- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.525
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.421
Bilgece bi taraftan ayrı bi sohbet dönüyo bölüyo gibi oluyorum ama merak ettim sen bdvye bi konu açmıştın noldu hallettin mi?
evet oydu canım.. inşallah bi daha yaşamazsın ben de çok korkmuştumHangi konu canım o? eve lazer tutma olayı mı?
Çok şükür bir daha böyle bir olay olmadı..
evet oydu canım.. inşallah bi daha yaşamazsın ben de çok korkmuştum
Merhaba, hoş geldin.. Tabiki katılabilirsin. ,Kısaca bir tanıt bakalım kendini bize..merhablar ablalarım kardeşlarım bende aranıza katılabilirmiyim :)
istanbulda oturuyorum ailemle 21 yaşındayım . üniversitte 2.sınıfa gidiyorum çalışmıyorum . başak burcuyum. tipi inek öğrenciyimşimdilik bu kadar taliplerimi bekliyorum
kesinlikle psikoloji oku benceönü çok açık bir meslek ayrıca alanı geniş parası süperAynen.. Bende sağlık yazacaktım ama babam istemedi.. Sonra zaten yapabilir miydim bilmiyorum :/
Ya ama sosyoloji bi tutku bende çok seviyorum.. yani okumasam bile açıktan okurum.. ne bileyim yeni nesilin çığır açan sosyologu olurum.. Yani ama dediğim gibi başka bölüme gitsemde açıktan falan okurum :)
Bunu yanısıra birde dil öğrenmek istiyorum.. Keşke annemler küçük yaştan bana dil öğretselermiş
psikoloji okuyorum. anladım çocuğun var mı kaç yıl oldu evleneneliHadi bakalım . Hangi bölüm okuyorsun? Ben de 24 yaşındayım. Ev hanımıyım. İstanbuldayım. Böyle işte..
psikoloji okuyorum. anladım çocuğun var mı kaç yıl oldu evleneneli
Ya aslında hani toplumsal açıdan, mesela gelişemeyen toplomlar gelişmek istemeyen toplumlar bunlar için bir şeyler yapabilmek isterdim.. yani ülkemizde değer gören bi meslek değil ama biliyorumkesinlikle psikoloji oku benceönü çok açık bir meslek ayrıca alanı geniş parası süpertabi seninde istedğin çok önemli sosyloji istedğini söylemişsin nedden çok merak ettim enelde insasnlar pek istemezler .
düşünüyormusunuz peki :)
umarım bir rahatsızlığın yoktur inşallahEvet, düşünüyoruz ama nasip olmadı daha. Olur inşallah.. Dua ediyoruz sadece...
Sosyolojide psikolojinin altında bi bölüm öyle söyleyeyim.. toplum bilimi işte. Psikolojide sosyoloji dersi oluyo aslında siz görmüyo musunuz :) Ya öyle tabi mesela mezun olup kalmak var bir de çığır açmak var :) zaten eğer dodyoloji okursam da yanında farklı şeylerde yapmak istiyorum yani :)sosyolojiyle uzaktan yakındadn alakam yok hata dediğin konuya çok uzağım neden bahsettiğini bile anlamıyorum ama hedefin olması güzel bence insasn sevidği şeyi yapınca çok iyi yerlere gelebiliyor ama söylede birşey var bu dünyada ayakta kalman için parayada ihtiycın var . çok sinir bozucu.
umarım bir rahatsızlığın yoktur inşallahbende szin için dua edicem inşşalh allah size hayırlı bir evlat nasip eder:)
oh iyi hiç birşey olmaması allah korusun . aynen hayırlısı olsunda benim annemin problemleri vardı hatta çocuk olmaz dediler ama 3 yıl sonra oldu ben doğdum ki annem çift rahimdi imkansızdı yumurtası çatlamıyormuş . allah ol deyince oluyor :)Allah razı olsun canım çok sağol. Sebepsiz. Yani sebebi yok. Bir sorunumuz yok çok şükür. Demekki zamanı gelmemiş daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?