Bilezikler verilmeli mi..?

Araba için vermem eğer amaç sadece gezmekse. Ama işi gereği araba alması gerekiyorsa elbette veririm. Eğlence gezme tozma amacıyla alınacaksa araba yazık olur altınlara. Yarın birgün daha cil bir ihtiyaç için saklanmalı bence.

ben veririm altında benim arabada sonuçta çocuğunun olduğunu düşün çok faydalı bişey yani

valla düğünden sonra tüm küçük altınlarımı kayınpederim istedi ve malesef verdim isteyince napcaksın ki(((

geçen senede bileziklerimi bozdurdum ve iş kurduk eşimle hiç düşünmeden verdim bileziklerimi beraber çalışıyoruz şükür iyide gidiyo şimdilik herşey yolunda ben verirdim galba araba içinde sonuçta kocam istiyo ve herşeyden önce bizim için bişi yapıcaksa neden olmasın

canım biz evleneli 6 ay oldu.takılan takıların çoğu borçlarına gitti.kendi tarafımın takıları bile nerdeyse.benim hala şahsi borçlarım var bi yandan ödüyorum.o annesine verdi altınları.bi kısmıylada bilezik yapmıştık.şimdi o bilezikleride arabaya istiyor.yani aman bişeyim kalamsın derdinde sank.sinirlendim çok kavga ettim.baktım olmuyor veriyim dedim geri yapamsı şartı ile.gerçi giden geri gelmezde artık çekemiycem hergün çocukça düşüncelerle ettiği kavgaları..olgun olupta onun düşünmesi gerekir bazı şeyleri ama olamıyorr ruhunda yok adamın...yapcak bişeyim yok yanii...şimdi bi kısmını vereyim dedim geride dönemem...giden bilezik olsun benim huzurumu kaçırmasında sağlık olsun napim..:tomato:

kızlar eşiniz sizden araba alcam die bileziklerinizi istese verirmiydiniz.yalnız bu arabayla tüm sülalesini gezdircek menun etcek onları.vermek istemesek haklı sayılırmıyız?:sm_confused:

Hayir bir araba icin sakin bilenziklerini satma degmez. Ev alacak olsaniz tamamdir ama araba icin yazik olur. Arabadir bu kaza bu ya bir duvara carparsiniz gitti güzelim altinlar. Sakin

veririm diyen arkadaşlara söylüyorum sonuçta kendi değil aileside kullanacak eşinin benim erkek arkadaşım araba aldı araba orta malına döndü kullanırken çok iyi bozuldu mu senin araban oldu 3 ayda 7 kere kaza yapıldı arabayla ve kimse elini cebine atmadım güzelim araba hurdaya döndü resmen onun için önce eşini dizginle sonra al araba onlar binecekse ben yokum de bitsin

kızlar eşiniz sizden araba alcam die bileziklerinizi istese verirmiydiniz.yalnız bu arabayla tüm sülalesini gezdircek menun etcek onları.vermek istemesek haklı sayılırmıyız?:sm_confused:

verirdim, verdim de.
baya çoktu hiç içim sızlamadan verdim aldık arabayı.opuyorumnanaktansonuçta biz kullanıcaz arabayı kaydirigubbakcemile

Şahsen ben olsam bende vermezdim..takılar kadının teminatı diye düşünüyorum.. para biriktirip araba alınabilir. madem akrabalar gezdirilecek o zaman onlardan da alınsın parası.. malum şöförlükte bedava deel

araba size gerekmiyor ise vermeyin,ben çok iyi biliyorum bu durumu,arabayı senin bileziklerle alırsınız heveslisi çok çıkar,verde şuraya gideyim,verde buraya gidelim diyen çok çıkar.kendinden çok başkası kullanır,öyle olacaksa verme
ama eşin kırılmazmı vermedin diye???

:hulya:

1)bilezikleri ver, arabayi alin ama esin araba senin adina alinsin yani senin ustune olsun. sonra da kocam bana araba aldi diye seni kiskananlara hava atarsin, hem baskalari binse bile cok rahatsiz olmazsin hihoyyyt
2)bileziklerini vermek zorunda degilsin. istemezsen vermezsin ve esine ''cok zor durumda kalmadigimiz surece bozdurmak istemiyorum cunku altin hemen yerine koyulmuyor, tekrar almasi zor oluyor'' dersin laelaelaelaelae ne bileyim uyduracak bir seyler mutlaka bulursun eger bileziklerini vermek istemiyorsan delikafadulden

Son düzenleme:

canım bende 3 tane burmamı vermıstım zamanında ama sımdı tekını aldı ve arabaylan her ısımızı goruyoruz arası oldukca ılerıde alır gene bılezıgını ben ver derım bence

altınım çok değildi zaten ama verdim ben
eşimde arabayı emanete çok verir şu arkadaş bu dost şu akraba der yüzü yumuşaktır yok diyemezalsanaalsanasmile
bu yüzden çok kızıyorum ona :mymeka:ama çocuklarım olduğu içinde araba bize şart.
şimdi olsa yine veririm

ben verdim evim içindi istedi eşim bende tamam dedim araba için olsa biraz düşünürüm ama bu bizim olucaksa sadece bizim ortaklar olmıcaksa olabilir

yanlış anlamadıysam zaten arabayı değiştirmek için nakit paranız varmış.
neden bileziklerini bozdurmak istiyor k??

ben vermezdim
ama senin benim olayı yüzünden değil
ilerde kötü duruma düşüp altınlara ihtiyaç duyabiliriz diye vermezdim
ALLAH göstermesin ama kötü gün için saklardım
bir kaç sene sonra arabanın modeli düşücek fiyatıda düşücek altınlarda arada eriyip gidecek

yanlış anlamadıysam zaten arabayı değiştirmek için nakit paranız varmış.
neden bileziklerini bozdurmak istiyor k??

canım ev parası annesinin üzerinde bi banka hesabında.hem ona dokunmaz araba için ev alıncak die..ona dokunamadığı için benim bileziklerimi istiyor.bu arada hala araba alamadı:)araba bizim olcak ama içinde annesininde parası var.yarın bi gün sat derse hiç şaşırmamm yanii.o yüzden vermek istemedim.verirsemde geri yaparsın dedimkötükedihüso

ben olsam tüvbe vermezdim agzim bir defa yandi.bir gün öderim lafinada hicccccccccccc
inanmaa o bir gün hic gelmiyor cünkiiiiiiiiiiiiii.
araban varsada hic geregi yok heleki türkiyedeysen yeni arabayi rahat kullanamazsin hirlisi var hirsizi varrrrrrrr
atese vermek varrrrrrrrr.:)))

araba için altın bozdurulmaz, altınlara güvenip te araba almak için altın bozdurmak hele hele milletin altın yatırımı yaptığı bir zamanda çok riskli. saçmalık ki arabanın mutfak masrafıyla eş değerde bi masrafı var.

Millet su an deli gibi altin aliyor. Niye biliyor musunuz? Cunku yazin tavan yapacak.

Sakin ama sakin vermeyin. Cok pisman olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…