Bilgece ile Sohbete ;)))

Bilgece şimdi nerelerdesin? İnşallah şu miami beach'de ev de olur bak, süper fikirmiş. Okyanusa karşı bir ev.
Ben su an Sislideyim canim. Yani oraya yakinim..

Canim esimle hayalimiz o zaten. okyanusa karsi bir evimiz olsun. Her seyden uzak yasayalim orda diyoruz ahh insallah Rabbim herkese nasip eder hayirlisiyla bak söyle

Ehehe cok mu sey istiyorim sanki

gelsın artıkk hergun skype da goruyoz amaaa ben bır sırkette satın alma sorumlusuyum

Ah ya peki tek misin? Ailenden kimse yok mu yaninda??

Ben hep açım sorun orada, seviyorum yemeği . Ofisteyim, eve gidince yapıcam bişeyler inşallah.
Ben de hep açım valla )

Sen tek mi yasiyorsun yoksa ailenle mi??

Oy ne güzelmiş bu! İste tabii, istemeyi bileceksin ki versin Yaratan. Hazinesi sonsuz olana zor mu var :)
Yalnızım ben canım. Ev-iş öyle geçiyor hayat şimdilik. Rabbim bu günlerimizi aratmasın.

Oy ne güzelmiş bu! İste tabii, istemeyi bileceksin ki versin Yaratan. Hazinesi sonsuz olana zor mu var :)
Yalnızım ben canım. Ev-iş öyle geçiyor hayat şimdilik. Rabbim bu günlerimizi aratmasın.

Aynen ya insallah tek yasiyorsun oh ne guzel ;-) ben hep ailemleydim simdi de esimleyim eheheh. Senin meslegin neydi? Ben dil mezunuyum ama su an kendi hayallerimi gerceklestiriyorum diyelim. Kendi markami olusturmak istiyorum insallah ve bir gün kirmizi hali kiyafetlerini tasarlamak istiyorum. Insallah tabi, nasip
;-) e tabi esim destek oluyor bana yoksa tek başıma yapamazdim
Ailen sehir dışında falan mi?

maaleseff ıykı korku olayım yokk evde tek kalabılıyorumm,yalnızlık zor yaaa

Aman neyden korkacaksin zaten. Hep kicukken kandiriyorlardi saka gibi.
Ben de hic korkmuyorum eşim gec geliyor isi dolayisiyla. Ama hic korkmuyorum.
Sen Istanbulda mi yasiyorsun??

Aman neyden korkacaksin zaten. Hep kicukken kandiriyorlardi saka gibi.
Ben de hic korkmuyorum eşim gec geliyor isi dolayisiyla. Ama hic korkmuyorum.
Sen Istanbulda mi yasiyorsun??
tabııkı ewde korku neymıs kapın kıtlı sonucta,ewet ıstanbulda yasıyorum ya sızler nerede yasıyorsunuz

Vay designing, terzilik falan mı sende yani? Süpermiş! Hep istemişimdir şöyle elle tutulan, gözle görülen bir kabiliyetim olsun... nerede ama totoyu kaldırıp, üşenmeden zanaat öğrenecek bir ben?
Ne dili okudun? Ben de dış ticaretle uğraşıyorum. Ailem Ist'un bir diğer ucunda.

Yok canim terzilik degil tasarim. Ben tasarliyacagim millet dikecek insallah ehehehe. Ne dil okudugumu ozelden soyleyeyim sana ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…