- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.341
iyidir schwester.. senden naber?Naber moruk
Iyidir kanka. Kanita bakiyorumiyidir schwester.. senden naber?
Allahım yorumumu gören olduuu
Ah canısıııı sağol varol ..Iyidir kanka. Kanita bakiyorum
Tabi görcem yorumunu ne sandin.
Sagol sendeAh canısıııı sağol varol ..
bende trt1e bakıyorum :)
Bak hele bak diye bi şey var.. doğaçlama skeç yapıyolar falanSagol sendene varki trt1 de
hehe o ne giBak hele bak diye bi şey var.. doğaçlama skeç yapıyolar falansende polisiye takılıyon haniiii
valla denişik bi şey iştehehe o ne giseverim ekşınleri
Tünaydıııın :) naber nasılsın canımtünaydınlar..
İyilik canım sen nasılsın, napıyosunTünaydıııın :) naber nasılsın canım
Ben de iyiyim canım kaydımı yaptırdım okula sabah erkenden, gece de uyumadım zombi gibiyim ama üstümdeki yükten kurtuldumİyilik canım sen nasılsın, napıyosun
Hiç bilemiyorum ben onları canım ya çoğu kişi de bilmez bence, muneye ya da kazene sorabilirsin bilse bile onlar bilirlerGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Bikfece pro olmuş hayırlı olsun bende çok istedim ama evde kimse kredi kartı kullanılmıyormus.herkeste kart vardı meğer kendi hesap maaş kartlariymis..çokuüzüldüm başka seçenek yokmu pro için bilen varmı yani direk bankaya gidip ödemek gibi ne bileyim yada bbaşka başka kızlar biliyorsanız bi yardımcı olurmusunuz.
Bide başkasının kredi kartından yatirsak o kişi bizim KKda kkullandığımız ismi bilirmi
Mesela arkadaştan istesek kredi kartıyla pro alsak ona çekilen parayla ilgili bilgi verilir ya o bilgide KK matmazeldepredif adına çekildi gibi bir bilgi verilirmi merak ediyorum bana bir yardımcı olur musunuz
Ohh rahatladın desene :) Allah daha da iyilik versin inşallah..Ben de iyiyim canım kaydımı yaptırdım okula sabah erkenden, gece de uyumadım zombi gibiyim ama üstümdeki yükten kurtuldum
Hiç bilemiyorum ben onları canım ya çoğu kişi de bilmez bence, muneye ya da kazene sorabilirsin bilse bile onlar bilirler
Bak katılaydın yarışmaya sende pro olacaktın :) yarışmaya katılanlara hediye proluk verdiler :)Tamam canım yinede bilen olursa yazsın alıntı yapmıyorum telden girdim kusura bakma tskler
[QUOTlo, post: 39159343, member: 632539"]Bak katılaydın yarışmaya sende pro olacaktın :) yarışmaya katılanlara hediye proluk verdiler :)
Benimde hiçbir fikrim yok bu konuda ne yazık ki..
Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Bikfece pro olmuş hayırlı olsun bende çok istedim ama evde kimse kredi kartı kullanılmıyormus.herkeste kart vardı meğer kendi hesap maaş kartlariymis..çokuüzüldüm başka seçenek yokmu pro için bilen varmı yani direk bankaya gidip ödemek gibi ne bileyim yada bbaşka başka kızlar biliyorsanız bi yardımcı olurmusunuz.
Bide başkasının kredi kartından yatirsak o kişi bizim KKda kkullandığımız ismi bilirmi
Mesela arkadaştan istesek kredi kartıyla pro alsak ona çekilen parayla ilgili bilgi verilir ya o bilgide KK matmazeldepredif adına çekildi gibi bir bilgi verilirmi merak ediyorum bana bir yardımcı olur musunuz
Selam Bilgece topiğin ve Pro hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?