- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.881
Idare ediyoruz yaa canim sukur Rabbim ea.selam canim. Iyiyiz sende durumlar nasil??
Ben de Istanbuldayim.)
Aminn tatlim cumlemizin insallahne guzelll agzımızın tadı bozulmasınnn
ewlımısın .calısıyormusunAminn tatlim cumlemizin insallah
Ben iyiyim canim cok şükür. Ayni bir fark yok ehehejeIdare ediyoruz yaa canim sukur Rabbim esende durumlar nasil Bilgecim
Aynen canim yaa valla bendede bi usengeclik sorma yaaBen iyiyim canim cok şükür. Ayni bir fark yok eheheje
Disari çıkıp dergi alacagim ona bile useniyorum.))
Aynen canim yaa valla bendede bi usengeclik sorma yaa
mevsım gecişlerımı aca bendede bır halsızlık usengeclıkk
offff yarama bastın hele o her sabah kıyafet makyaj derdı yokmuuu azap azappp :)Kesin ondan zaten. Evden cikacak gücüm olmuyor. Aslinda hazirlanmayi sevmiyorum ben. Ondan..
offff yarama bastın hele o her sabah kıyafet makyaj derdı yokmuuu azap azappp :)
Ayy kizz sorma valla asiri usengeclik varNe olacak bizim bu usengecligimiz acaba? Hemen de hava yavas yavas karariyor. Ayin 28i gelse de saatler ileri alinsa ohh
Ayy kizz sorma valla asiri usengeclik varbu mart 28 mi saatler ileri alinacak ?
Ahh canim bende tam tersini seviyorum valla ugrasacak bisey yok tum gun evde gunler uzun ve sikici, arada komsulara gidiyorm onlar geliyo ama yine sikiciEvet. Alinsa da rahatlasam. Aksam erken oluyor sevmiyorum ya.. Gezmeye gidiyorum erkenden karanlik cokuyor diye hicbir sey yapamadan donuyorum..
evde kılo verıllmıyokı aksıne daha cok yıyor ınsannnn ...Kesinlikle.. Bi de kilo aldigim icin kiyafetlerim de olmuyor. Dolabimi yenilecegim diye bütün zayif kiyafetlerimi elden cikardim.
Simdi kilo vermeye calisiyorm ama yapamiyorum. Evde olunca maalesef yapamiyorum ya..
Ahh canim bende tam tersini seviyorum valla ugrasacak bisey yok tum gun evde gunler uzun ve sikici, arada komsulara gidiyorm onlar geliyo ama yine sikicigunler kisa olunca bana gore en azından cabuk aksam oluyo
evde kılo verıllmıyokı aksıne daha cok yıyor ınsannnn ...
bende spor yapamıyorum ama kılo sorunum yok şükür yaaa,en ıyısı acık havada yuruyus ve duzenlı beslenmeeEvet. Spor aletleri aldim veririm diye. Esim gece geliyor benden daha cok spor yapiyor
bende spor yapamıyorum ama kılo sorunum yok şükür yaaa,en ıyısı acık havada yuruyus ve duzenlı beslenmee
benım boyum 1.74 kılom 64 ,ben aksam 8 den sonra bısı yemem cok acıkırsam meyva yerım su ıcerımmBoyun ve kilon kac? ya aslinda her sey esimjn sucu. Ben tek basima yuruyuse gidemiyorum mesela. Her gün benimle gelse ama olmuyor. Calisiyor. Bari aksam yuruyelim ama yok gece geliyor. hep bu yuzden kilo aldim. Ya bi de gece yemek de istiyor. Ben de oturup yiyince kilo aldim. Evpendigimden beri resmen dunya kadar kilo aldim bana da yazik :-((
benım boyum 1.74 kılom 64 ,ben aksam 8 den sonra bısı yemem cok acıkırsam meyva yerım su ıcerımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?