Bilgece ile Sohbete ;)))

Tarzın nasıl ? Etek mi giyersin, pantolon mu? Dış kıyafetin uzun mu kısa mı giyersin? vs vs

Kiz kardeşim geldi istanbuldan. Uzun evet,hele calisiyosan çok zor yatılı misafir. Işlerim aksadı hep,müşterilerden fırça yedim

bir şey olmaz ya. Kardeş olunca işler değişiyor ahahah

Tarzın nasıl ? Etek mi giyersin, pantolon mu? Dış kıyafetin uzun mu kısa mı giyersin? vs vs
Bugünlerde de herkes tarzımı soruyor. Ben pantolon giymem canım. Ha feracemin altına giyerim. Yazın ferace kışın kaban giyerim. Geniş giyinmeye özen gösteririm. ÖZel günlerde şık giyinirim. İlgincim ya ben. Şu tarzlar bana uygundur

Böyle işte..

bir şey olmaz ya. Kardeş olunca işler değişiyor ahahah

Böyle işte..
Bugünlerde de herkes tarzımı soruyor. Ben pantolon giymem canım. Ha feracemin altına giyerim. Yazın ferace kışın kaban giyerim. Geniş giyinmeye özen gösteririm. ÖZel günlerde şık giyinirim. İlgincim ya ben. Şu tarzlar bana uygundur
Ayyy bilgeceee şu somon kombine bayildiiimmm

kadına gıcık oluyorum ya yaptığı giydiği herşey batıyor resmen
desene baya uyuz olmuşun
Vuuu Tarzsın baya yani.. :) Beğendim

Acilin tamdeminiz geldi, kusunuz geldi, minnosunuz bebisiniz geldi
ooo ojgeldin beyaaaa

Ojbuldum beya. Naparsin

Ask olsun benim gibi narin, citi piti 1.70 boyunda birine deve kusu demeye utanmiyon mu? Güvercinim de muhabbet kusum de kanaryam de hayret bisey yani. Hic olacak sey degil

Tam deve kuşu tabiri. eehehehe deve kuşları da o kadar uzundur :)))))

Genşlerrr meraba ben geldim :)

Hoş geldin tatlım. Bdvdeki konuya gelin eehehehhehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…