- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.341
Farketmez valla canim gozum segiriyorBeNim nazarım değmez ama İnsaAllah bişi olmaz gözüne MasaAllah
Yarın gondersem olurmu canım şimdiki halimi gondersem korkarsın
Ondandır canım benim nazarım geçmez kimseye sana geçerse çok üzülürümFarketmez valla canim gozum segiriyor
Uykusuzluktan herhaldeee
Sababa anca uyurumm : )Ondandır canım benim nazarım geçmez kimseye sana geçerse çok üzülürümyat dinlen cnm saat 2.12 burada orada 3.12.
Seni tanıdığımada gördüğümede çok sevindim. Hayırlı geceler canım
Canim brn burdayım da yine kotulestim ne yapicam? Nasil gececek? Birden kalbim hiphizli atmaya başlıyor nefes alamiyorum ve midem bulaniyor. Lutfen caren varsa söyle ne yapicam??hu hu kizlar bu topic neden bu kadar sessiznerelerdesiniz
canim benim yasadigim panik ataklar bu sekildeydi, onceleri senin gibi ne yapacagimi sasirridim ama simdi kendimi telkin ediyorum, seninkide panik ataklari ise kalp carpintisi oldugu icin olmeyiz , nefes aliyorsun sadce zihnin sana boyle hissettiriyor. mide bulantinda psikolojik. senin yapman gereken sakin olmak surekli bunun gecici bisey oldugunu hic birsey olmayacagini zihnine kabul ettirmek. derin nefes al balkona acik alana cik. daha once doktorda tum tetkiklerini yapmistin bisi cikmamisti yasadigin seyler panik atak a benziyor.Canim brn burdayım da yine kotulestim ne yapicam? Nasil gececek? Birden kalbim hiphizli atmaya başlıyor nefes alamiyorum ve midem bulaniyor. Lutfen caren varsa söyle ne yapicam??
canim benim yasadigim panik ataklar bu sekildeydi, onceleri senin gibi ne yapacagimi sasirridim ama simdi kendimi telkin ediyorum, seninkide panik ataklari ise kalp carpintisi oldugu icin olmeyiz , nefes aliyorsun sadce zihnin sana boyle hissettiriyor. mide bulantinda psikolojik. senin yapman gereken sakin olmak surekli bunun gecici bisey oldugunu hic birsey olmayacagini zihnine kabul ettirmek. derin nefes al balkona acik alana cik. daha once doktorda tum tetkiklerini yapmistin bisi cikmamisti yasadigin seyler panik atak a benziyor.
ve bolca dua etmek inan Rabbim seni o durumda birakmiyor nasil SIKINTI veriyorsa bi sekildede seni feraha cikariyor.
atak gelidgi anda isi guc birakip kotuyum ben deme aksine rutun hareketlerine devam et sen bu ataklari onemsedikce seni zayif aninda yakalayip daha siddetli ataklar basliyor.
ilk yasadigin seyden etkilenmissin canim, ha bide kansizlik yada troid hormonlarin normalmi?neden birden cikti ki? Yatiyordum az once. Ve ruyamds nefes alamadığımi kendimi cok zorladigimi ve esimin beni hayatta tutmak için elinden geleni yaptigini goruyordum.
Sonra da oluyormusum ama geri gelmeye nefes almaya calisiyordum. Bi uyandim nefes alamiyorim kalbim küt küt. Su an kendimi sakinlestirmeye calisiyorim.
Cok haklisin esimi cagirdim geldi. Biraz kuran okuyayim gececek insallah cok Sağol canim gorusuruz yine
ilk yasadigin seyden etkilenmissin canim, ha bide kansizlik yada troid hormonlarin normalmi?
cunku kansizlik ve troid hormonlarinin az calismasi insani kotu hissettiriyor.
bilge bazı yorumlarını çok yerinde buluyorum ve severek okuyorum ama sık sık bu yüzden başın belaya giriyor sanırım.
Selamün aleyküm dostum.
Ucuza gitmişsin diyecem de şimdi ne kadar altın vardı bilmiyorum.
Altınları alıp borç kapatti iyi mi
aleykum selam canimmm.
haha aynen oyle oldu sanirim
yok ya benimkiler duruyor şükür. Iyi yani o yuzden.
Rabbim sagliktan huzurdan ayirmasin insallah..
hoş bulduk canım bazı tipler var sürekli ispiyonculukla alkış almaya çalışıyorlar sürekli doğruya, olması gerekene muhalefet halindeler neyse işte onlarda bununla küçük egolarını besliyor.
Amin canım amin.
Noldu rüya falan görmüşsün. Bu aralar iyi değilsin. Her şey üst üste geliyor.
Ayetel kürsüsüz yatmamak gerekiyor.
Tebarake okuyor musun yatmadan önce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?