- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.161
yirim severiim
yook bebisiim bir ara oralarda kalmışlığım oldu da çok severim egelileri en yakın arkadaşım da egeli dekızz dur başın dönceekk durdur sandalyeyi
evet oğlağı :)hoşbuldum teşekkürler: )
evet ilgileniyorum: )
sen oğlakmısın?
çok takma bence, o nasıl rahatsa sende öyle ol.. en azından ona önemsemiyomuş imajını ver..birde huyu vardır küs olunca telefona bakmaz mesaja cevap vermez tam sopalık faceden çıkmazdı şimdi girmiyor benide silmiyor
Egeli değilim ama sürekli gidip gelirim :)Manisalıyım. Siz?
hoş arasada birşey değişirmi şüpheci aldatılmış bir erkek ya iftirasına maruz kalırsam ileride
sence ararmı
Bosvericeksin mecburen. Sana geri dönse bile bu isin sonu belli. Tekrar tekrar üzer seni. Ne zamandir beraberdiniz?iim ezildi napimmm engel olamadım ne yapıcam ben şimdi
ben seni izmirli diye biliyorumYook ama bu yaz ege tarafındayım
ben seni izmirli diye biliyorum
boşlukta kalacağı kesin kimse onun kahrını çekmez ama oa zaman ben ne düşüneceğim bilmiyorum artıkAramaz gibi geliyor bana yani boşlukta kalmadığı sürece.Sizi önemsemeyen birini siz niye önemsiyorsunuzz? sanırım evlilik planları devreye girince bağlandınız biraz ama adamın tavırları hiç hoşuma gitmedi.kendinize yazık etmeyin.
Ahahahah.. neden öyle hatırlıyorum ki? nereliydin sen? ahahhayook gızzOralardan bir koca bulsak fena olmaz ama
evet oğlağı :)
çok takma bence, o nasıl rahatsa sende öyle ol.. en azından ona önemsemiyomuş imajını ver..
Egeli değilim ama sürekli gidip gelirim :)
Arama sen seviyorsa kaybetmek istemiyorsa arar. Zaten sana güvenmeyen bir adamla mutlu olamazsın.boşlukta kalacağı kesin kimse onun kahrını çekmez ama oa zaman ben ne düşüneceğim bilmiyorum artık
Eşimde oğlakoyyyy tribini yerim senin: ))))
ne yapayımda barışalım?
oğlaklar akıllı, pratik, becerikli, inat, sinirli, duygularını kolay kolay ifade edemezler, güçlülerdir genelde madden ve manen.
genelde balık burçları ile uyumları çok güzeldir.
Vuu.. Cidden öyle :) balık mı.. balıkta pek tanıdığım yok :)oyyyy tribini yerim senin: ))))
ne yapayımda barışalım?
oğlaklar akıllı, pratik, becerikli, inat, sinirli, duygularını kolay kolay ifade edemezler, güçlülerdir genelde madden ve manen.
genelde balık burçları ile uyumları çok güzeldir.
burçlarla ilgilenir misiniz:)
hoşgeldiniz bu arada..
oğlak nedir?
işte aslında işin sonunu bende göremiyorum ama alışmışlık var canımı yakan da bu işteAramam sen seviyorsa kaybetmek istemiyorsa arar. Zaten sana güvenmeyen bir adamla mutlu olamazsın.
sizin burcunuz ne :)Eşimde oğlakAnlaşmak çok kolay oğlaklarla
Ahahahah cidden mi ? Vay bee...bu arada avatarındaki erkek siması tam bir oğlak erkeği siması diyebilirim.
Eşimde oğlakAnlaşmak çok kolay oğlaklarla
Vuu.. Cidden öyle :) balık mı.. balıkta pek tanıdığım yok :)
teşekkür ederim
bu arada avatarındaki erkek siması tam bir oğlak erkeği siması diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?