- 18 Kasım 2014
- 402
- 204
- 48
- 42
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.901
fazlan cok degıl yaaa ,verebılırsın esını ayartt :)Ooo cok iyi. Benim boy da yok. Aksam da yerim ahhh ahh. Boyun 163 kilom da boyumdan 5 fazla
Canim biz esimin gorev nedeniyle istqnbula yeni tasindik silivride oturuyoruz, e burda hiç tanidigim yok esim calisiyo surekli, bende arada carsiya cikiyorm sahile avm lere felan o kadarini arada anca yapabiliyorm. Ailem esimin ailesi herkes uzakta kimseyi tanimiyorm. Arada birkac komsu var nlarla gidip geliyoruz, bide esim haftasonlati genellikle calismiyo onunla cikiyoruz o kadarOyle mi? Sen neden gezmiyorsun? Bizde komsuluk ilişkileri yok zaten pek de sevmem.
Ama ben canim sıkıldıkça istiklale gidiyorum fatihe gidiyorim. Ohh elimde de kahvem geziyorum. Ha benim esim var ama yogun oldugu icin hep tek geziyorum genelde maaleseF. Ama bu aralar fena halde usengecim.
fazlan cok degıl yaaa ,verebılırsın esını ayartt :)
Ooo silivri cok uzak ve sessiz bir yer cidden. Seni anlayabiliyorim. Ne guzel eisn haftasonlari evdeymis. Oh onunla cikip gezdigin icin cok sanslisin..Canim biz esimin gorev nedeniyle istqnbula yeni tasindik silivride oturuyoruz, e burda hiç tanidigim yok esim calisiyo surekli, bende arada carsiya cikiyorm sahile avm lere felan o kadarini arada anca yapabiliyorm. Ailem esimin ailesi herkes uzakta kimseyi tanimiyorm. Arada birkac komsu var nlarla gidip geliyoruz, bide esim haftasonlati genellikle calismiyo onunla cikiyoruz o kadarsen en iyisini yapiyorsun istiklal felan ohh ne güzel keske bizde yqkin olsakda cikabilsem gezebilsem be canim
Benimde boy maalesef yok seninki 1 cm fazla bendenOoo cok iyi. Benim boy da yok. Aksam da yerim ahhh ahh. Boyun 163 kilom da boyumdan 5 fazla
Evet sukurki o yonden sansliyimOoo silivri cok uzak ve sessiz bir yer cidden. Seni anlayabiliyorim. Ne guzel eisn haftasonlari evdeymis. Oh onunla cikip gezdigin icin cok sanslisin..
silivri selimpaşa yazlık varr cok guzel oralarrBenimde boy maalesef yok seninki 1 cm fazla benden
Evet sakin ve ferqh bi havasi var silivrinin ama biz sahile bi minibüs mesafesinde uzagiz minibusle de 4 dk felan suruyosilivri selimpaşa yazlık varr cok guzel oralarr
hımmm olsun yaa o da guzelll yurume ıle ne kadar suruyooEvet sakin ve ferqh bi havasi var silivrinin ama biz sahile bi minibüs mesafesinde uzagiz minibusle de 4 dk felan suruyo
15 dk felan suruyo tatlmhımmm olsun yaa o da guzelll yurume ıle ne kadar suruyoo
yuruyus seven bırı ıcın ıdeallll :)15 dk felan suruyo tatlm
Aynen bende cook severim yurumeyi esime diyorm havalr biraz daha guzellesince yuruyerek gider gezeriz artik diyeyuruyus seven bırı ıcın ıdeallll :)
bende severım acıkcası ama tek olmuyor maalesefffAynen bende cook severim yurumeyi esime diyorm havalr biraz daha guzellesince yuruyerek gider gezeriz artik diye
Bilgeceeee hu hu napiyon yawrusuAman neyden korkacaksin zaten. Hep kicukken kandiriyorlardi saka gibi.
Ben de hic korkmuyorum eşim gec geliyor isi dolayisiyla. Ama hic korkmuyorum.
Sen Istanbulda mi yasiyorsun??
Valla canım o konu fake çıktı. Kazen kimlikleri açıklıyor. Çok heyecnlı ona bakıyorumBilgeceeee hu hu napiyon yawrusu
Hangisi kiz dede bende bakimValla canım o konu fake çıktı. Kazen kimlikleri açıklıyor. Çok heyecnlı ona bakıyorum)
Nişana 1 ay kaldı konusu. Çok fena şeyler oluyor sempatikkkHangisi kiz dede bende bakim
Hadi yaa dur bi bakim kizNişana 1 ay kaldı konusu. Çok fena şeyler oluyor sempatikkk
Abow o ne kizNişana 1 ay kaldı konusu. Çok fena şeyler oluyor sempatikkk
Bdvdeki konu.Abow o ne kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?