bilen acil yardım edebilir mi?

Şu an işveren kötü niyetli görüp işten çıkarmış. Dava eder kazanırsanız ihbar tazminatına o zaman hak kazanırsanız.

Eğer ki kuvvetli kanıtlar varsa dava açın, yoksa kaybeder üstüne avukat, mahkeme parası falan borçlu çıkarsınız.

Kuvvetli kanıt tahliller var rapor var

hiç öyle bir şey yok.maaş felan ödemiyorlar davayı kazanırsa 4 maaş öderler 4 maatta boşta gezme parası

hukuka göre böyle. ödemeleri gerek.

hayır hukuka göre böyle değil
dava sürecinde bir şey ödemek zorunda değil işveren
dava sonuçlanıp, karar kesinleştikten sonra boşta geçen süre tazminatı ve kötüniyet tazminatı ödenir

işten çıkışı ne olarak gösterdiler ? İstifa olarak göstermişlerdir o yüzden tazminat ödemezler.

işten çıkışı ne olarak gösterdiler ? İstifa olarak göstermişlerdir o yüzden tazminat ödemezler.

işten çıkış olarak ilk raporu var yaxdan onda gezmiştir yazıyor
ikinci iki günlük raporu hiç işleme koymayıp sebepsiz iş yerine gelmemiştir diyor bunu göstermiş sebep

işten çıkış olarak ilk raporu var yaxdan onda gezmiştir yazıyor
ikinci iki günlük raporu hiç işleme koymayıp sebepsiz iş yerine gelmemiştir diyor bunu göstermiş sebep
Deliller varsa mutlaka dava açmalısınız.Tazminatını mutlaka alır geçerli sebepler varsa.Vakit geçirmeyin.

İşin hukuki boyutunu bilmiyorum ama rapor kısmında siz haklısınız, teşhisini ve tedavisini kanıtlayabiliyorsanız dava açmalısınız. Rapor verilince evden dışarı çıkılamaz diye bir şart yok. Ayrıca aldığınız 2. raporu işleme sokmamışlar diyorsunuz bu da suçtur.

evet 2 günlük raporu işleme koymayıp mazeretsiz 2 gün işe gelmedi yazmışlar sebep

yedi günlük rapor tahliller bir gün sürdü birgün devlet hastanesinde geçti kaplıcada 3 günlük mevzu ama tedavi bu ay bitti
Hukuki boyutu konusunda daha net yorum yapanlar olur ama bu durumda ben sizi haklı bulamadım kusura bakmayın.

7 günlük raporun 3 gününde tatile gitmişsiniz resmen. Hakkınız bile olsa suistimal bu.

Kaplıcaya gidebiliyorsanız demek ki raporluk bir tedavi süreciniz yokmuş.

Hakkım olan yıllık izni vermiyor, izin günleri hafta içi ben çalışıyorum pazar günleri ya uyuyor ya işte aynı evde görüşemz olduk insan yılda 3 gün bile eşi ile vakit geçiremez mi buna mecbur eden sisteme ne demeli bu arada prim varsa elden verir maaşa yansıtmaz durmadan vardiye değiştirir bende böyle olsun istemedim ama her yıl yıllık iznini kısın veriyorlar fabrika durunca zaten iş yok diye. tabiki hastalıkta morelman bizi üzdü kada dağıtmak istedik, detay veremiyorum ama neyse ordan öyle görünebliri haklısınız

Bu arada sizin durumunuza çok benzer bir durum buldum. Yıllık izni reddedilen çalışan rapor alıp tatile gitmiş, işveren fotoğrafı görüp işine son vermiş, çalışan dava açıp doktorun tavsiyesiyle belindeki rahatsızlık nedeniyle kumda güneşlenmek için arkadaşının yanına gittiğini beyan etmiş.

http://www.hukukmedeniyeti.org/karar/9782/izin-talebi-reddedilen-iscinin-rapor-alip-tatile-g/

Mahkeme süreci ve kararı linkte bulabilirsiniz, sizin sürece benzettiğim için belki işinize yarar dedim.

10 ay oldugu için yıllık izin hakkı yokmuş zaten öyle yazıyor okudum bastan sona

10 ay oldugu için yıllık izin hakkı yokmuş zaten öyle yazıyor okudum bastan sona
Peki o zaman. En doğrusu bir avukata danışmanız olur.

Şahsi fikrim 7 günlük raporun 3 gününü tatilde geçirmenin işvereni haklı kıldığı ama merak ettim yasal olarak da böyle midir, süreç hakkında bilgi verebilir misiniz? Biz de öğrenmiş oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…