- 10 Eylül 2011
- 5.630
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.661
Canım ben mezun oldum. Evdeyim. Arapça öğretmenliği için başvuru yapacağım sözleşmeli
Okulu 1.likle bitirmiş :)))
Aynen ya hahaha
Off ben bu donem essek gibi çalıştım abi olmuyor. Olmuyor yaa kafam basmiyo galiba adam gibi ortalama bile yapamadık yabenim de aklım havada olmayaymış keşke 1. olurdum şimdi ben de hey gidim hey : D
inşallah canımm ben zaten dil sınavını geçemedim kayıt oldum fakat bir dahaki seneye anca başlarım =)aaa itü mü cidden çok sevindim belki yetişirim sana seneye aynı okulda oluruz hahah : D
ben her gün en az 4 saat harcıyordum yoldaKimya muh
Ben avcılarda yim ya o yüzden avcılar çok batmiyodi gözüme
inşallah canım bakalım hayırlı olsun da zamanı önemli değil =)İtü müthiş bir okul.
Doğru. Bayanlara fırsat tanımıyorlar resmen. Ama bulursun inşallah canım.
sorma her vize final öncesi bütün notlar dökülürdü ortaya tonla para harcardık abuk subuk notlar içinAh kampüs kopi azmi cektik o pis fotokopi kokini
Orası zaten bizim okulun buluşma mekanı gibi boseydi
Off ben bu donem essek gibi çalıştım abi olmuyor. Olmuyor yaa kafam basmiyo galiba adam gibi ortalama bile yapamadık ya
Amin inşallah canım.. Ben kadrolu madrolu yapamam. Eğer bir kaç yıl sonra İstanbulun elit bir mekanında inşallah kendi butiğimi açarsam gelin tamam mı???İnsallah hayirlisiyla olur bilgecem :))
benim de aklım havada olmayaymış keşke 1. olurdum şimdi ben de hey gidim hey : D
Yok bu sefer ben aklımı basıma devsirdim gerekli olanlari aldıminşallah canımm ben zaten dil sınavını geçemedim kayıt oldum fakat bir dahaki seneye anca başlarım =)
ben her gün en az 4 saat harcıyordum yolda
inşallah canım bakalım hayırlı olsun da zamanı önemli değil =)
sorma her vize final öncesi bütün notlar dökülürdü ortaya tonla para harcardık abuk subuk notlar içineve geliyordum ya bunları niye aldım ki diyordum
alakasız ama ahanda gözlükEki Görüntüle 1395109
kullanıcı adı değiştirdin mi kız sen hiçYok bu sefer ben aklımı basıma devsirdim gerekli olanlari aldım
Valla kacinci olduğumu bilmiyom da benim ortalama gecen sene 2.75 di. Bu donem 3.33 oldu. Ama calistim baya dört göz oldum artikin, gardasim dalga geçiyor o çalışmaya bi ortalamakaçıncısın okulda sanki senin ortalama iyiydi
Teşekkür ederim daha güzelleri senin olsunSenin de gözlüğün güzelmiş canım. Beğendim..
İvit laleloydom ya eskidenkullanıcı adı değiştirdin mi kız sen hiç
Amin inşallah canım.. Ben kadrolu madrolu yapamam. Eğer bir kaç yıl sonra İstanbulun elit bir mekanında inşallah kendi butiğimi açarsam gelin tamam mı???
Hey hey. Aklını başına alsaydın şimdi seni de kaparlardı. Fena mı olurdu yani??
İnşallah canım sen ac ilk Ben gelirim inşallahAmin inşallah canım.. Ben kadrolu madrolu yapamam. Eğer bir kaç yıl sonra İstanbulun elit bir mekanında inşallah kendi butiğimi açarsam gelin tamam mı???
Hey hey. Aklını başına alsaydın şimdi seni de kaparlardı. Fena mı olurdu yani??
Teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun
hıı laleli bildim bildim temamİvit laleloydom ya eskiden
ah yuvarlak gözlükler ahben de yuvarlak olmasını sevdim
ben işte çok manyağım hem kendim not tutuyorum hem de başkalarının notlarını alıyorum niyeyse saftiriklik işteYok bu sefer ben aklımı basıma devsirdim gerekli olanlari aldım
Paranoyak oldu kizcagizmarcello , kurk mantolu madonna 3 tam 1 robot braindamage tamdem @Bilgece e biz 6 kişiyiz. 7.kim ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?