Bilgece ile Sohbete ;)))

Önce kendimi tanitiyim 28 yaşına yeni girdim. 7 senelik evliyim 4,5 yaşında bi oğlum var ikinci bebeğim nasipse. Yurtdışında yaşıyorum, çalışmıyorum.
Bende evlendiğimde çocuk istememize rağmen olmadı ilk sene. Sonra gebe kaldım bebeğin kalbi durmuştu 10 hftalıkken kürtaj oldum üç ay sonrada ogluma hamile kaldım. Geçen sene Temmuz da mol gebelik geçirdim. Rabbim İnsaAllah sanada sağlıklı gebelik geçirip bebeğini sagsalim büyütmeyi nasip eder. Senin içinde çok dua edecem Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Doktora ggittinmi ben altı ay sonra panikleyip doktora koştum niye gebe kalamıyorum diye eşim bana gore cok sakın biri ben sürekli stres yapardım biseymi var diye. Stres gebe kalamamana en büyük etken. Müjdeli haberini alırız İnsaAllah en kısa sürede.

Ne mutlu. Allahim evlatlarini bagislasin. Dusukler yapmis onlar icin de cok gecmis olsun demekki hayirlisi oyleymis. Ben gecen sene ocak ayinda bir düşük gecirdim maalesef ki.
Evet gittim her turlu test yapildi rahim hilmi falan da cekildim. Cok sukur hicbir sorun yok. Sadece mantardan cekiyorum. Geven yine gittim kronik mantar dedi doktor. Surekli tekrarliyor. Onun tedavisine baslayacagim ve o yuzden 2 ay gebe kalmamam gerekiyor.
Iyi dileklerin icin de cok cok tesekkur ederim Allah razi olsun.
Rabbim tum isteyenlere hayirlisini versin.
Benim esim de cok istiyoe ama ben uzulurum diye caktirmiyor. Bana moral veriyor sagolsun..
eslerden birinin sogukkanli sakin olmasi gerek ;-)

Bende ilk defa burada goruyorum değişik bi nickin var :) bu forumda kullandığın profil resmindeki kız senmisin? Sensen eğer Yüzünün yarısı kapalı olsada güzel hatunsun margarin diyince aklıma sıcak ekmek geldi şimdi olsa margarin sürer yerdim

Çok şükür gebe kalabiliyorsun yeterki stres yapma hem evliliğin de çok yeni şimdi düşününce boşa stres yaptım diyorum İlk sene. İki ay çabuk geçer sonrada hayırlı haberini alırız.

Yemek yarismasinda bana selam yolluyorlar artik : )

Margarin diyince akla ben geliyorum..

Yok o ben degilim ama cok benziyorum : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…