- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 38
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.461
bende her sabah bi ablayı görüyorum beyaz çorap siyah topuklu ayakkabıEvet biliyorum.. Değişikler ya, çok farklı tarzlarıAçık ayakkabı kalın çorap ehehhe
Tarzın nasıl ? Etek mi giyersin, pantolon mu? Dış kıyafetin uzun mu kısa mı giyersin? vs vsKız o ben değilim ya. Benim ne işim olur buraya foto koycam? Ayrıca hiç tarzım değil öyle
Heeeee öyle mi??? 1 haftalık misafirin kimdi ki kız? 1 hafta baya uzun. Off ben niye misafir ağırlayamıyorum? En fazla 4 gün katlanabiliyorum.
eheheh iyimişbende her sabah bi ablayı görüyorum beyaz çorap siyah topuklu ayakkabı
kadına gıcık oluyorum ya yaptığı giydiği herşey batıyor resmeneheheh iyimiş
Kiz kardeşim geldi istanbuldan. Uzun evet,hele calisiyosan çok zor yatılı misafir. Işlerim aksadı hep,müşterilerden fırça yedim
Bugünlerde de herkes tarzımı soruyor. Ben pantolon giymem canım. Ha feracemin altına giyerim. Yazın ferace kışın kaban giyerim. Geniş giyinmeye özen gösteririm. ÖZel günlerde şık giyinirim. İlgincim ya ben. Şu tarzlar bana uygundurTarzın nasıl ? Etek mi giyersin, pantolon mu? Dış kıyafetin uzun mu kısa mı giyersin? vs vs
Bugünlerde de herkes tarzımı soruyor. Ben pantolon giymem canım. Ha feracemin altına giyerim. Yazın ferace kışın kaban giyerim. Geniş giyinmeye özen gösteririm. ÖZel günlerde şık giyinirim. İlgincim ya ben. Şu tarzlar bana uygundurbir şey olmaz ya. Kardeş olunca işler değişiyor ahahah
Böyle işte..
Ayyy bilgeceee şu somon kombine bayildiiimmm
desene baya uyuz olmuşunkadına gıcık oluyorum ya yaptığı giydiği herşey batıyor resmen
Vuuu Tarzsın baya yani.. :) Beğendimbir şey olmaz ya. Kardeş olunca işler değişiyor ahahah
Bugünlerde de herkes tarzımı soruyor. Ben pantolon giymem canım. Ha feracemin altına giyerim. Yazın ferace kışın kaban giyerim. Geniş giyinmeye özen gösteririm. ÖZel günlerde şık giyinirim. İlgincim ya ben. Şu tarzlar bana uygundur
Böyle işte..
ooo ojgeldin beyaaaaAcilin tamdeminiz geldi, kusunuz geldi, minnosunuz bebisiniz geldi
Acilin tamdeminiz geldi, kusunuz geldi, minnosunuz bebisiniz geldi
ooo ojgeldin beyaaaa
Ask olsun benim gibi narin, citi piti 1.70 boyunda birine deve kusu demeye utanmiyon mu? Güvercinim de muhabbet kusum de kanaryam de hayret bisey yani. Hic olacak sey degilHoş geldin kuşummm minnoşummm. Deve kuşummm
Ojbuldum beya. Naparsin
Ask olsun benim gibi narin, citi piti 1.70 boyunda birine deve kusu demeye utanmiyon mu? Güvercinim de muhabbet kusum de kanaryam de hayret bisey yani. Hic olacak sey degil
opss sende ojjgeldınGenşlerrr meraba ben geldim :)
Bende öyle. Camideydim. sohbet vardi. Ordan geliyom yavru :)napam beya takılırım, sen naparsın
Ojjbuldum naparsınız ne edersiniznapam beya takılırım, sen naparsın
opss sende ojjgeldın
Ojbuldum beya. Naparsin
Ask olsun benim gibi narin, citi piti 1.70 boyunda birine deve kusu demeye utanmiyon mu? Güvercinim de muhabbet kusum de kanaryam de hayret bisey yani. Hic olacak sey degil
Genşlerrr meraba ben geldim :)
Hangisi ki o bakayım geleyimmm ;DTam deve kuşu tabiri. eehehehe deve kuşları da o kadar uzundur :)))))
Hoş geldin tatlım. Bdvdeki konuya gelin eehehehhehe
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-kiziyorum-artik.791959/page-3#post-39167335Hangisi ki o bakayım geleyimmm ;D
Tam deve kuşu tabiri. eehehehe deve kuşları da o kadar uzundur :)))))
Allah kabul etsin ciğerimin köşesiBende öyle. Camideydim. sohbet vardi. Ordan geliyom yavru :)
Napalım ya takılıyok öyle sen naparsınOjjbuldum naparsınız ne edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?