valla düğünden sonra tüm küçük altınlarımı kayınpederim istedi ve malesef verdim isteyince napcaksın ki(((
geçen senede bileziklerimi bozdurdum ve iş kurduk eşimle hiç düşünmeden verdim bileziklerimi beraber çalışıyoruz şükür iyide gidiyo şimdilik herşey yolunda ben verirdim galba araba içinde sonuçta kocam istiyo ve herşeyden önce bizim için bişi yapıcaksa neden olmasın
kızlar eşiniz sizden araba alcam die bileziklerinizi istese verirmiydiniz.yalnız bu arabayla tüm sülalesini gezdircek menun etcek onları.vermek istemesek haklı sayılırmıyız?:sm_confused:
kızlar eşiniz sizden araba alcam die bileziklerinizi istese verirmiydiniz.yalnız bu arabayla tüm sülalesini gezdircek menun etcek onları.vermek istemesek haklı sayılırmıyız?:sm_confused:
canım ev alcak parayı biriktidi nerdeyse bende ddimki olurda güzel bi ev beğenirsek üste verilcek için saatrız bilezikleri dedim.hani paramız çıkmasa kredi çekerim dedi kira öder gibi öderim dedi falan filan.şimdilik böle araba için istiyor bende yapman şartıyla veririm dedim tamam dedi.ama yinede vermek içimden gelmiyor ne biliyim ya.:1shok:
yanlış anlamadıysam zaten arabayı değiştirmek için nakit paranız varmış.
neden bileziklerini bozdurmak istiyor k??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?