Bilgece ile Sohbete ;)))

ne iş yapıyor ki eşin sabah 5 e kadar bekledin inşallah güzel geçer sınavın tatlım bölümün ne ?

bilmiyorim canim.

anaaam benim kurabiyelerimden yapmış desene. Teeeeyyyyy. Teeeyyy teeeyyyy hainleeerrr. Ama bunun goruntusu daha guzel olmus bence.

Yok bence seninki daha sevimli.Ama o da farklı yapmış büsküviden değil de hamurdan .
Hem o az önce koymuş sanırım tarifi yeni yani.Senin terlik meşhur oldu

ne iş yapıyor ki eşin sabah 5 e kadar bekledin inşallah güzel geçer sınavın tatlım bölümün ne ?
Temel Islam Bilimlerinden yuksek lisans yapacagim insallah. Esim isletmeci. Sabaha kadar 1500 kilo et indirdiler. Restaurantlara et isi de yapiyor. O yüzden bu kadar uzun bekledim..

Yok bence seninki daha sevimli.Ama o da farklı yapmış büsküviden değil de hamurdan .
Hem o az önce koymuş sanırım tarifi yeni yani.Senin terlik meşhur oldu

Ama benimkine bu kadar kisi yorum yaomamisti. Herkes onun tarifini begenmis
kurabiyeden terlik yap bi pastayı bana çok gör kötü @Bilgece
canin sen iste bej sana her seyi yaparim ama simdi boyle yas pasta nasik yapayim ki?

yaparsın sen üzme beni hem dudağımda uçuk çıktı

allah kolaylık versin ya yazık ama 5e kadar hadi hayırlısı canım inşallah kazanırsın

Valla ben girdim rahatladim ya :) onu mu bekliycem aman..

senin sunumun bile şık ötesi bi kere.Hem senin ki daha çok beğenilmiş.Ben beyaz terlik severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…