Bilgece ile Sohbete ;)))

Ne güzel ya.. imamhatip okumadığım için çok pişmanım

Niye pismansin ki? Evet imam hatip havadi cok cok farkliydi ama her okulun havasusi farklidir canim.

E iyiymiş. Girersin sen yakında bir işe. Sözleşmeli falan bakma dal bence. Kadroya geçer öğretmen olursun bir kaç seneye belki.

Öyle bir sey oluyor mu ki? Iste ben kadroya gecmek istemiyorum ) cok ilginc degil mi? Hahaha. Surekli ayni tonda ayni duzende ve mecbur birakildigim bir iş beni kasar.
Sen ne mezunuydun?

Benim kuzen yaptı o işi, sözleşmeli girdi kadroya geçti şimdi. Ama nasıl oldu bilmiyorum valla. Kafam basmıyor devlet işlerine.
Okumuş vasıfsız elemanım ben, işletme mezunuyum. Ne iş olsa yaparım abi

Benim kuzen yaptı o işi, sözleşmeli girdi kadroya geçti şimdi. Ama nasıl oldu bilmiyorum valla. Kafam basmıyor devlet işlerine.
Okumuş vasıfsız elemanım ben, işletme mezunuyum. Ne iş olsa yaparım abi

Beyaz geldi aklıma. Birisine sormustu ne okudun diye. Cocuk isletme demisti. O da demisti ki her Türk genci gibi yani ehehehhe.
Aslinda isletme cok güzel bir meslek ama kullanirsan yani.. Bir yerin isletmesini yapabilirsin. Gerci cok zor esimden biliyorum ama güzel ve getirisi de gayet iyi.
Dusundun mu hic?

En azından elinde tutulur bir işin oluyor, yani meslek liseleri için.. Avantajlılar da.. okuduğum okuldan hiç memnun olamadım ben maalesef.. şuan zaten elde var sıfır.. öbür türlü hiç yoktan yöneldiğin bir bölüm oluyo falan filan..

Evet orasi dogru. Meslek lisesi cikislilar her zaman 1 adim ondedir.. Saglik meslek lisesini ben tavsiye ediyorum genclere. Yegenime dedim ama istemedi..
Artik üni de güzel bölüm okursun insallah ama iş bulmak istiyorsan sosyolojiden uzak dur Derim sana.

Bu ayın başında kelepir bir kahve dşyarı bulduk, eşimin yeğeniyle alacaktık bazı terslikler oldu alamadık. Çok istemiştim, hala aklım orda.
Eşim kendi işimi yapmama pek sıcak bakmıyor nedense. Az maaşın olsun ama kafamız rahat olsun diyor. İkna edebilirsem dalacağım bir işe. Bu aralar yumuşadı gibi biraz bu konuda.
Dün kendine eleman alıyor, cvlere bakıyoruz. Bu 30 yaşında almam ben bunu dedi. Şöyle bir baktım yüzüne beni kim alacak o zaman dedim. Uyuz sinir etti beni gece gece.
Benim oğlan geldi bu arada kuzum. Bir saat yokum.

Ne oldu? Ne yaptiniz? Anlat bakayim.
ben ona s...tr git dediğim için özür diledim ayıp etmiştim
x:hasta olmak suçmu
ben :sen hep öyle yapıyorsun ama işim var işim var evdeyken bile öyle söylüyorsun
x:ben sana evlenme teklifi planları yaparken senin şu yaptığına bak bizden bişey olmaz
ben:neden olmasın
x:senin yüzünden
ben: tek suçlu benmiyim
x:sen bana s...tr git dedin
ben : telefonlara mesajlara cevap vermemekte hakaret bence
x:iyi değilim lütfen müsade edermisin dinlenicem
ben: tabi sen nasıl istersen ama bana vermiş olduğun değeri gördüm sanırım artık zorlamamam gerekiyor
bukadar gurursuz olmaya gerek yok

şimdi sen söyle bilgecim bu konuşma ne yani ben bi anlam veremedim

Kesinlikle kendi isini yap cok eglenceli. Bir kac yil sonra ben de kendi dukkanimi acacagim insallah. Cok istiyorum. Hadi sana kolay gelsin tekrar konusuruz canim.

Valla bence kendini üste çıkarmaya calismis. Evlenme teklif edecek kişi eder. Etmemek icin bahanesini de bulmus bence canim. Sen bana s.tir git dedin ben de evlenme teklif etmiyorum gibi olmuş.
Cok üstüne düşme.
Sanki istemiyor gibi, umrunda degil. Ya da olsa olur olmasa da olur gibi.
Oysa erkek caba sarfetmeli sevdigi kadin icin.
Sen ne dusunuyorusn bu konuda?
aklin fikrin ne diyor?

bende şuan beni istemediğini fakat yanlız kaldığında beni arayacağını düşünüyorum
biraz şımarttım umursamaz tavırları evet var bana kalsa zaten bu adamla ömür geçmez ama kalbime söz geçiremiyorum şuan ama her şey düzelecek bana döndüğü zaman bende onu red edicem şuanlık biraz kalp ağrım düzelecek

Aklının dedigini yap. akil yanilmaz ama duygular yanilir. Hakkinda hayirlisi olsun. Ama böyle belirsizlikte olmaz ki. Ne yapacagini bilmiyorsun resmen. Oturup yüzyüze konussaniz?

bilgece isyeeeaaaahn diyorum.

Canim ben isyan ettim ama pek umurlarinda olmadi. Mune ablaya söyle sen

ben onu davet edemem ki bukadar peşinden koştuğum yeter nazlı mazlı bir adam oldu gitti bu

açık kapı bıraktı aklınca bi kaç gün sonrar arar aşkısıhhh hastaydım ben çok kötüydüm seni ihmal ettim
özledim falan filan ama kararlıyım kabul etmiycem onu

Hakkinda hayirlisi olsun insallah.. Ya bi kac gun haber almadan insan nasil durabilir? Eşim duramazdi. Hala da öyle. Evli olmamiza ragmen gunde en az 10 kere arasiyoruzdur.
Habersiz habersiz yasamak cok zor olmali

Hakkinda hayirlisi olsun insallah.. Ya bi kac gun haber almadan insan nasil durabilir? Eşim duramazdi. Hala da öyle. Evli olmamiza ragmen gunde en az 10 kere arasiyoruzdur.
Habersiz habersiz yasamak cok zor olmali
instegram face mi falan hep dondurdum kalsın biraz böyle elbette arayacak sevsede sevmesede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…