- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.061
Ehehehe.. abur cubur kraliçesiyimBu istaha bu kilo sapkami cikariyom gardas
Maşallah Allah bozmasin hocam inşallah heheAy sagol ehehe. Her türlü iletisimdeyiz masallah
Yeme giz pişman olursun bakEhehehe.. abur cubur kraliçesiyimkarnım acıktı yiaaa
ahaha kız Allah gecinden versinBen bu gidişle ölmeye de usencem tobe tobe
Aç mı kalalımYeme giz pişman olursun bak
AmiiiiiinnnMaşallah Allah bozmasin hocam inşallah hehe
Bende aciktim he. Ama aranizda en sisko benim diye cekiniyom yemeyeAç mı kalalım
Amin aminn benim tatil 16 sinda bitmiş buluncak ya seninahaha kız Allah gecinden versin
Senin tatil ne zaman bitiyor
AC kalma ama su abur cuburlardan da yeme bakım AA yoksa eline vururum bakAç mı kalalım
Sen bu ikonları nasıl napiyon yaaAmiiiiiinnn
Bende aciktim he. Ama aranizda en sisko benim diye cekiniyom yemeye
Ben zaten bitirdim okuluAmin aminn benim tatil 16 sinda bitmiş buluncak ya senin
Cok datlu dimiSen bu ikonları nasıl napiyon yaa
Oy ou demiştin daha once de Acep benim aklım nerdeBen zaten bitirdim okulu
işe girsem bi
Cidden mi la ben proluga özel saniyordum hahahCok datlu dimibaska bi sayfadan kopyaliyorum kuzu
İnşallah canım :)Oy ou demiştin daha once de Acep benim aklım nerde
Hayirlisiyla olsun guzel bir isin tatlım
Kore dizileri falan mi ayol ben usengeclkten fil bile izleyemiyommİnşallah canım :)
Dizi izlemeye niyetim var ama üşeniyorumçok uzun olunca dizi..
yok ya Gönül İşleri'ne bakıcaktım da 2 saat ya :)Kore dizileri falan mi ayol ben usengeclkten fil bile izleyemiyomm
Film olarak en son Fanaa yi ve labirent:ölümcül kaçış i izledim. İzlemediysen öneririm
ehehe kız sus sen 1.70 boyun var, kilo mu diyon bideAmiiiiiinnn
Bende aciktim he. Ama aranizda en sisko benim diye cekiniyom yemeye
vurma abla vurma güzel şeyler yicem sözAC kalma ama su abur cuburlardan da yeme bakım AA yoksa eline vururum bak
Türk dizilerinden hic haberim yok bu arada. TV izlemiyom gibi bise gecen sene muhtesem yüzyılı izliyodum o kadaryok ya Gönül İşleri'ne bakıcaktım da 2 saat ya :)
Zamanım bol olduğunda bakarım unutmazsam tatlım sağol
Simdi boyle dedim ya aklıma kardeşim geldi tırnak yiyoda yiyince eline vuruyorum haha o geldi aklımaehehe kız sus sen 1.70 boyun var, kilo mu diyon bide
vurma abla vurma güzel şeyler yicem söz
Iveeet. Bunlarin kilolari 50/55 yok efenim siskoyum yok efenim zayiflamam lazim. Ben ölem ozaman ölemehehe kız sus sen 1.70 boyun var, kilo mu diyon bide
yok kiz prolra özel niye olsun. O kadar kiyak yapmazlar bizeCidden mi la ben proluga özel saniyordum hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?