- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.961
Anlastiko da olur.bayadır yemiyodduum zateeen
Başkanım bıyıklımm proom nasıllsın???
Selam hanimlar. Bilgece hogeldin canim gecmis olsun bende bugun ciktim maphusdanSen niye bunkadar uzun kaldin diger sayfalari okuyamadim
Bende çok samimi bulmadım açıkçası, gerçekten ihtiyacı olan insanların daha çekingen olacağını düşünüyorum.Tamam canim ne zaman istersen özelden bana yazabilirsin. Destek olmak icin elimden geleni yaparim.
Insallah kötü bir sey yoktur.
Ben de bir sey soracagim. Sorsam mi sormasam mi bilemiyorum.
Icimde bir sıkıntı var.
Simdi biz arada böyle belli bir miktar belirleyip ihtiyaci olan kisilere yardim ediyoruz.
Ama mesela bir seferlige mahsus olmak üzere birine yüklü bir para yardimi yaptik.
Kendimi hic tanitmadim. Bankamatikten yatirdim falan. Ne ben onu gordum ne o beni gördü.
Ama dedim yani sadece 1 kerelige mahsus.
Sonra sürekli mesaj atmalar, falan filan. Allah razi olsun bol bol dua etti.
Ama ben böyle bir iletisim icinde olmak istemedigimi, Allah rizasi icin yaptigimi soyledim. Bir daha mesaj atmazsa daha mutlu olacagimi soyledim.
neyse ondan sonra mesaj atmamis.
Bir baktim ki ayib 19unda mesaj atmis.
Ve 1 seferlige mahsus tekrar yardim istemis.
yani ben demistim 1 seferlik oldugunu.
Çünkü destek oldugumuz baskalari var. Ona göre ayarliyorim her seyi.
Cevap yazmadim.
Sizce ne yapmaliyim?
Bu kişinin samimiyetinden de supheye dustum acikcadi.
rahatsiz oldum.
Anlastik
Iyiyim ama sizler gelen misafirleri gormuyorsunuz. Cok kiziyorum size.
sıra dayağına çek hahahIyiyim ama sizler gelen misafirleri gormuyorsunuz. Cok kiziyorum size.
Bende çok samimi bulmadım açıkçası, gerçekten ihtiyacı olan insanların daha çekingen olacağını düşünüyorum.
uww öpücük çok şeksii
abooo nettik biz kimi görmemisiz ya
sıra dayağına çek hahah
....
Herhald yani. Bende daha neler var da sapik demeyin diye yollamiyomuww öpücük çok şeksii
Size derken. Resmi size mi yoksa toplu olarak bize mi ?Kimseyi gormuyorsunuz. Cok kizdim size..
Cekecegim zatennn
Rica ederim,Sagolun cevap icin. Ben de samimi bulmadim o yüzden cevap vermedim
Canim hos buldum, sende hos geldin. Ya benim ceza puanim cok fazla oldugu icin banlandigimda uzub kaliyorum anlayacagin. Sen yine niye gittin?
....
Herhald yani. Bende daha neler var da sapik demeyin diye yollamiyom
Kimseyi gormuyorsunuz. Cok kizdim size..
Cekecegim zatennn
Heaa. kiz sen 23 yasindaydin dimi ? Yoksa baska biri miydi 23 olan. Kafam karistivay vay diimekk dahaa bisssürü var
Heaa. kiz sen 23 yasindaydin dimi ? Yoksa baska biri miydi 23 olan. Kafam karisti
Size derken. Resmi size mi yoksa toplu olarak bize mi ?
anaaamm. Nerde gördüler ki banladilar seni. Kesin biri kiblemisTee 2011 yilinda actigim bir konu vardi kimsede cvp yazmamis, komumda cok saa gelmisti 2 hafta once icerigini sildim bu yuzden almisim
vay vay diimekk dahaa bisssürü var
Başkann atarlanmaa
Toplu olarak hepinize ozellikle başı sen cekiyorsun
anaaamm. Nerde gördüler ki banladilar seni. Kesin biri kiblemis
Zehir gibiyim yine dogru hatirlamisimbenim yiivrum
Burda en masum benim abla yapmaToplu olarak hepinize ozellikle başı sen cekiyorsun
Aynen bende oyle dusunuyorum birilerinin kuyruk acisidir. Amaan cokta طٍ yaniii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?