Bilgece ile Sohbete ;)))

Selam hanimlar. Bilgece hogeldin canim gecmis olsun bende bugun ciktim maphusdanSen niye bunkadar uzun kaldin diger sayfalari okuyamadim

Canim hos buldum, sende hos geldin. Ya benim ceza puanim cok fazla oldugu icin banlandigimda uzub kaliyorum anlayacagin. Sen yine niye gittin?

Bende çok samimi bulmadım açıkçası, gerçekten ihtiyacı olan insanların daha çekingen olacağını düşünüyorum.

Canim hos buldum, sende hos geldin. Ya benim ceza puanim cok fazla oldugu icin banlandigimda uzub kaliyorum anlayacagin. Sen yine niye gittin?

Tee 2011 yilinda actigim bir konu vardi kimsede cvp yazmamis, komumda cok sacma gelmisti 2 hafta once icerigini sildim bu yuzden almisim

Son düzenleme:
Size derken. Resmi size mi yoksa toplu olarak bize mi ?

Toplu olarak hepinize ozellikle başı sen cekiyorsun
Tee 2011 yilinda actigim bir konu vardi kimsede cvp yazmamis, komumda cok saa gelmisti 2 hafta once icerigini sildim bu yuzden almisim
anaaamm. Nerde gördüler ki banladilar seni. Kesin biri kiblemis

vay vay diimekk dahaa bisssürü var

Başkann atarlanmaa

Aynen bende oyle dusunuyorum birilerinin kuyruk acisidir. Amaan cokta طٍ yaniii:))

AyneN yaaa bosver. Ya su elif alif konusu sinirlerimi ziplatti. Adam yabanci kziinin adini elif koyacak ama kimlikte alif yazacakmis. Ben hayatimda elife alif denildigini duymadim. Telaffuzla isim mi yazilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…