Bilgece ile Sohbete ;)))

AyneN yaaa bosver. Ya su elif alif konusu sinirlerimi ziplatti. Adam yabanci kziinin adini elif koyacak ama kimlikte alif yazacakmis. Ben hayatimda elife alif denildigini duymadim. Telaffuzla isim mi yazilir

Yani isteyen istedigi sekilde isim koyar ama Alif ismi Elif in anlamini tasimaz sacmalik :)

Benim kurabiye 3 oy almis. Benden sonra yapan kisi 22 oy almis. Bunu kendime hakaret olarak goruyorum

AyneN yaaa bosver. Ya su elif alif konusu sinirlerimi ziplatti. Adam yabanci kziinin adini elif koyacak ama kimlikte alif yazacakmis. Ben hayatimda elife alif denildigini duymadim. Telaffuzla isim mi yazilir
Burda arkamdan konusmussun ama buyur bir kere daha duy.
Hatta youtube a elif be yaz turkce sonuclar, alif ba yaz yabanci dilde sonuclar geliyor mu bak.
Turkler herseyi oldugu gibi arapcayi da tekellerine almasalar olmaz.

Ben önüne de dedim degil mi? Net aciklama da yaptim. Telaffuz ile yazilis ayni degildir. Ayrica ben Türk degilim. Annem Arap, babam Kürt.
Telaffuz yaziya gecirilmez. Bu yuzden ingilizce de okunus ayri yazilis da ayridir.

Burda arkamdan konusmussun ama buyur bir kere daha duy.
Hatta youtube a elif be yaz turkce sonuclar, alif ba yaz yabanci dilde sonuclar geliyor mu bak.
Turkler herseyi oldugu gibi arapcayi da tekellerine almasalar olmaz.

Ben önüne de dedim degil mi? Net aciklama da yaptim. Telaffuz ile yazilis ayni degildir. Ayrica ben Türk degilim. Annem Arap, babam Kürt.
Telaffuz yaziya gecirilmez. Bu yuzden ingilizce de okunus ayri yazilis da ayridir.
Neyse bilgece anlasamayacagiz bu konuda.
Olaya cok fazla tek yonden bakiyorsun. Hayatin boyunca sana ogretilmis bir sey var ona tutunmussun. Haklisin 8 yil once bana da soyleseler elif elif tir alif neymis derdim.
Ama Turkiye disinda da bir dunya var.

Evet, bu konuda gerçekten anlasamayacagiz. Merak ediyorum Esma kousaydiniz Asma mi olacakti? Merak ediyorum ciddeb.

Valla bilmiyorum ben 7 aydir böyleyim okil bitti biteli Bir okulum isim gucum olsaydi boyle olmazdim
Bende 7 aydir evdeyim. Is yok güc yok. Neyseki haftaya okulum basliyo ögleden aksama kadar evde olmicam acisini cikarcam bu günlerin ins. Sende kisa zamanda bi is bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…