- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.681
Ah butik benim işim sen aç tüm paramı sana yatırırımAmin inşallah canım.. Ben kadrolu madrolu yapamam. Eğer bir kaç yıl sonra İstanbulun elit bir mekanında inşallah kendi butiğimi açarsam gelin tamam mı???
Hey hey. Aklını başına alsaydın şimdi seni de kaparlardı. Fena mı olurdu yani??
Ona mukemmeliyetcilik deniyor canimcimben işte çok manyağım hem kendim not tutuyorum hem de başkalarının notlarını alıyorum niyeyse saftiriklik işte
kız be alışveriş çılgınıyım, nolur haberdar et açınca hahaha : D
haklısın bilgececim gerçekten ama ben sınavı bile nasıl kazandım anlamadım zaten çalışmıyordum birinci sınıfta da bildiğin Allahın işi yani ben çalışmıyordum yani o kadar zor dersi ucundan da olsa geçebildim ikinci sınıfta akıllandım ama yetmedi : D
Çağırcam sizi söz. bi açayım inşallah hayırlısıylaİnşallah canım sen ac ilk Ben gelirim inşallah
Paranoyak oldu kizcagiz
Ah butik benim işim sen aç tüm paramı sana yatırırım
Hayirlisoyla canım :)Çağırcam sizi söz. bi açayım inşallah hayırlısıyla
Kızım paranoyak ki ne paranoyak. 6 tane de ziyaretçi var baksana. Şok yani...
Söz mü? Tüm paranı alırım valla
Söz söz.. tamam harcamalar sanaa... gelemediğim zamanda kargo margo hallederizSöz mü? Tüm paranı alırım valla
marcello , kurk mantolu madonna 3 tam 1 robot braindamage tamdem @Bilgece e biz 6 kişiyiz. 7.kim ki??
Paranoyak oldu kizcagiz
Hahaha birak takilsinlar. hic misafirperver degilsinKızım paranoyak ki ne paranoyak. 6 tane de ziyaretçi var baksana. Şok yani...
yok kız vicdanen rahat ediyordum öyle, acaba benim yazmadığım birşey varsa da o yazmışsa diyorum resmen paranoyaklık yaniOna mukemmeliyetcilik deniyor canimcim
Ben acımam be. Ne acıyacağımvicdansız dolmuş parası bırak : D
Kargo margo bilmem ben. Öyle şeyler olmazSöz söz.. tamam harcamalar sanaa... gelemediğim zamanda kargo margo hallederiz
takip ediliyoruz gızlar kim ise çıksın lütfen
Ben de merak ettim valla kim ki aceptakip ediliyoruz gızlar kim ise çıksın lütfen
Hahaha birak takilsinlar. hic misafirperver degilsin
Cidden ac butiği vallah gelirom gizz ben butik delisiyim zaten, bu avcılar da da bize uygun bir butik var ama maşallah fiyatlari da guzelBen acımam be. Ne acıyacağım
Kargo margo bilmem ben. Öyle şeyler olmaz
He ya kim ki bunlar? Hayır yani bizim özelimiz okuyarak ne gibi zevk alıyorlar ki??
Ben acımam be. Ne acıyacağım
He ya kim ki bunlar? Hayır yani bizim özelimiz okuyarak ne gibi zevk alıyorlar ki??
Ben de merak ettim valla kim ki acep
o zaman gelince şeyaparızzzBen acımam be. Ne acıyacağım
Pro nasıl olunuyor afbuyur bacimYa tamdemcım bunlar pro olmadıkları için göremiyorlar hahah..
Ya sizi fakirler. Prosuzlar.
Pro olsanıza be.. Bakın ben oldum
Röntgencilige geltakip ediliyoruz gızlar kim ise çıksın lütfen
Biri bizi gözetliyorÜye olsunlar selam versinler amenna. Ama böyle gizli gizli izleniyoruz resmen
Cidden ac butiği vallah gelirom gizz ben butik delisiyim zaten, bu avcılar da da bize uygun bir butik var ama maşallah fiyatlari da guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?