Bilezikler verilmeli mi..?

arabayı kendi üzerine aldırt anca bu şartla veririm de. hatta araba kullanmayı bilmiyorsan öğren git sen kendine altınlarınla bir araba al. eşin lazım olunca senden alsın arabayı

tabi herkesin düşüncesi ama bir an o eşin yerine kendimi koydum. araba bana her lazım olduğunda eşimden anahtarı alacak olsam o arabaya ölsem sürmezdim elimi. çok alçaltıcı geldi bana :umursamaz:

tabi herkesin düşüncesi ama bir an o eşin yerine kendimi koydum. araba bana her lazım olduğunda eşimden anahtarı alacak olsam o arabaya ölsem sürmezdim elimi. çok alçaltıcı geldi bana :umursamaz:

Sorun değil ki hayatım yedek anahtar var

Bizim araba da benim adıma ve genelde kapı önünde durur

Birimize lazımsa akşamdan konuşuruz araba kime daha lazımsa onda kalır

esime altinlarimi ev alirken kendi istegimle verdim satilirken ben hic üzülmedim ama esim buruktu cok üzüldü
olsun hayatim sen bana daha iyilerini alirsin dedim bende
ama araba icin vermezdim herhalde:kedi:

Sorun değil ki hayatım yedek anahtar var

Bizim araba da benim adıma ve genelde kapı önünde durur

Birimize lazımsa akşamdan konuşuruz araba kime daha lazımsa onda kalır

yok yani izin alma anlamında dedim, elbette konuşulur canım o kadar da değil :hulya:

He ya izin almaya bende sinir oluyorum o ne öyle
Kocacım yarın arabayı alabilirmiyim
Şeyyy karıcım izin verirsen araba yarın bana lazım olabilir mi
Çok sinir bozucu bişey

Ama arkadaşın hali hazırda bi arabası olduğu için vermek içinden gelmiyor
Ayrıca inancı gereği altınların mehir olarak kendisine ait olduğunu düşünüyor
Onun sorunu bu zaten bi ihtiyaç hastalık ölüm olsa o da düşünmeden verir
Ama araba modeli değişecek üstelik eş dost akraba geziyor o arabayla
Bu yüzden vermek istemiyor ama eşi de biraz baskın sanırım
İşi zor verse kendi dert edinecek vermese eşi huzurunu kaçırıyor
Allah kolaylık versin

kızlar eşiniz sizden araba alcam die bileziklerinizi istese verirmiydiniz.yalnız bu arabayla tüm sülalesini gezdircek menun etcek onları.vermek istemesek haklı sayılırmıyız?:sm_confused:

arabayı aldıktan sonra yeri gelince eşi dostuda öteye beriye götürür tabi.bende olsam götürürüm.
ama konu bu değil bence.altın bir yatırım aracı.zarar edecek olan bir şey için altın bozmazdım ben.ev alacak olsak veririm ama araba için vermem.

canım ya beni anlatmışsın çok iyi yorumlamışsın tamda bu işte teşk edrim:1hug:

bu arada eşim baskın değilde biraz çocuk yani istediğii olmayınca bağırıp çağırarak istediğnii yaptırmaya çalışan bi çocuk gibi.sonunda o bağıran çocuğa istediinği alırız dimi.ben başedemiyorum onunla uğraşmak huzursuzuk çıkarmak istemiyorum çok kereelr bi çok şeyden kavga ettik zaten(bu arada fındık kabuğu doldurmaz türden şeyler ) sırf onun olgunlaşmamış kişiliği yüzünden.şimdi diyceksinizki her zaman bu şekilde istediğini yaptırır taviz verme.taviz vermiyorum fakat bu defada erkeklik damarı kabarıp sözüm geçmiyor diye huzursuzluk yaratıyor.işim çok zor benim bildiğiniz gibi değil.allah bana sabır onada akıl versin başka dicek bişeyim yok.

