Bilgece ile Sohbete ;)))

Aynen.. Bende sağlık yazacaktım ama babam istemedi.. Sonra zaten yapabilir miydim bilmiyorum :/
Ya ama sosyoloji bi tutku bende çok seviyorum.. yani okumasam bile açıktan okurum.. ne bileyim yeni nesilin çığır açan sosyologu olurum.. Yani ama dediğim gibi başka bölüme gitsemde açıktan falan okurum :)
Bunu yanısıra birde dil öğrenmek istiyorum.. Keşke annemler küçük yaştan bana dil öğretselermiş

selam Bilgece : )
topiğin hayırlı olsun geç oldu ama

Teşekkür ederim aylleen . Nasılsın???

Canım İstanbul Üniversitesinin ikici bölüm okuma hakkı var. Yani uzaktan eğitim sosyoloji okuyabilirsin. Sen iş yapan bölümlere gir. Psikoloji de olabilir..

Teşekkür ederim aylleen . Nasılsın???

Canım İstanbul Üniversitesinin ikici bölüm okuma hakkı var. Yani uzaktan eğitim sosyoloji okuyabilirsin. Sen iş yapan bölümlere gir. Psikoloji de olabilir..
Hımm.. Bu iyiymiş bak :) Evet psikolojiyide çok seviyorum.. her şeyden ötesi nasip tabi ama bakalım artık ne olur :)
Zaten artık kesin iş yapan bölüm sayısı oldukça azaldı neler varki..Yani sayısalcıysan iyi ama öbür türlü kısıtlı. Aslında ben sayısal sınavına da giricem zaten puana göre tercih yapcaz bakalım :) sıkıntılı bu işler..

Muhakkak dil sınavına da gir. Hiç olmazsa belki başarılı olur ondan tercih yaparsın. Ama gir muhakakk

üşütmüşüm biraz hastayım ama idare ediyorum :)
sen nasılsın

Çok şükür iyiyim ben. Sana da geçmiş olsun. Eee kaç yaşındasın? Kendini biraz tanıtsana? Ben 24 yaşındayım evliyim, İstanbulda yaşıyorum. Böyle işte :))

ya ben anlamıyorum.ne bulantıymış arkadaş hamile değilim ama sanki biri bein baş aşağı döndürmüş sonra çevirmiş gibi

Tamam inşallah onada gireyim :)
Sizde bol bol dua tabii

bilgecim 19 aralık ocak 24 e kadar çalışma yaptık bundan sonra uğraşamıcam biraz daha kilomu filan düzelticem spor yapıcam bu zaman aralığındaki testlerim boş çıktı.

Aynen ben de spora başlayıp kilomu düzene sokacağım. Ama spor salonuna yazılmayacağım. Spor aletleri alacağım eve ve evde yapacağım sporumu. Daha rahat olurum hem.
Tamam inşallah onada gireyim :)
Sizde bol bol dua tabii

Ederiz merak etme. Rabbim zihin açıklığı versin. Hayırlısı neyse o olsun inşallah

Öncesini bilmiyorum ama şu yazdıklarınıza bakarak yorum yapayım. Açıkçası erkek arkadaşım bana s.... dese bir daha onun yüzüne bakmazdım. Sebebi hiç önemli değil. Telefonlara cevap vermemekle bir tutulacak bir şey kesinlikle değil. Bence o sözden sonra sizinle bu kadar konuşması bile fazla.. Şahsen ben hiçbir şey yazmazdım. Bence olayı bitirin çünkü bu hakaretten sonra bu ilişki laçkalaşır, birbirinize zamanla saygınız kalmaz. Her tartışmada bunu hatırlatıp duracaktır.

Amiiin amiiiin...
Sizlerde hep benim dualarımdasınız

gerçekten çok bunalttı beni çok ilgisiz kaldı ben aramasam aramadı aradığımda aşkımdan divane ama 2 dk sonra işim var diyip durdu istisnasız her konuşmada artık bende yay gibi gerildim çünkü artık bende sevilmek istiyorum verdiğim değerin 3/1 görmek istiyorum

O zaman zaten bitmesi gerekir bence, tabi şimdi benim için karşıdan yorum yapması kolay, yaşayan bilir. Ama dediğim gibi, bunlar hep gün yüzüne çıkacak ileride, sen öyle yapmıştın, sen şöyle demiştin diye.. İşler ciddiyete binmeden bitmesi belki de en hayırlısıdır. Bence iyi düşünüp karar vermeniz gerek.

aile hekimine gittim bilgecim kandan hamilelik testi oluyo mu die sabah gel dedi zaten işte olduğum için o saatte geldim
acile gitsem olur mu dedim büyük ihtimalle yapmazlar dedi bende dedim illa acillik mi olmak lazım bu 2 tl ilk testlere güvenmiyorum artık.

Aynen canım ben de güvenmiyorum onlara. Kaç kere pozitif gösterdiler yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…