- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.721
Allah allah e aynı kurabiye nasıl o daha fazla oy alıyor bir hinlik seziyorummmSen ne diyorsun ya? Benim kaderimi bilmiyor musun ki böyle konuşuyorsun? Bir gün anne terliği kurabiyesi yaptım. Ertesi gün başka bir üye de benim kurabiyemin aynısını yapmış. O 23 oy alırken ben sadece 5 oy almışım. Hayatımın kazığı anlayacağın 1.liği o kovalıyor. Rezil olmuşum. Hayati faaliyetlerim durmuş..
Yorumlarından belki öyle
dur bakayımmmSenin değil. Sen kendini gizli tutmuşsun. 3 tane ziyaretçi var onların görünüyo. İPden galiba
ben gözüküyomuyumSenin değil. Sen kendini gizli tutmuşsun. 3 tane ziyaretçi var onların görünüyo. İPden galiba
toplu mesaj yazsın ben de merak ettimneymiş kııı bana da yazsana özelden nolur adlarını : ))))))))))
Eh artik böyle. Gizliyim nasil olsa devri bitti. Acik acik görünüyo iste. kameraya el sallayin gencler bi vesikalik fotonuz eksik
Senin anlayisina tüküreyim brainpro olda gel ozaman
evet cimcimeninki , o olay bana da ilginç geldi : D
hem de çok daha güzelleri varken ve seninkiyle aynıyken çok fazla oy almış
neymiş kııı bana da yazsana özelden nolur adlarını : ))))))))))
He ya çok fena oldu. Birileri sanki bana inat yaptıAllah allah e aynı kurabiye nasıl o daha fazla oy alıyor bir hinlik seziyorummm
dur bakayımmm
ben gözüküyomuyum
toplu mesaj yazsın ben de merak ettim
He ya çok fena oldu. Birileri sanki bana inat yaptı((
Hepinize özelden yazıyrum. Faceden bakın bakalım kimmişler bunlar bizi izliyorlar..
facebook kullanmıyor musun
Hele sükür. Iki saattir nereye bakiyodun bacimbaktım kızlar profilleri bende atıyorum özelden
Yok canım hiçbir sosyla paylaşım sitesinde ailecek yokuz
Hahahaha görememişim ben orayı o yüzden farketmedimHele sükür. Iki saattir nereye bakiyodun bacim
ben de kullanıyorum ama buraya sardıktan sonra facebook'a bakmayı bile unutuyorum : D
Yüzsüz gibi atliyayim hemen.benim var ehehehfacebook kullanmıyor musun
bende sadece konuşmak için kullanıyorumben de kullanıyorum ama buraya sardıktan sonra facebook'a bakmayı bile unutuyorum : D
Valla hiç girişmedim öyle şeylere. Bana zevk vermiyor.
Yüzsüz gibi atliyayim hemen.benim var eheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?