yani vermedimde tamam dedim bi kısmını vermeyi kabul ettim.zaten eşim çok detaycıdır araba konusunda pek fikir sahibi değil araştırcak çevresi bulduğunda değiştircek işte.ya ben nedense bilezik söz konusu olunca çok üzülüyorumsanki benim mahrem özel bişeyimi benden zorla koparıyor gibi geliyor ne biliyim dinende bu böle mehir kadının hakkıdır.ama gel görki farklı düşüncelere sahibiz eşimle eşim kendini evliliğe veremedi henüz farkındayım fakat üstüne gitmek istemiyorum ters teiyor çünkü.daha öncede çok kereler konular açmıştım eşimle ilgili.inş zaman zaman ama düzelceğini pek sanmıyoru tavırları hiç hoşuma gitmiyor.nasıl değişir bilmiyorumki hiç umudum yok.:çok üzgünüm:
Daha cook yenisiniz canim uzulme!
Hepsini vermemekle iyi etmissin bu arada..
Bende 1 bucuk senedir evliyim ama sen sor neler yasadim :gitme:
Umudun biterse, hersey biter bunu unutma
Aramizdaki sorunlari takindigim tavirla astik
O da ilk once aramizi bozdu, sonra tekrar kavustugumuzda sorunlarin cozulmesine yol acti
Sende farkedeceksin, hersey zamanla yola giriyor.
Kendini uzme, ugraslar bul ve cok kafana takma
Iletisimi guclu tut aranizda, bu cok onemli
Duygularini onu sinirlendirmeden, uygun bir dille ifade et.. ama mutlaka et, yani icine atma..
:teselli:
canım senin hikayeni okudum çok üzülmüştüm.bir insan asla böyle bişey yaşamak istemezevliliğinde.mutlu olmak için evleniyoruz ama kader yaşanacaksa yaşanacak önüne geçilmiyor işte.alışmam zaman alıcak onunda benimde belki bazı taşlar oturana kadar zaman geçicek ama kendimi yıpratmamak elimde değil.takmıyım diyorum kendimi işime veriyorum olmuyor.lafım geçmiyor eşime.nie beni anlamıyorki.ben vermiyim die aylarca direndim ama fazla ısrar edince midem bulandı artık.çok sert kavgalar ettim bileziklerle ilgili.sonrada dedimki kendi kendime çokta önemli deil maddiyat nasılsa yerine gelir sağlığım huzurum gitmesin onlar gitsin.başka çkış bulamadım:uhm:
arkadaşların çoğu vermemden yana ama benim içimde hala vermek gelmiyor.belkide eşimin bana karşı davranış şeklinden kaynaklanıyor.yada içinde bulunduğum durumdan ruh halinden olabilir.bana yeterince güven vermediğindende olabilir.şu an böyle düşünüyorum versemde bi kısmını vercem geri isticem.ama içimden hiç gelmeyerek vermiş olcam.zaten takıların çoğu borçlarına gitti düğünü yalnız yaptı sayılır.bi kaç seneye çok fazla bi şekilde bana döncekmiş (nedense hiç inanasım yok)
altınlar benim hakkım demen bana biraz garip geldi. evlilikte senin benim lafı olmaz bence. eşimle ben bütün düğün masraflarımızı kendimiz karşıladık. (gelinlik,gelin arabası süslenmesi, salon parası bile dahil) düğünde takılan paraları o işler için kullandık. eşyalarımızı taksitle aldık. 1 sene taksitleri ödedik. sıkıntı çekmedikmi evet çektik. ama herşeyi beraber yaptık. altınlara gelince altınlarımızı bozdurup topraktan bir eve girdik. bahara teslim edecekler. kredi çekip üstünü tamamlayacağız. yine sıkıntı çekeceğiz ama beraber çekeceğiz. evlilikte böyle birşey değilmi zaten. bence altınlar benim hakkım demen yanlış olmuş. evet araba modelini yükseltmek için altın bozdurmak mantıklı gelmiyor bana. benim eşim böyle birşey isteseydi güzel bi şekilde altınlarımızı bozdurmanın mantıklı olmayacağını anlatırdım. ayrıca Allah korusun bi boşanma anında evlilikte edinilen mallar ortak bölünüyor. yani kimin üstüne olduğu o kadar da önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?