Bilgece ile Sohbete ;)))

Günde kac kişiye ders veriyorsun? Ve her gun veriyor musun ayrica kaç yaş araligi ve hangi konular? Eheheheh cok sordum ama hepsi meraktan
Değişiyor kuzum, bugün üç tane var, 7yi gördüm en çok. İlkokul 3 ten lise sona kadar öğrencim var. Pazar hariç her gün var hemen hemen. Şimdi bir de tatil ya karnesi kötü gelen kapıya geliyor. Liseye mat ve ing. Diğerlerine tüm dersler.

Ooo senin işin de zor valla. Ben hic yapamam. Bu meslek bana göre değil. Kolay gelsin ne diyeyim zamaninda matematigim cok iyiydi de hep unuttum gitti valla..

Ooo senin işin de zor valla. Ben hic yapamam. Bu meslek bana göre değil. Kolay gelsin ne diyeyim zamaninda matematigim cok iyiydi de hep unuttum gitti valla..
Anlattıkça hatrlıyorsun. Össde anlamadığım konuları anlatıyorum şimdi. Beynim mi gelişti ne oldu anlamadım.
Çok sıkıcı bir iş zaten. Geliri güzel olmasa çekilmez.

Anlattıkça hatrlıyorsun. Össde anlamadığım konuları anlatıyorum şimdi. Beynim mi gelişti ne oldu anlamadım.
Çok sıkıcı bir iş zaten. Geliri güzel olmasa çekilmez.

Insanin yaşı ilerledikce her seyi daha iyi anliyor ve hatirliyor. Yani insan beyni aslinda gencken aliyor ileriki yaslarinda aldıklarını hatirliyor Ve daha verimli kullaniyor.

Öyle valla, algı açılıyor sanırım.
Sen çalışmıyorsun dimi bilgece?

Yoo canim ben evdeyim.. Aslinda bir talihsizlige kurban gittim. Kpss basvurularini kacirmam adim attigim her seyi engelledi.
Ben müze, kutuphane ve ören yerlerin müdürü olabilecekken. Kacirmis oldugum kpss ile eve mahkum oldum. Ama Bir seyler yapacagim yakin zamanda insallah. Çünkü gercekten sıkıldım evde..

Yaw ben de çok sıkıldım. Düzenli bir iş istiyorum. İki tane de daimi öğrencim olsun ek gelir olarak.
Ne bitirdin ki sen? Torpil yapayım mı kız sana.

Yaw ben de çok sıkıldım. Düzenli bir iş istiyorum. İki tane de daimi öğrencim olsun ek gelir olarak.
Ne bitirdin ki sen? Torpil yapayım mı kız sana.

Ahahahah yok ya torpilim var benim esimden ama kullanmak istemiyorum.. Insanlarin hakkina girmek istemiyorum. Kendi cabamla olsun istiyorum. Sozlesmeli arapca ogretmenligi yapacagim Buyuk ihtimalle. BasVurup vurmamakta kararsizim ama evde bön bön oturmak rahatsiz ettigi icin basvurayim diyorum.
Ben dil mezunuyum işte. Imam hatip lisesi mezunu da oldugum icin dini bilimlerden ders verebilirim. Böyle yani anlayacagin.

Ne güzel ya.. imamhatip okumadığım için çok pişmanım

E iyiymiş. Girersin sen yakında bir işe. Sözleşmeli falan bakma dal bence. Kadroya geçer öğretmen olursun bir kaç seneye belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…