- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.441
Hımm.. yani biçok yerde görüyolar da ondan dedim :)psikoloji sosyolojiden önce ama hayır biz sosyoloji görmüyoruz sadece felsefe gördük . çiftana dal yapan sosyoloji görüyor malesef çok isteyen ardaşım vardı senin gibi ama çiftana daldada anasını ağlatıyorlar adamın. sosyloji hocası olmak istermiydin ?
oh iyi hiç birşey olmaması allah korusun . aynen hayırlısı olsunda benim annemin problemleri vardı hatta çocuk olmaz dediler ama 3 yıl sonra oldu ben doğdum ki annem çift rahimdi imkansızdı yumurtası çatlamıyormuş . allah ol deyince oluyor :)
on numara beş yıldızsınnnn.. ayağındaki ne? terlik miayakkabı mı?
Nasılım kızlaaaarrr?
on numara beş yıldızsınnnn.. ayağındaki ne? terlik miayakkabı mı?
Eheheh değilsin tabi ya, takılıyorum bende.. sonuçta çorap önemli dimiAhahahahahah pembe kalın çorap ve pembe terlikKız bu ben miyim deli???
Eheheh değilsin tabi ya, takılıyorum bende.. sonuçta çorap önemli dimiAsyalı kılıklı o bacıyla hiç bir olur musun
Bende bendeAynen ya. Ama o çorapla terliğe bittim
Naber kız,nasilsinA.selam
kim istmezz ki sıkacan yanaklarını boğum boğum olcak :) <3Aynen ya. Allah ol derse olur. Rabbim hayırsız evlat verecekse hiç vermesin diyorum. Ben sadece hayırlı sağlıklı imanlı evlat istiyorum..
bu resimdeki gerkeçten sen misin :Son numara beş yıldızsınnnn.. ayağındaki ne? terlik miayakkabı mı?
yok be onların tarzı buBende bendeKimbilir bacımız belkide özel dönemdedir.. ayaklarını sıcak tutmak istemiştir
İyiyim kız. topik açtın bizi unuttun tabi heheeeyyytNaber kız,nasilsin
kim istmezz ki sıkacan yanaklarını boğum boğum olcak :) <3
bu resimdeki gerkeçten sen misin :S
Kendi topigime giriyo muyum acabaaaa carlamadan bi takip etyok be onların tarzı bu
İyiyim kız. topik açtın bizi unuttun tabi heheeeyyyt
Aynen. Nasip olur inşallah
fotomodel manken gibi çıkmışsın giyim firmalarındaki gibi yani çok güzel net olunca fake sandımsüper çımışsın (Y)
Kendi topigime giriyo muyum acabaaaa carlamadan bi takip et1 haftadir misafirim var foruma dogru düzgün girmedim. Daha oncesinde sen mapis damlarindaydin
Kiz kardeşim geldi istanbuldan. Uzun evet,hele calisiyosan çok zor yatılı misafir. Işlerim aksadı hep,müşterilerden fırça yedimKız o ben değilim ya. Benim ne işim olur buraya foto koycam? Ayrıca hiç tarzım değil öyle
Heeeee öyle mi??? 1 haftalık misafirin kimdi ki kız? 1 hafta baya uzun. Off ben niye misafir ağırlayamıyorum? En fazla 4 gün katlanabiliyorum.
Evet biliyorum.. Değişikler ya, çok farklı tarzlarıyok be onların tarzı bu
İyiyim kız. topik açtın bizi unuttun tabi heheeeyyyt
Aynen. Nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?