Bilenler cevaplarsa sevinirim

bushed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
415
152
53
40
arkadaşlar iyi akşamlar sorunum :eşimden ayrılmayı düşünüyorum;ancak kendisine daha söylemedim .benim sorum:evlendikten sonra ortak bi araba aldık ,hoş arabanın kredisini ben ödedim ama araba eşimin üstüne şimdi ben ayrılmak istiyorum dediğimde bu arabayı elden çıkarmak isterse bunu yapabilir mi ya da başkasına devretme gibi bi durumu olabilir mi(o kadar güvenmiyorum ki artık ona)avukat bir arkadaşım “kişiler böle bi durumda mal kaçırmaya çalışabiliyor ispat etmen lazım “dedi.bunu nasıl yapabilirim ya da öncesinde ben bu aracın üstüne tebligat ya da buna benzer bişi yaptırabilir miyim satılamaz şeklinde?eşimle konuşmadım önce ailemle konuşmak istiyordum onların fikrine başvurmak için ama geçen hafta babamı kaybettik annem kötü durumda.15 tatili bekliyorum onunla konuşmak için ama annemi de daha fazla üzmek istemiyorum açıkçası bu konuda çıkmazdayım.cevap yazanlara teşekkürler şimdiden..

Evlendikten sonra alınan mallar ortaktır.Arac eşinizin üstüne olsa dahi satılmasın diye tedbir koydurtma hakkınız var .Hakkınızda hayırlısi olsun.Avukat arkadaşlar daha iyi yardımcı olur sanırım benim bilgim bu kadar .

Bu arada basınız sagolsun .

İnsanın ne hayallerle evlendiği eşinden bu şekilde ayrılması Ne acı.konu hakkında fazla bilgim yok ama teyzemle kocası boşanırken kocası evi hemen sattı Ve teyzeme bir kuruş vermedi.Tedbir koydurabiliyosunuz sanırım.

Evliyken alınan mallar ortaktir. Satamaz tedbir koydur. Avukatinin bunu bilmesi lazim...

Önce avukatla görüşün
Madem parayı siz ödediniz araba niye eşinde ablam? Yarın al anahtarı işe gidicem hastaneye gdicem ihtiyacım var daha da verme. Anahtarı vermezsen kaçıramaz en garanti yol.

Evlendikten sonra alınan mallar ortaktır.Arac eşinizin üstüne olsa dahi satılmasın diye tedbir koydurtma hakkınız var .Hakkınızda hayırlısi olsun.Avukat arkadaşlar daha iyi yardımcı olur sanırım benim bilgim bu kadar .

Bu arada basınız sagolsun .
Sağolun Önce bi avukatla konuşayım o zaman aklıma takılmıştı bu soru.önce eşimle konuşursam bu da aracı satıp paranın üstüne yatarsa diye içimden geçmedi değil.

Önce avukatla görüşün
Madem parayı siz ödediniz araba niye eşinde ablam? Yarın al anahtarı işe gidicem hastaneye gdicem ihtiyacım var daha da verme. Anahtarı vermezsen kaçıramaz en garanti yol.
Satın alırken o halletsin diye herşeyi.nereden bileyim ki bu durumlara gelceğimi .o evin ihtiyaçlarını karşılardı ,benim maaşımla da onu ödedik.15 tatil giriyo ben ailemin yanına gidicem o idareci olduğu için gelemeyecek ben de bu arada ailemle konuşurum dedim.

İnsanın ne hayallerle evlendiği eşinden bu şekilde ayrılması Ne acı.konu hakkında fazla bilgim yok ama teyzemle kocası boşanırken kocası evi hemen sattı Ve teyzeme bir kuruş vermedi.Tedbir koydurabiliyosunuz sanırım.
İşte bende de o endişe oldu acaba önce eşime söylersem böle bişey yapar mı dava açılmadan diye düşündüm.evet ne kadar korkardım evlilikten evlenmem diyip dururdum evlendim şimdi ne konuşuyorum hayat..

Satın alırken o halletsin diye herşeyi.nereden bileyim ki bu durumlara gelceğimi .o evin ihtiyaçlarını karşılardı ,benim maaşımla da onu ödedik.15 tatil giriyo ben ailemin yanına gidicem o idareci olduğu için gelemeyecek ben de bu arada ailemle konuşurum dedim.

Konu sahibesi siz acele etmeyin
Önce avukatla görüşün
Araba anahtarını ruhsatını alın
Tüm hazırlıkları yapın ondan sonra eşinize söyleyin hatta söylemeyin direkt dava açın hazırlıksız yakalansın
Kadınlar boşanırken duygusal davranıyor sonra da finansal olarak kazıklanıyor maalesef

İşte bende de o endişe oldu acaba önce eşime söylersem böle bişey yapar mı dava açılmadan diye düşündüm.evet ne kadar korkardım evlilikten evlenmem diyip dururdum evlendim şimdi ne konuşuyorum hayat..
Eşini en iyi sen tanırsın.Yapabilecek karakterde biri mi.İnsanlar ayrılırken değişiyor ama mesela ben acaba eşim böyle birşey yapar mı diye aklıma bile gelmezdi.Çünkü karakterini biliyorum yapmaz.

Konu sahibesi siz acele etmeyin
Önce avukatla görüşün
Araba anahtarını ruhsatını alın
Tüm hazırlıkları yapın ondan sonra eşinize söyleyin hatta söylemeyin direkt dava açın hazırlıksız yakalansın
Kadınlar boşanırken duygusal davranıyor sonra da finansal olarak kazıklanıyor maalesef
Doğru söylüyorsunuz.ailemle öncelikle konuşayım ,sonra bi avukattan fikir alıp en son kendisine söylemek daha mantıklı.o kadar doldum ki bi an önce bitsin artık diyorum.ama işte aileye söylemek kısmı beni düşündürüyor bi de durumumuz böyleyken

Eşini en iyi sen tanırsın.Yapabilecek karakterde biri mi.İnsanlar ayrılırken değişiyor ama mesela ben acaba eşim böyle birşey yapar mı diye aklıma bile gelmezdi.Çünkü karakterini biliyorum yapmaz.
Valla öle ki eşim için yok artık yapmaz dediğim şeyleri yaptı kendisi sağolsun. Şimdi boşanma düşüncesinde bile acaba bana bunu yapar mı bi danışayım sizlere’yi yaptırdı.artık hiçbirşeyden emin değilim malesef ki.

Valla öle ki eşim için yok artık yapmaz dediğim şeyleri yaptı kendisi sağolsun. Şimdi boşanma düşüncesinde bile acaba bana bunu yapar mı bi danışayım sizlere’yi yaptırdı.artık hiçbirşeyden emin değilim malesef ki.
Çok zor bir durum canım Allah yardımcın olsun inşallah.O zaman tedbiri elden bırakma emeklerin boşa gitmesin.

Çok zor bir durum canım Allah yardımcın olsun inşallah.O zaman tedbiri elden bırakma emeklerin boşa gitmesin.
Teşekkür ederim,hakkımda hayırlısı artık.hemen sölemeyin o vakit sonuçta öle de böle de bitçek.tek sıkıntım annem,zaten kadın üZüntülü bi de bana üzülcek ama başka da çarem yok.kendime yediremiyorum

Back
X