- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.041
EhehehBen burdayim dostum. Zaten kimse yazmiyo suan merak etme
Hadi len nasıl kimse yazmiyor haeeyin seniBen burdayim dostum. Zaten kimse yazmiyo suan merak etme
Aman boşver yanlis insanlar ucun uzme kendini leomEskiden işte, ne olsun yanlış arkadaşlıklar falan filan..
ah ulan ahhhhhh
DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK
aynen ya ben de çok üşeniyorum off nolacak bu halimizKız sen deyince farkettim bir an 160 i 170 algiladim galiba Haha
Yok iste o yok bacım çünkü usengeclikten ölçem
Kesinlikle öyle.Aman boşver yanlis insanlar ucun uzme kendini leom
Ben bu gidişle ölmeye de usencem tobe tobeaynen ya ben de çok üşeniyorum off nolacak bu halimiz
eheheh sık bakalım
3 cocuk annesiyim onlarla ugrasiyorum isim bu. Gec yazdim kusuruma bakma canim tablet arizaveriyoNe iste calisiyosunn
Ama çok tatlısını içimden geldiieheheh sık bakalım
Amanın Allah bagislasin kaç yasindalar kiz /erkek ?3 cocuk annesiyim onlarla ugrasiyorum isim bu. Gec yazdim kusuruma bakma canim tablet arizaveriyo
ehehe teşekkür ederim.. senin güzelliğinin yanında ne ki :)Ama çok tatlısını içimden geldii
Mercimek köftesi ne gi
Ama utandım bak naptinnehehe teşekkür ederim.. senin güzelliğinin yanında ne ki :)
canım çekti.. olsada yisek
Nerem hain len benim. O an bal gibi yazmiyodunuz iste hihHadi len nasıl kimse yazmiyor haeeyin seni
Valla bıraksan canım neler neler çeker.. her gün için ayrı o dereceAma utandım bak naptinn
Ay benim canım hicbisi çekmiyor tika basa yedim oyyy
I am burda bebek
Gözlerim seni aradi gizz ama arada nevrim donuyor bi sağ bi sol heheI am burda bebek
Bu istaha bu kilo sapkami cikariyom gardasValla bıraksan canım neler neler çeker.. her gün için ayrı o derece
utanma gııız
Ay sagol ehehe. Her türlü iletisimdeyiz masallahGözlerim seni aradi gizz ama arada nevrim donuyor bi sağ bi sol hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?