- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.361
bilge nörüyon kız
aynı be kuzum hiç değişen bi şey yok hala yeşil çayın yanında çikolataNe yapayim canim bir sey yapmiyorum. Sen ne yapiyorsun? Nasilsin? Ne var ne yok?
aynı be kuzum hiç değişen bi şey yok hala yeşil çayın yanında çikolata
çay içmek için hazır olmayı mı bekliyon tey tey teykendimi hazir hissettigimde ben de yeşil çay alacağım.
kadir inanır sesiyle okudum iyi miHuleyyyn, napıyonuz?
Ben de kadir inanır sesiyle yazdım zaten.kadir inanır sesiyle okudum iyi mi
Huleyyyn, napıyonuz?
çay içmek için hazır olmayı mı bekliyon tey tey tey
Öğrenci bekliyorum yine. Bitmez benim çileeemmm. Çilebülbülüm modundayım.Of bugün canim cok sıkılıyor ya. Canim alisveris yapmak istiyor ama kendimi tutuyorumsen ne yapiyorsun?
Ya ama tadi cok kötü. Onun tadina alismam lazim ilk önce. Yani beynen alismam lazim
Öğrenci bekliyorum yine. Bitmez benim çileeemmm. Çilebülbülüm modundayım.
Değişiyor kuzum, bugün üç tane var, 7yi gördüm en çok. İlkokul 3 ten lise sona kadar öğrencim var. Pazar hariç her gün var hemen hemen. Şimdi bir de tatil ya karnesi kötü gelen kapıya geliyor. Liseye mat ve ing. Diğerlerine tüm dersler.Günde kac kişiye ders veriyorsun? Ve her gun veriyor musun ayrica kaç yaş araligi ve hangi konular? Eheheheh cok sordum ama hepsi meraktan
Değişiyor kuzum, bugün üç tane var, 7yi gördüm en çok. İlkokul 3 ten lise sona kadar öğrencim var. Pazar hariç her gün var hemen hemen. Şimdi bir de tatil ya karnesi kötü gelen kapıya geliyor. Liseye mat ve ing. Diğerlerine tüm dersler.
Anlattıkça hatrlıyorsun. Össde anlamadığım konuları anlatıyorum şimdi. Beynim mi gelişti ne oldu anlamadım.Ooo senin işin de zor valla. Ben hic yapamam. Bu meslek bana göre değil.Kolay gelsin ne diyeyim zamaninda matematigim cok iyiydi de hep unuttum gitti valla..
Anlattıkça hatrlıyorsun. Össde anlamadığım konuları anlatıyorum şimdi. Beynim mi gelişti ne oldu anlamadım.
Çok sıkıcı bir iş zaten. Geliri güzel olmasa çekilmez.
Öyle valla, algı açılıyor sanırım.Insanin yaşı ilerledikce her seyi daha iyi anliyor ve hatirliyor. Yani insan beyni aslinda gencken aliyor ileriki yaslarinda aldıklarını hatirliyor Ve daha verimli kullaniyor.
Öyle valla, algı açılıyor sanırım.
Sen çalışmıyorsun dimi bilgece?
Yaw ben de çok sıkıldım. Düzenli bir iş istiyorum. İki tane de daimi öğrencim olsun ek gelir olarak.
Ne bitirdin ki sen? Torpil yapayım mı kız sana.
Ne güzel ya.. imamhatip okumadığım için çok pişmanımAhahahah yok ya torpilim var benim esimden ama kullanmak istemiyorum.. Insanlarin hakkina girmek istemiyorum. Kendi cabamla olsun istiyorum. Sozlesmeli arapca ogretmenligi yapacagim Buyuk ihtimalle. BasVurup vurmamakta kararsizim ama evde bön bön oturmak rahatsiz ettigi icin basvurayim diyorum.
Ben dil mezunuyum işte. Imam hatip lisesi mezunu da oldugum icin dini bilimlerden ders verebilirim. Böyle yani anlayacagin.
E iyiymiş. Girersin sen yakında bir işe. Sözleşmeli falan bakma dal bence. Kadroya geçer öğretmen olursun bir kaç seneye belki.Ahahahah yok ya torpilim var benim esimden ama kullanmak istemiyorum.. Insanlarin hakkina girmek istemiyorum. Kendi cabamla olsun istiyorum. Sozlesmeli arapca ogretmenligi yapacagim Buyuk ihtimalle. BasVurup vurmamakta kararsizim ama evde bön bön oturmak rahatsiz ettigi icin basvurayim diyorum.
Ben dil mezunuyum işte. Imam hatip lisesi mezunu da oldugum icin dini bilimlerden ders verebilirim. Böyle yani anlayacagin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?