Bilgece ile Sohbete ;)))

Ya tamdemcım bunlar pro olmadıkları için göremiyorlar hahah..
Ya sizi fakirler. Prosuzlar.
Pro olsanıza be.. Bakın ben oldum
Ezik bunlar iyyhh Biz özeliz biz görebiliyoruz Anaa isimleri bile görünüyo ya bunlarin. Abooo yakaladim lan sizi

Pro nasıl olunuyor afbuyur bacim
Harbiden nasıl olnuyor la

bi gün hava çok sıcaktı, forumda dolaşıyrum, hayattan bezmişim, içim geçmiş, ne tadım var ne tuzum, yaşlanmışım. Tam bir konuya yorum yapıcam baktım birden gidip geliyorum, çeşitli boyutlara girdim, çeşitli şekiller aldım, site beni kabul etmiyor, tekrar tekrar giriyorum ağırlığımı kaldıramıyor. Meğersem pro olmuşum. Kurabiye yarışmasına katıldığım için Kazen proluk vermiş herkese. Ben de nasibimi aldım.
Ama parayla alınıyormuş. Kredi kartıyla

kredi kartım olaydı alırdım ama yok artık bakalım ne zamana denk gelcem

bilgece gacısı benim ne cazgırlığımı gördün : DD

evet sütlü tatlılar olsun katılcam ya ben bişeyler yapıyorum da burdakilere göre basit gibi geliyor o yüzden katılmadım kurabiye yarışşmasına

Sen ne diyorsun ya? Benim kaderimi bilmiyor musun ki böyle konuşuyorsun? Bir gün anne terliği kurabiyesi yaptım. Ertesi gün başka bir üye de benim kurabiyemin aynısını yapmış. O 23 oy alırken ben sadece 5 oy almışım. Hayatımın kazığı anlayacağın 1.liği o kovalıyor. Rezil olmuşum. Hayati faaliyetlerim durmuş..
yok kız ben alındığımdan falan demiyorum

burda herkes cidden bana öylesin diyor

ben de merak ettim : D

Yorumlarından belki öyle

evet cimcimeninki , o olay bana da ilginç geldi : D

hem de çok daha güzelleri varken ve seninkiyle aynıyken çok fazla oy almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…