Bilgece ile Sohbete ;)))

Bilgece bi taraftan ayrı bi sohbet dönüyo bölüyo gibi oluyorum ama merak ettim sen bdvye bi konu açmıştın noldu hallettin mi?

istanbulda oturuyorum ailemle 21 yaşındayım . üniversitte 2.sınıfa gidiyorum çalışmıyorum . başak burcuyum. tipi inek öğrenciyim şimdilik bu kadar taliplerimi bekliyorum

istanbulda oturuyorum ailemle 21 yaşındayım . üniversitte 2.sınıfa gidiyorum çalışmıyorum . başak burcuyum. tipi inek öğrenciyim şimdilik bu kadar taliplerimi bekliyorum

Hadi bakalım . Hangi bölüm okuyorsun? Ben de 24 yaşındayım. Ev hanımıyım. İstanbuldayım. Böyle işte..

kesinlikle psikoloji oku benceönü çok açık bir meslek ayrıca alanı geniş parası süper tabi seninde istedğin çok önemli sosyloji istedğini söylemişsin nedden çok merak ettim enelde insasnlar pek istemezler .

Ya aslında hani toplumsal açıdan, mesela gelişemeyen toplomlar gelişmek istemeyen toplumlar bunlar için bir şeyler yapabilmek isterdim.. yani ülkemizde değer gören bi meslek değil ama biliyorum

sosyolojiyle uzaktan yakındadn alakam yok hata dediğin konuya çok uzağım neden bahsettiğini bile anlamıyorum ama hedefin olması güzel bence insasn sevidği şeyi yapınca çok iyi yerlere gelebiliyor ama söylede birşey var bu dünyada ayakta kalman için parayada ihtiycın var . çok sinir bozucu.

Sosyolojide psikolojinin altında bi bölüm öyle söyleyeyim.. toplum bilimi işte. Psikolojide sosyoloji dersi oluyo aslında siz görmüyo musunuz :) Ya öyle tabi mesela mezun olup kalmak var bir de çığır açmak var :) zaten eğer dodyoloji okursam da yanında farklı şeylerde yapmak istiyorum yani :)

psikoloji sosyolojiden önce ama hayır biz sosyoloji görmüyoruz sadece felsefe gördük . çiftana dal yapan sosyoloji görüyor malesef çok isteyen ardaşım vardı senin gibi ama çiftana daldada anasını ağlatıyorlar adamın. sosyloji hocası olmak istermiydin ?

Allah razı olsun canım çok sağol. Sebepsiz. Yani sebebi yok. Bir sorunumuz yok çok şükür. Demekki zamanı gelmemiş daha..
oh iyi hiç birşey olmaması allah korusun . aynen hayırlısı olsunda benim annemin problemleri vardı hatta çocuk olmaz dediler ama 3 yıl sonra oldu ben doğdum ki annem çift rahimdi imkansızdı yumurtası çatlamıyormuş . allah ol deyince oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…