- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.525
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.021
Ben de ya.. artık spor yapmam lazım gerçekten vücudumdan rahatsız olmaya başladımBen de aynı evdeyim hep öyle evde otur otur çürüyüp gitcem bu tatilde
Kaç kilosun bakımBen de ya.. artık spor yapmam lazım gerçekten vücudumdan rahatsız olmaya başladım
Kilo aldım, evde durdukça atıştırasım geliyo, hava buz gibi dışarı çıkasım gelmiyo
Oo benim leom gelmis nassın leomheyyyt uleeyynnn
52 civarıydı en son ama boyum 1.60Kaç kilosun bakım
Ooo daha ne olsunn ben 1.57 im kilim 52 falan52 civarıydı en son ama boyum 1.60
haha fark yokmuş kiiiiOoo daha ne olsunn ben 1.57 im kilim 52 falan
Ben ölem o zaman
hep burdaydım ki hıhOo benim leom gelmis nassın leom
1.60Ooo daha ne olsunn ben 1.57 im kilim 52 falan
Ben ölem o zaman
Kız sen deyince farkettim bir an 160 i 170 algiladim galiba Hahahaha fark yokmuş kiiii
Spor yapıyo musun
Zayifsin kız az kilo al sen1.60
43-47 arası iyi mi gardaş
Eheheh nasıl alacamZayifsin kız az kilo al sen
Kardeşim de boyle yakında uflicem uccak
Bal pekmez ye istahin açılsın sut de iç boyle kemiklen benden bu kadar hehe ama alcaksan çok almaEheheh nasıl alacam
Ehehehe.. ya ben alsamda hop bi günde üzüntüden falan kilo verebiliyorum.. pekmez sevmemBal pekmez ye istahin açılsın sut de iç boyle kemiklen benden bu kadar hehe ama alcaksan çok alma
Ooyy neden uzuluyon sen bakım hiiiuuEhehehe.. ya ben alsamda hop bi günde üzüntüden falan kilo verebiliyorum.. pekmez sevmem
Garibiiimm güccük emrahim benimben
hep burdaydım ki hıhgelen sizsiniz asıl siz hoşgeldiniz
Eskiden işte, ne olsun yanlış arkadaşlıklar falan filan..Ooyy neden uzuluyon sen bakım hiiiuu
ah ulan ahhhhhhGaribiiimm güccük emrahim benim
Gidisim suskun oldu ama dönüsüm muhtesem olacak diyosun hee. Cok iddaliah ulan ahhhhhh
DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK
Eheheh yok gız iddiadan değilGidisim suskun oldu ama dönüsüm muhtesem olacak diyosun hee. Cok iddali
Ben burdayim dostum. Zaten kimse yazmiyo suan merak etmeEheheh yok gız iddiadan değilama unutmayın burda beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?