- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.001
Yok yok ben burda gordugum yorumlardan sonra tam kararimi verdim. Koydurmam alifTamam anladim o zaman simdi. Hayirlisi olsun ne diyeyim. Turkiyeye gelmediginiz surece kimse kizinizin adiyla dalga gecmez. Malum bi tek bizim insanlarimiza özgü bir sey..
Karanfil yagi biraz hafifletirsoran olursa diş ağrısından geberdi dersiniz
sağolun ama şimdi nerden bulacamKaranfil yagi biraz hafifletir
Canim cok geçmiş olsun ne oldu?soran olursa diş ağrısından geberdi dersiniz
Hi baby :))Hi girls
karanfil de mi yoksağolun ama şimdi nerden bulacam(((
Yanu Türkler dalga gecer hele ki okula gidince, bence de koydurtma benim arkadasimin soyadi koyun diye dalga geciyorlardi zamaninda kotu bir durum gercekten.Bana gore degil esime gore normal. Cunku turk degil.
Elif olacak zaten alif degil. Alif olmasini esim istiyor.
inaallah canim bakalim herseyin hayirlisi ben dd kursa baslamayi dusunuyorum sirf evde oturmayayim diyeBende 7 aydir evdeyim. Is yok güc yok. Neyseki haftaya okulum basliyo ögleden aksama kadar evde olmicamacisini cikarcam bu günlerin ins. Sende kisa zamanda bi is bulursun
gecmis olsun canimm ne oldusoran olursa diş ağrısından geberdi dersiniz
Sağol ablacım.Canim cok geçmiş olsun ne oldu?
Hi baby :))
o var bak :) teşekkür ederimkaranfil de mi yok
Sağol canım.. 20lik ya zonkluyoYanu Türkler dalga gecer hele ki okula gidince, bence de koydurtma benim arkadasimin soyadi koyun diye dalga geciyorlardi zamaninda kotu bir durum gercekten.
inaallah canim bakalim herseyin hayirlisi ben dd kursa baslamayi dusunuyorum sirf evde oturmayayim diye
gecmis olsun canimm ne oldu
Sağol ablacım.
20'lik zımbırtısı.. ağrıyo çok fena
Ay valla çok çok çok doğru söyledin..Ahh o yirmilikler insanin anasini aglatiyor valla. Çözümü yok. Ya cektireceksin ya da cekeceksin..
Öhöm öhöm. ilk oyu ben vermiştim.. diğer ikiyi bilemem.. yoksam sana inat başkaları toplaşıp öbürüne mi verdiler..Heeeeeyyyyy diyoruummmm ki bejim kurabiye 3 oy almis. Kim verdi bana oyy?
Diger anne terligiyse 22 oy almis. Kendimi cok pis hissettim
Napiyosun canimm
Ay valla çok çok çok doğru söyledin..
Öhöm öhöm. ilk oyu ben vermiştim.. diğer ikiyi bilemem.. yoksam sana inat başkaları toplaşıp öbürüne mi verdiler..
ne yapayim valla, evdeyim. Vakit gecirmeye calisiyorum. Sen neler yapiyorsun? Nasilsin?
Ayy canim benim. Tahmin ettim zaten senin verdigini. Ama bana hainlik ettiler. Ilk ben yapmistim
Güzel fikir. Hayirlisi artik. Ne kursuymus bu bakim.inaallah canim bakalim herseyin hayirlisi ben dd kursa baslamayi dusunuyorum sirf evde oturmayayim diye
Gecmis olsun. Agri kesici alsoran olursa diş ağrısından geberdi dersiniz
HiHi girls 
Nasilsin canim tanismadik biz sanirimGüzel fikir. Hayirlisi artik. Ne kursuymus bu bakim.
Gecmis olsun. Agri kesici al
Hi
Ben sana verdim hain kardes. Kiymetimi de hic bilmiyon kiHeeeeeyyyyy diyoruummmm ki bejim kurabiye 3 oy almis. Kim verdi bana oyy?
Diger anne terligiyse 22 oy almis. Kendimi cok pis hissettim
İyiyim cok sukur bende evdeyim bu ara dekorasyon degisikligi fln hem beynen hem bedenen yorgun dustum valla
Ben sana verdim hain kardes. Kiymetimi de hic bilmiyon ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?