- 18 Kasım 2014
- 402
- 204
- 48
- 42
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.861
gelsın artıkk hergun skype da goruyoz amaaaGelir gelir hayirlisiyla. Mecbur bekliyorsunuz iste. Hazirana surda ne kaldi
Siz de mi muhendissiniz??
Ben hep açım sorun orada, seviyorum yemeğiNeden yemek yemiyorsun ki? Ben yedim)
sagol canım cümlemizii...Merhaba,
Açım valla, sen de yalnızmışsın. Rabbim tez zamanda sevdiğine kavuştursun.
Neredeki eşin? Avrupa falansa al bir hafta izin git yanına derim.sagol canım cümlemizii...
avrupada azerbaycannn...Neredeki eşin? Avrupa falansa al bir hafta izin git yanına derim.
Ben su an Sislideyim canim. Yani oraya yakinim..Bilgece şimdi nerelerdesin? İnşallah şu miami beach'de ev de olur bak, süper fikirmiş. Okyanusa karşı bir ev.
gelsın artıkk hergun skype da goruyoz amaaaben bır sırkette satın alma sorumlusuyum
Ben de hep açım vallaBen hep açım sorun orada, seviyorum yemeği. Ofisteyim, eve gidince yapıcam bişeyler inşallah.
Ben su an Sislideyim canim. Yani oraya yakinim..
Canim esimle hayalimiz o zaten. okyanusa karsi bir evimiz olsun. Her seyden uzak yasayalim orda diyoruz ahh insallah Rabbim herkese nasip eder hayirlisiyla bak söyle
Ehehe cok mu sey istiyorim sanki
Ah ya peki tek misin? Ailenden kimse yok mu yaninda??
tekım canım,aılem il dışındaa
Ben de hep açım valla)
Sen tek mi yasiyorsun yoksa ailenle mi??
Oy ne güzelmiş bu! İste tabii, istemeyi bileceksin ki versin Yaratan. Hazinesi sonsuz olana zor mu var :)Ben su an Sislideyim canim. Yani oraya yakinim..
Canim esimle hayalimiz o zaten. okyanusa karsi bir evimiz olsun. Her seyden uzak yasayalim orda diyoruz ahh insallah Rabbim herkese nasip eder hayirlisiyla bak söyle
Ehehe cok mu sey istiyorim sanki
Ah ya peki tek misin? Ailenden kimse yok mu yaninda??
Ben de hep açım valla)
Sen tek mi yasiyorsun yoksa ailenle mi??
tekim canim, ailem il dışında.
maaleseff ıykı korku olayım yokk evde tek kalabılıyorumm,yalnızlık zor yaaaAy bu daha zor iste. Yaninda birileri.olsaydi o kadar etkilenmezdin ama bi de teksin tabi daha cok etkileniyorsun..
Oy ne güzelmiş bu! İste tabii, istemeyi bileceksin ki versin Yaratan. Hazinesi sonsuz olana zor mu var :)
Yalnızım ben canım. Ev-iş öyle geçiyor hayat şimdilik. Rabbim bu günlerimizi aratmasın.
maaleseff ıykı korku olayım yokk evde tek kalabılıyorumm,yalnızlık zor yaaa
tabııkı ewde korku neymıs kapın kıtlı sonucta,ewet ıstanbulda yasıyorum ya sızler nerede yasıyorsunuzAman neyden korkacaksin zaten. Hep kicukken kandiriyorlardi saka gibi.
Ben de hic korkmuyorum eşim gec geliyor isi dolayisiyla. Ama hic korkmuyorum.
Sen Istanbulda mi yasiyorsun??
tsk ıyıyız sukur ,sen nasılsın bu arada hosgeldınn :)Selam kizlar nasilsiniz? Durumlar nasil
a.selam canim. Iyiyiz sende durumlar nasil??Selam kizlar nasilsiniz? Durumlar nasil
tabııkı ewde korku neymıs kapın kıtlı sonucta,ewet ıstanbulda yasıyorum ya sızler nerede yasıyorsunuz
Vay designing, terzilik falan mı sende yani? Süpermiş! Hep istemişimdir şöyle elle tutulan, gözle görülen bir kabiliyetim olsun... nerede ama totoyu kaldırıp, üşenmeden zanaat öğrenecek bir ben?Aynen ya insallahtek yasiyorsun oh ne guzel ;-) ben hep ailemleydim simdi de esimleyim eheheh. Senin meslegin neydi? Ben dil mezunuyum ama su an kendi hayallerimi gerceklestiriyorum diyelim. Kendi markami olusturmak istiyorum insallah ve bir gün kirmizi hali kiyafetlerini tasarlamak istiyorum. Insallah tabi, nasip
;-) e tabi esim destek oluyor bana yoksa tek başıma yapamazdim
Ailen sehir dışında falan mi?
Vay designing, terzilik falan mı sende yani? Süpermiş! Hep istemişimdir şöyle elle tutulan, gözle görülen bir kabiliyetim olsun... nerede ama totoyu kaldırıp, üşenmeden zanaat öğrenecek bir ben?
Ne dili okudun? Ben de dış ticaretle uğraşıyorum. Ailem Ist'un bir diğer ucunda.
H.b tatlim, cok sukur Rabbim e iyiyiztsk ıyıyız sukur ,sen nasılsın bu arada hosgeldınn :)
ne guzelll agzımızın tadı bozulmasınnnH.b tatlim, cok sukur Rabbim e iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?