- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.981
Beni de hainin biri kiblemisti bu yüzden. Zaten banliydim. Aradan 1 gün gecmeden yine banlanmistim. Affetmicem o kisiyiAynen bende oyle dusunuyorum birilerinin kuyruk acisidir. Amaan cokta طٍ yaniii:))
AyneN yaaa bosver. Ya su elif alif konusu sinirlerimi ziplatti. Adam yabanci kziinin adini elif koyacak ama kimlikte alif yazacakmis. Ben hayatimda elife alif denildigini duymadim. Telaffuzla isim mi yazilir
Beni de hainin biri kiblemisti bu yüzden. Zaten banliydim. Aradan 1 gün gecmeden yine banlanmistim. Affetmicem o kisiyi
Ben de ayni ev ici dolasmacaBuranin havasi da kötü pöff yaniyaz olsada tatile gelsek orayaayagima laf söylettirmem akilli ol
Nolsun evin icinde gezinip durun senden naber, ne var ne yok
aynen yanii.Yani isteyen istedigi sekilde isim koyar ama Alif ismi Elif in anlamini tasimaz sacmalik :)
Herkes mi böyle yoksa biz mi sadece böyleyizBen de ayni ev ici dolasmacaay bunaldim yeminlen
Burda arkamdan konusmussun ama buyur bir kere daha duy.AyneN yaaa bosver. Ya su elif alif konusu sinirlerimi ziplatti. Adam yabanci kziinin adini elif koyacak ama kimlikte alif yazacakmis. Ben hayatimda elife alif denildigini duymadim. Telaffuzla isim mi yazilir
Burda arkamdan konusmussun ama buyur bir kere daha duy.
Hatta youtube a elif be yaz turkce sonuclar, alif ba yaz yabanci dilde sonuclar geliyor mu bak.
Turkler herseyi oldugu gibi arapcayi da tekellerine almasalar olmaz.
Neyse bilgece anlasamayacagiz bu konuda.Ben önüne de dedim degil mi? Net aciklama da yaptim. Telaffuz ile yazilis ayni degildir. Ayrica ben Türk degilim. Annem Arap, babam Kürt.
Telaffuz yaziya gecirilmez. Bu yuzden ingilizce de okunus ayri yazilis da ayridir.
Neyse bilgece anlasamayacagiz bu konuda.
Olaya cok fazla tek yonden bakiyorsun. Hayatin boyunca sana ogretilmis bir sey var ona tutunmussun. Haklisin 8 yil once bana da soyleseler elif elif tir alif neymis derdim.
Ama Turkiye disinda da bir dunya var.
Valla bilmiyorum ben 7 aydir böyleyim okil bitti biteliHerkes mi böyle yoksa biz mi sadece böyleyizgenc yasta nineler gibi evde pinekleyip duruyoz
Evet aynen oyle olacakti.Evet, bu konuda gerçekten anlasamayacagiz. Merak ediyorum Esma kousaydiniz Asma mi olacakti? Merak ediyorum ciddeb.
E sen memnun musun değil misin burada alif diyorsun diger konunda garip olacak diyorsun. Madem Alif sana gore normali o zaman sorun ne ki?Evet aynen oyle olacakti.
Ornek:Evet, bu konuda gerçekten anlasamayacagiz. Merak ediyorum Esma kousaydiniz Asma mi olacakti? Merak ediyorum ciddeb.
Bana gore degil esime gore normal. Cunku turk degil.E sen memnun musun değil misin burada alif diyorsun diger konunda garip olacak diyorsun. Madem Alif sana gore normali o zaman sorun ne ki?
Ornek:
Turkce : esma bint mervan
Arapca : asma bint marwan
Bende 7 aydir evdeyim. Is yok güc yok. Neyseki haftaya okulum basliyo ögleden aksama kadar evde olmicamValla bilmiyorum ben 7 aydir böyleyim okil bitti biteliBir okulum isim gucum olsaydi boyle olmazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?