Canım böyle çocukla da adamla da baş etmek zordur
Huzurunu bozmaktansa eşinle güzel güzel konuş
Altınları paylaşın yani bi kısmını ona ver dilediğini yapsın
Kalan kısmı senin olsun
Ona sıcak sevecen bi şekilde bu ikimizin düğünü al altınların yarısı senin deyin
Sende tak bence takmıyorsan nasılsa kenarda duruyor bahanesini koyar önüne
Ve mutlaka araba kullanmayı öğren
Hatta mümkünse ruhsatı senin üzerine yaptır

bana geri yapması şartıyla veriyorum bileziklerimi.söylediğine baksan bi kaç seneye kollarımı bilezikle doldurcakmış.:):) yapamıycağı şeylerin sözünü vermezmiş.araba kullanmayı biliyorum fakat ehliyetim yok yazılcam dedim.bakarız dedi:):) onada o karar vericek beyfendi.ya ben herşeyi yapcamda biraz zamanını bekşiyorum sahrudcum:1rolleyes:

Senin için biraz rahatladıysa gerisi önemli değil
Altınları da teker teker yaptırırsın canım
Hatta benden sana tavsiye kuyumcudan kart al kaydirigubbakcemile3
Kaç gram altın olduğunu yazıyorlar
Eşin unuttum numarası yaparsa kartı gözüne sokarsın :kedi:
Benim eşimde şakacıktan bissürü altınımız oldu diyordu
Bende hoop yasakkelime onlar benim altınlarım
Ben o altınlar için rezil bi düğüne katlandım diyorum
Oturup gülüyoruz ama bende kıyamadım 4 bilezik verdim
Seninki gibi ısrar etse bende huzursuz olurdum

sahrudcum bide bende bişe var doğru olanı yapmayı istiyorum şimdi onun tarafındanda düşündüm o bana deseki o benim şu benim bende çok kızarım.bir keresinde kendi bilgisayarına şifre koymuştu nasul sinirlendim elimi bile sürmem al senin olsun dedim.bakyorum çoğu verdim dio olsun dio.ya bide eşim bencil kendini düşünüyor çok çocuk ne nedir ayırt edemiyorki.birde ufak bi tartışmada ben hiç bişe yapmadı oluyorum nankorluk etmiyormu.deli oluyorum.şimdi istediği olsun yarın bi gün yine nankorluk etcek değer bilmicek gibi geliyor.of bilmiyorum ya of iştedelikafadulden

Senin eşin küçükken hiç dayak yememiş galiba
Bi temiz dayak istiyor :tomato: klava:
Diyorum ya sen kuyumcudan kart al
Hiçbişey yapmadın derse gözüne gözüne sokuverirsin kartı kaydirigubbakcemile3

Senin eşin küçükken hiç dayak yememiş galiba
Bi temiz dayak istiyor :tomato: klava:
Diyorum ya sen kuyumcudan kart al
Hiçbişey yapmadın derse gözüne gözüne sokuverirsin kartı kaydirigubbakcemile3

alırım:)yemiş yemiş çok şımarıkmış hatta belkide çok dayak yediğinden şimdi böyle arsızlaşmış:roflol: kafasına bariz darbe almış belli:roflol:

alırım:)yemiş yemiş çok şımarıkmış hatta belkide çok dayak yediğinden şimdi böyle arsızlaşmış:roflol: kafasına bariz darbe almış belli:roflol:

Amanın desene dayak arsızı olmuş
Yiye yiye alışmıştır dayaklara
Arada kafasına da denk gelmiş belli
Belki anası beşikten falan da düşürmüştür sırnaşık şey :roflol:

Amanın desene dayak arsızı olmuş
Yiye yiye alışmıştır dayaklara
Arada kafasına da denk gelmiş belli
Belki anası beşikten falan da düşürmüştür sırnaşık şey :roflol:

ya şaka bi yanada eşim dediğim dedik çaldığım düdük misali hep ben hep ben modunda.dinletemiyorsun yanii...beşiktende daha 1 aylık bebekkken düşmüşşş.:):) birde babasız büyümüş küçükken ölmüş babası..bazı şeylerin çok ahını çekmiş..şimdi eline fırsat geçtiya yani güvendiği şeyler var karımın altınları delikafadulden bildiğini oynamaya başladı....varsın oynasın bende izliyim :roflol:

Ver gitsin,sonra zor durumda kaldığınızda bulsun buluştursun,geçindirsin evi.
Hatta arabanın lastiklerini yesin otursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…