- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.501
@Bilgece bana bunu yapar mısın çok ihtiyacım varEki Görüntüle 1371499 lütfen lütfen lütfen
ne iş yapıyor ki eşin sabah 5 e kadar bekledinhos buldum canim. Eveet bugun yaptim , roportaj yapmak da cok zevkliymis
Bende evdeyim. Sabah 5e kadar eşimi bekledim. Cok şükür geldi de uyudum eheheh. Uykuya cok duskunumburada asiri yagmur var. Yarin yabanci dil sinavim vsr yuksek lisans icin bakalim ne olacak bekliyorium
bilmiyorim canim.
anaaam benim kurabiyelerimden yapmış desene. Teeeeyyyyy. Teeeyyy teeeyyyy hainleeerrr. Ama bunun goruntusu daha guzel olmus bence.
kurabiyeden terlik yap bi pastayı bana çok gör kötü @BilgeceOnlar ne kiz? Nasil yapayim ben?
Temel Islam Bilimlerinden yuksek lisans yapacagim insallah. Esim isletmeci. Sabaha kadar 1500 kilo et indirdiler. Restaurantlara et isi de yapiyor. O yüzden bu kadar uzun bekledim..ne iş yapıyor ki eşin sabah 5 e kadar bekledininşallah güzel geçer sınavın tatlım bölümün ne ?
Yok bence seninki daha sevimli.Ama o da farklı yapmış büsküviden değil de hamurdan .
Hem o az önce koymuş sanırım tarifi yeni yani.Senin terlik meşhur oldu
canin sen iste bej sana her seyi yaparim ama simdi boyle yas pasta nasik yapayim ki?kurabiyeden terlik yap bi pastayı bana çok gör kötü @Bilgece
yaparsın sen üzme beni hem dudağımda uçuk çıktıTemel Islam Bilimlerinden yuksek lisans yapacagim insallah. Esim isletmeci. Sabaha kadar 1500 kilo et indirdiler. Restaurantlara et isi de yapiyor. O yüzden bu kadar uzun bekledim..
Ama benimkine bu kadar kisi yorum yaomamisti. Herkes onun tarifini begenmis
canin sen iste bej sana her seyi yaparim ama simdi boyle yas pasta nasik yapayim ki?
allah kolaylık versin ya yazık ama 5e kadarTemel Islam Bilimlerinden yuksek lisans yapacagim insallah. Esim isletmeci. Sabaha kadar 1500 kilo et indirdiler. Restaurantlara et isi de yapiyor. O yüzden bu kadar uzun bekledim..
canin sen iste bej sana her seyi yaparim ama simdi boyle yas pasta nasik yapayim ki?
bilmiyorim canim.
anaaam benim kurabiyelerimden yapmış desene. Teeeeyyyyy. Teeeyyy teeeyyyy hainleeerrr. Ama bunun goruntusu daha guzel olmus bence.
ayy benim de dudagim yarildi yaaa.yaparsın sen üzme beni hem dudağımda uçuk çıktı
amin amin Allah razi olsin canim. Her seyin hayirlisi bakalim be olacak. Sen de minnak bir mimar misin yoksa büyük mu?allah kolaylık versin ya yazık ama 5e kadarhadi hayırlısı canım inşallah kazanırsın
kesin senden bana geçti o kadar dedim öpme diyeayy benim de dudagim yarildi yaaa.
amin amin Allah razi olsin canim. Her seyin hayirlisi bakalim be olacak. Sen de minnak bir mimar misin yoksa büyük mu?
Valla ben girdim rahatladim ya :) onu mu bekliycem aman..bende o duşa gircem...yemek yapıcam ondan sonra:)
tekrar ara gelmedi gecikti de
ben izmirdeyim izmir de evka diye bir kaç semt var ...biz bucadayız bizim kargo Gaziemir de evkaya gitmiş bir gün gecikme sonucu geldi ama ben bır kaç kez aradım...
Benim dudagima da dikis atildi ben napayimayy benim de dudagim yarildi yaaa.
amin amin Allah razi olsin canim. Her seyin hayirlisi bakalim be olacak. Sen de minnak bir mimar misin yoksa büyük mu?
kk'ya minnakken katılmıştım da ondan öyle çok minnak sayılmam 23 yaşındayımayy benim de dudagim yarildi yaaa.
niye ki. geçmiş olsunBenim dudagima da dikis atildi ben napayim
Temel Islam Bilimlerinden yuksek lisans yapacagim insallah. Esim isletmeci. Sabaha kadar 1500 kilo et indirdiler. Restaurantlara et isi de yapiyor. O yüzden bu kadar uzun bekledim..
kesin senden bana geçti o kadar dedim öpme diye
canim benim yaaaBenim dudagima da dikis atildi ben napayim
ooo iyiymis. Benden sadece 1 yascik kucuksunkk'ya minnakken katılmıştım da ondan öyle çok minnak sayılmam 23 yaşındayım
senin sunumun bile şık ötesi bi kere.Hem senin ki daha çok beğenilmiş.Ben beyaz terlik severim
hepinizden büyüküm yaşasın abla olmak abla deyin bana uleynnn
canim benim yaaa
ooo iyiymis. Benden sadece 1 yascik kucuksun
öpme uçuk olacak ona daHahaha ayy canimm benimnmm gel opucem valla opucemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?