- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.141
benim sevgilimle problemlerim vardı beni aramaması sadece ben aradığımda konuşmamışz ve herzaman onun işi çıktığı için kapatırdık ( istisnasız her defasında ) eski konularımdada yazmıştım ben hasta oldum bi kaç gün beni hiç aramadı
artık geçen gün taştım dayanamadım evde oturuyo aradım konuşuyorduk boğazım ağrıyor kapatalım dedi
mesaj attım herşey için teşekkür ederim dedim 3 saat sonra aradı canım naberr kapattım telefonu biraz çekişmenin ardından bidaha ararsam serefsizim dedim aramazan arama da öyle söyleme dedi s..r git dedim
bi kaç gün sonra aradım açmıyor faceye girmiyor önceden hiç çıkmazdı
not: sevgilimin eski esi internetten birini bulup kaçmış ondan çok güvensiz bi adam sürekli onu ikna etmeye çallışıyordum onunda biraz etkisi var çünkü çok şüpheci güvensiz bir adam
ah erkekler ah..benim sevgilimle problemlerim vardı beni aramaması sadece ben aradığımda konuşmamışz ve herzaman onun işi çıktığı için kapatırdık ( istisnasız her defasında ) eski konularımdada yazmıştım ben hasta oldum bi kaç gün beni hiç aramadı
artık geçen gün taştım dayanamadım evde oturuyo aradım konuşuyorduk boğazım ağrıyor kapatalım dedi
mesaj attım herşey için teşekkür ederim dedim 3 saat sonra aradı canım naberr kapattım telefonu biraz çekişmenin ardından bidaha ararsam serefsizim dedim aramazan arama da öyle söyleme dedi s..r git dedim
not: sevgilimin eski esi internetten birini bulup kaçmış ondan çok güvensiz bi adam sürekli onu ikna etmeye çallışıyordum onunda biraz etkisi var çünkü çok şüpheci güvensiz bir adam
Kiz sen egeli misin. Hemseri miyiz biz yoksamleoolelelolleelloneli püskeviit
Ben de boş boş oturuyorum
hep böyle ayrıca birde tüm akrabaları beni biliyor evlilik planları yapıyordu bu adamBana biraz sizi pek sevmiyor gibi geldisanki olsa da olur olmasa da olur der gibi bir hali var ne zamandan beri böyle ki????
sen nereliydinKiz sen egeli misin. Hemseri miyiz biz yoksam
içim içimi yiyor hatamı yaptım diyeah erkekler ah..
ne desek boş aslında.. niteliksiz şahıslar :/
kakaoluuu
Kiz sen egeli misin. Hemseri miyiz biz yoksam
Keşke o lafı söyledikten sonra aramasaydın be bacımbenim sevgilimle problemlerim vardı beni aramaması sadece ben aradığımda konuşmamışz ve herzaman onun işi çıktığı için kapatırdık ( istisnasız her defasında ) eski konularımdada yazmıştım ben hasta oldum bi kaç gün beni hiç aramadı
hep böyle ayrıca birde tüm akrabaları beni biliyor evlilik planları yapıyordu bu adam
iim ezildi napimmm engel olamadım ne yapıcam ben şimdiKeşke o lafı söyledikten sonra aramasaydın be bacım
sence ararmıacaba kendi ruh hali yani yapısı mı böyle acaba?? bilemedim simdi.Sonradan böyle oldu desen değişmiş derim de ama öyle de değilmiş
Bir de uyumayacagim ben diyordu
Yorumumuzu begenip kacti. Arkasi haftaya
Naber meyra abla. Kac zamandir halini hatrini sorayim diyodum. Profiline yazcaktim kapaliydi. Nasil gidiyo
Akrepsenin nedirrr
onun içi içini yesin ya, sen niye dert ediyosun ki.. senden kıymetli mi? rahat ol biraz ve mutlu olmaya çalış..içim içimi yiyor hatamı yaptım diye
hoş arasada birşey değişirmi şüpheci aldatılmış bir erkek ya iftirasına maruz kalırsam ilerideacaba kendi ruh hali yani yapısı mı böyle acaba?? bilemedim simdi.Sonradan böyle oldu desen değişmiş derim de ama öyle de değilmiş
burçlarla ilgilenir misiniz:)evet uyumayacaktım, uykum yoktuda: ))))
inanın sizi beğendim, cevap yazarken uyumuş kalmışım o an: ))))
kusura bakmayın olurmu ballar: )
sağol canım benim.....
eksik olmayasın....
iyiyim şükür, aynı be yaa herşey bende çok şükür: )
yok profilim hiç kapalı olmadı benim: )
sen nasılsın? nasıl gidiyor hayat tatlı kız?
kuşlarında nasıl bu arada?
benimkiler iyiler ablası çok şükür, yuvarlanıp gidiyorlar: )
bende koçum canım: )
akrep uçların burcu: )
hap hep ya hiçtir akrepler.....
ya sever yada siler: )
yoksa sende miiiii?Biri Ege mi dedi?
burçlarla ilgilenir misiniz:)
hoşgeldiniz bu arada..
oğlak nedir?
birde huyu vardır küs olunca telefona bakmaz mesaja cevap vermez tam sopalık faceden çıkmazdı şimdi girmiyor benide silmiyoronun içi içini yesin ya, sen niye dert ediyosun ki.. senden kıymetli mi? rahat ol biraz ve mutlu olmaya çalış..
çok seviyorsa yokluğun ona ders olur zaten..
Manisalıyım. Siz?y
yoksa sende miiiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?