsa bu krizde.
işten çıkarken alması gereken tazminat,işveren tarafından çıkarılmış ve tazminatını almamış vermemişler.1 aylık süre işe iade için,tazminat farklı.neyin tazminatı bu türden konularda tazminat davası açılacağını sanmıyorum ancak işe iade davası açılabilir
neyin tazminatı bu türden konularda tazminat davası açılacağını sanmıyorum ancak işe iade davası açılabilir
neyin tazminatı bu türden konularda tazminat davası açılacağını sanmıyorum ancak işe iade davası açılabilir
öyle demezler verim alamıyorduk sık sık rapor alıyordu gibi seyler derler ve kaybederler ancak dava açılmamış açılsaydı kazanılırdı %100sizin ne geldi başınıza yani f.b raporlu iken resim paylaşması işten çıkış sebebi mi hukukta
Bir ben mi anlamadım acaba?haksız yere işten çıkarıldığını kanıtlarsa ihbar ve kıdem tazminatlarını alabilir.
1 ay işe iade için, 5 yıl fazla çalışmalar için, 10 yıl kıdem ihbar tazminat talepleri için olan sürelerdir.1 ay olan süre işe iade değil mi,tazminat için süre daha uzun diye biliyorum internette okumuştum 5 ile 10 yıl arasında diye.
Kazanır. Raporluyken gezmenin kanunda bir sakıncası yok sadece şehir dışına cıkmak sorun teşkil edebilir.Arkadaşlar eşimi işten çıkardılar sebep olarakta raporlu iken gezmesini f.b paylaşım yaptığını öne sürdüler. Bu olayın üstünden aylar geçmişti halbuki bizde dava açsak kazanır mıyız? Çünkü yıllık iznini istedi eşim vermediler ve biz açıklayamacağım bir hastalıktan dolayı rapor aldık duyulsun istemedik halbuki rapor doğru ama onların bu hastalığa yakalanacağı ummadılar eşimin.hem devlettenraporumuz hem özelden tahlillerimiz var davayı kazanır mı kaybeder miyiz tazminatımızı yakmak istemiyoruz? Yatması gereken bir hastalık degildi evet ama tedavi gördü..
bence bir avukatla görüşsünler biz işe aide davası açmıştık 1 ay içinde.haksız yere işten çıkarılmıştı ama bunun için ayrıca tazminat davasını duymadım15 gün önceden söylemediği için tazminat birde 2,5 yıllık çalışmışlığı için
Bir ben mi anlamadım acaba?
Gerçekten bu haksız yere mi işten çıkış yapılma mı oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?