- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.321
Kalp rahatsizliklari ciddiye alinmasi gereken rahatsizliklar ihmale gelmiyor
Onunla gecmis olsun
Yöooo zenci alacaktım zaten nickimi varmış o isimden vermedi yönetimZenci dedi diye mi degistin haha : )
Eski nickinde guzeldi ama buda guzelmis hayirli olsun : )Yöooo zenci alacaktım zaten nickimi varmış o isimden vermedi yönetim
Önce kendimi tanitiyim 28 yaşına yeni girdim. 7 senelik evliyim 4,5 yaşında bi oğlum var ikinci bebeğim nasipse. Yurtdışında yaşıyorum, çalışmıyorum.Aslinda ben de sevmiyorim resmiyeti haha o zaman tamam. Ay ya ne guzel cok sevindim. Keske ben de hayirlisiyla gebe olsam. Rabbim hayirlisiyla evladini kucagina almanı nasip etsin insallah.
Ilk cocugun mu?
Insallah sifani da bulursun. Cok takmamak lazimmis diyorlar.
Bu arada kac yasindasin? Kacinci cocugun? Kac yıllık evlisin? Calisiyor musun? Tanisalim
Ben 24 bitti nerdeyse 25 yasindayim diyorum. 1.5 yillik evliyim. Ev hanimiyim. Boyle iste ha bi de Istanbulda yasiyorum
Gercekmi diyosunEski nickinde guzeldi ama buda guzelmis hayirli olsun : )
Guzeldi tabi : ) siyahin asaleti tartisilir mi be kuzummm : )Gercekmi diyosunbaşka hakkımda kalmadı bu sondu hepsini kullandım yinede teşekkürler
Önce kendimi tanitiyim 28 yaşına yeni girdim. 7 senelik evliyim 4,5 yaşında bi oğlum var ikinci bebeğim nasipse. Yurtdışında yaşıyorum, çalışmıyorum.
Bende evlendiğimde çocuk istememize rağmen olmadı ilk sene. Sonra gebe kaldım bebeğin kalbi durmuştu 10 hftalıkken kürtaj oldum üç ay sonrada ogluma hamile kaldım. Geçen sene Temmuz da mol gebelik geçirdim. Rabbim İnsaAllah sanada sağlıklı gebelik geçirip bebeğini sagsalim büyütmeyi nasip eder. Senin içinde çok dua edecem Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Doktora ggittinmi ben altı ay sonra panikleyip doktora koştum niye gebe kalamıyorum diye eşim bana gore cok sakın biri ben sürekli stres yapardım biseymi var diye. Stres gebe kalamamana en büyük etken. Müjdeli haberini alırız İnsaAllah en kısa sürede.
Degismesemiydim başka hakkımda yokGuzeldi tabi : ) siyahin asaleti tartisilir mi be kuzummm : )
Bende ilk defa burada goruyorum değişik bi nickin var :) bu forumda kullandığın profil resmindeki kız senmisin? Sensen eğer Yüzünün yarısı kapalı olsada güzel hatunsunValla ben uye olurken margarin ve nikotinj birlestirerek oldum..
Anlami nikotinli margarin veya margarinli nikotin.
İlginç nickin var :)
Simdi bir cok yerde goruyorum bu nicki : ) ama ben degilim burada sadece hesabim var : ) daha onceden bir yerde gorup duymamistim. Kendim uydurdummm gecende biri bir yerde gornus nicki.
Resimdeki kiz sen misin demisti. Valla burdan baska bir yerde hesabim yoh :)
Çok şükür gebe kalabiliyorsun yeterki stres yapma hem evliliğin de çok yeni şimdi düşününce boşa stres yaptım diyorum İlk sene. İki ay çabuk geçer sonrada hayırlı haberini alırız.Ne mutlu. Allahim evlatlarini bagislasin. Dusukler yapmis onlar icin de cok gecmis olsun demekki hayirlisi oyleymis. Ben gecen sene ocak ayinda bir düşük gecirdim maalesef ki.
Evet gittim her turlu test yapildi rahim hilmi falan da cekildim. Cok sukur hicbir sorun yok. Sadece mantardan cekiyorum. Geven yine gittim kronik mantar dedi doktor. Surekli tekrarliyor. Onun tedavisine baslayacagim ve o yuzden 2 ay gebe kalmamam gerekiyor.
Iyi dileklerin icin de cok cok tesekkur ederim Allah razi olsun.
Rabbim tum isteyenlere hayirlisini versin.
Benim esim de cok istiyoe ama ben uzulurum diye caktirmiyor. Bana moral veriyor sagolsun..
eslerden birinin sogukkanli sakin olmasi gerek ;-)
Yemek yarismasinda bana selam yolluyorlar artik : )Bende ilk defa burada goruyorum değişik bi nickin var :) bu forumda kullandığın profil resmindeki kız senmisin? Sensen eğer Yüzünün yarısı kapalı olsada güzel hatunsunmargarin diyince aklıma sıcak ekmek geldi şimdi olsa margarin sürer yerdim

Iyi geceler hazal : )
Bundan sonra benimde aklıma geleceksinYemek yarismasinda bana selam yolluyorlar artik : )
Margarin diyince akla ben geliyorum..
Yok o ben degilim ama cok benziyorum : )
Gostereyim mi :)Bundan sonra benimde aklıma geleceksinbenzedigine gore güzelsin gözler çok fena MasaAllah
Sende sendeeeee : )Goster goster 
BeNim nazarım değmez ama İnsaAllah bişi olmaz gözüne MasaAllahSende sendeeeee : )
Goz goz dedin gozum atmaya basladi hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?