Bilgece ile Sohbete ;)))

Tamam anladim o zaman simdi. Hayirlisi olsun ne diyeyim. Turkiyeye gelmediginiz surece kimse kizinizin adiyla dalga gecmez. Malum bi tek bizim insanlarimiza özgü bir sey..
Yok yok ben burda gordugum yorumlardan sonra tam kararimi verdim. Koydurmam alif

Bana gore degil esime gore normal. Cunku turk degil.
Elif olacak zaten alif degil. Alif olmasini esim istiyor.
Yanu Türkler dalga gecer hele ki okula gidince, bence de koydurtma benim arkadasimin soyadi koyun diye dalga geciyorlardi zamaninda kotu bir durum gercekten.

Bende 7 aydir evdeyim. Is yok güc yok. Neyseki haftaya okulum basliyo ögleden aksama kadar evde olmicam acisini cikarcam bu günlerin ins. Sende kisa zamanda bi is bulursun
inaallah canim bakalim herseyin hayirlisi ben dd kursa baslamayi dusunuyorum sirf evde oturmayayim diye

soran olursa diş ağrısından geberdi dersiniz
gecmis olsun canimm ne oldu

karanfil de mi yok
o var bak :) teşekkür ederim

Sağol canım.. 20lik ya zonkluyo kulağıma vuruyo ağrısı

Heeeeeyyyyy diyoruummmm ki bejim kurabiye 3 oy almis. Kim verdi bana oyy?

Diger anne terligiyse 22 oy almis. Kendimi cok pis hissettim

Ahh o yirmilikler insanin anasini aglatiyor valla. Çözümü yok. Ya cektireceksin ya da cekeceksin..
Ay valla çok çok çok doğru söyledin..

Heeeeeyyyyy diyoruummmm ki bejim kurabiye 3 oy almis. Kim verdi bana oyy?

Diger anne terligiyse 22 oy almis. Kendimi cok pis hissettim
Öhöm öhöm. ilk oyu ben vermiştim.. diğer ikiyi bilemem.. yoksam sana inat başkaları toplaşıp öbürüne mi verdiler..

Napiyosun canimm

ne yapayim valla, evdeyim. Vakit gecirmeye calisiyorum. Sen neler yapiyorsun? Nasilsin?

Ay valla çok çok çok doğru söyledin..

Öhöm öhöm. ilk oyu ben vermiştim.. diğer ikiyi bilemem.. yoksam sana inat başkaları toplaşıp öbürüne mi verdiler..

Ayy canim benim. Tahmin ettim zaten senin verdigini. Ama bana hainlik ettiler. Ilk ben yapmistim

ne yapayim valla, evdeyim. Vakit gecirmeye calisiyorum. Sen neler yapiyorsun? Nasilsin?

Ayy canim benim. Tahmin ettim zaten senin verdigini. Ama bana hainlik ettiler. Ilk ben yapmistim

İyiyim cok sukur bende evdeyim bu ara dekorasyon degisikligi fln hem beynen hem bedenen yorgun dustum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…