Bilgece ile Sohbete ;)))

mevsım gecişlerımı aca bendede bır halsızlık usengeclıkk

offff yarama bastın hele o her sabah kıyafet makyaj derdı yokmuuu azap azappp :)

Kesinlikle.. Bi de kilo aldigim icin kiyafetlerim de olmuyor. Dolabimi yenilecegim diye bütün zayif kiyafetlerimi elden cikardim.
Simdi kilo vermeye calisiyorm ama yapamiyorum. Evde olunca maalesef yapamiyorum ya..

Evet. Alinsa da rahatlasam. Aksam erken oluyor sevmiyorum ya.. Gezmeye gidiyorum erkenden karanlik cokuyor diye hicbir sey yapamadan donuyorum..
Ahh canim bende tam tersini seviyorum valla ugrasacak bisey yok tum gun evde gunler uzun ve sikici, arada komsulara gidiyorm onlar geliyo ama yine sikici gunler kisa olunca bana gore en azından cabuk aksam oluyo

Kesinlikle.. Bi de kilo aldigim icin kiyafetlerim de olmuyor. Dolabimi yenilecegim diye bütün zayif kiyafetlerimi elden cikardim.
Simdi kilo vermeye calisiyorm ama yapamiyorum. Evde olunca maalesef yapamiyorum ya..
evde kılo verıllmıyokı aksıne daha cok yıyor ınsannnn ...

Ahh canim bende tam tersini seviyorum valla ugrasacak bisey yok tum gun evde gunler uzun ve sikici, arada komsulara gidiyorm onlar geliyo ama yine sikici gunler kisa olunca bana gore en azından cabuk aksam oluyo

Oyle mi? Sen neden gezmiyorsun? Bizde komsuluk ilişkileri yok zaten pek de sevmem.
Ama ben canim sıkıldıkça istiklale gidiyorum fatihe gidiyorim. Ohh elimde de kahvem geziyorum. Ha benim esim var ama yogun oldugu icin hep tek geziyorum genelde maaleseF. Ama bu aralar fena halde usengecim.

bende spor yapamıyorum ama kılo sorunum yok şükür yaaa,en ıyısı acık havada yuruyus ve duzenlı beslenmee

Boyun ve kilon kac? ya aslinda her sey esimjn sucu. Ben tek basima yuruyuse gidemiyorum mesela. Her gün benimle gelse ama olmuyor. Calisiyor. Bari aksam yuruyelim ama yok gece geliyor. hep bu yuzden kilo aldim. Ya bi de gece yemek de istiyor. Ben de oturup yiyince kilo aldim. Evpendigimden beri resmen dunya kadar kilo aldim bana da yazik :-((

benım boyum 1.74 kılom 64 ,ben aksam 8 den sonra bısı yemem cok acıkırsam meyva yerım su ıcerımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…