- 22 Kasım 2014
- 3.146
- 3.134
- 248
- 32
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.701
O zaman ben anca çalışmaya başlayınca gelirim sekerim bu gidisle anca gozumu doyururum benCanım ben butik açarım ama benim fiyatlar da biraz güzel olur. Burda kiralar 10binden başlıyor. Kirayı çıkarmam lazım şekerim
Ezik bunlar iyyhhYa tamdemcım bunlar pro olmadıkları için göremiyorlar hahah..
Ya sizi fakirler. Prosuzlar.
Pro olsanıza be.. Bakın ben oldum
Pro nasıl olunuyor afbuyur bacim
Harbiden nasıl olnuyor la
kimin isimleriiiEzik bunlar iyyhhBiz özeliz biz görebiliyoruz Anaa isimleri bile görünüyo ya bunlarin. Abooo yakaladim lan sizi
Ezik bunlar iyyhhBiz özeliz biz görebiliyoruz Anaa isimleri bile görünüyo ya bunlarin. Abooo yakaladim lan sizi
kredi kartım olaydı alırdım ama yokbi gün hava çok sıcaktı, forumda dolaşıyrum, hayattan bezmişim, içim geçmiş, ne tadım var ne tuzum, yaşlanmışım. Tam bir konuya yorum yapıcam baktım birden gidip geliyorum, çeşitli boyutlara girdim, çeşitli şekiller aldım, site beni kabul etmiyor, tekrar tekrar giriyorum ağırlığımı kaldıramıyor.Meğersem pro olmuşum. Kurabiye yarışmasına katıldığım için Kazen proluk vermiş herkese. Ben de nasibimi aldım.
Ama parayla alınıyormuş. Kredi kartıyla
bi gün hava çok sıcaktı, forumda dolaşıyrum, hayattan bezmişim, içim geçmiş, ne tadım var ne tuzum, yaşlanmışım. Tam bir konuya yorum yapıcam baktım birden gidip geliyorum, çeşitli boyutlara girdim, çeşitli şekiller aldım, site beni kabul etmiyor, tekrar tekrar giriyorum ağırlığımı kaldıramıyor.Meğersem pro olmuşum. Kurabiye yarışmasına katıldığım için Kazen proluk vermiş herkese. Ben de nasibimi aldım.
Ama parayla alınıyormuş. Kredi kartıyla
kredi kartım olaydı alırdım ama yokartık bakalım ne zamana denk gelcem
kimin isimleriii
Siz ziyaretcilerin isimlerini görmüyomusunuz. Yeni sistem oldu yaBen isim misim göremiyorum ki??
bilgece gacısı benim ne cazgırlığımı gördün : DD
evet sütlü tatlılar olsun katılcamSen de bi dahki yemek yarışmasına katıl sana da versinler. Benim de kredi kartım yok
Kız şaka yapıyorum yaaaaaaa
Siz ziyaretcilerin isimlerini görmüyomusunuz. Yeni sistem oldu yaayarlayin onu ayarlayin.
Yakaladim sizi
ben pro değilem kiiiSiz ziyaretcilerin isimlerini görmüyomusunuz. Yeni sistem oldu yaayarlayin onu ayarlayin.
Yakaladim sizi
nasıl benim adım soyadım görünüyor muuuuanaaam hakket baksana ad soyad ve doğum yerleri gözüküyor.
Yuuuh nasıl gözüküyor ki???
evet sütlü tatlılar olsun katılcamya ben bişeyler yapıyorum da burdakilere göre basit gibi geliyor o yüzden katılmadım kurabiye yarışşmasına
yok kız ben alındığımdan falan demiyorum
burda herkes cidden bana öylesin diyor
ben de merak ettim : D
nasıl benim adım soyadım görünüyor muuuu
Eh artik böyle. Gizliyim nasil olsa devri bitti. Acik acik görünüyo iste. kameraya el sallayin gencler bi vesikalik fotonuz eksikanaaam hakket baksana ad soyad ve doğum yerleri gözüküyor.
Yuuuh nasıl gözüküyor ki???
Senin anlayisina tüküreyim brainben pro değilem kiiikimmiş o hayin
Sen ne diyorsun ya? Benim kaderimi bilmiyor musun ki böyle konuşuyorsun? Bir gün anne terliği kurabiyesi yaptım. Ertesi gün başka bir üye de benim kurabiyemin aynısını yapmış. O 23 oy alırken ben sadece 5 oy almışım. Hayatımın kazığı anlayacağın 1.liği o kovalıyor. Rezil olmuşum. Hayati faaliyetlerim durmuş..
Yorumlarından belki öyle
Senin değil. Sen kendini gizli tutmuşsun. 3 tane ziyaretçi var onların görünüyo. İPden galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?