Bilgece ile Sohbete ;)))

otuzlu yaşların sonu biri eri ergen diğeri 5,5 yaşında iki çocuklu bir hatunum bur da bazen kafa dağıtıyorum bazen de düzmece konuları eleştiriyorum

Ne tevafuk borç ile ilgili de dua varmış hemen üstte. Teşekkür ederim, iyi oldu.
"Şüphesiz inananlar için kuranı kerim şifadır" buyuyor Rabbimiz.
Yeterki idrak edelim.
Ayyy ramazan ayı geliyor. Çok seviyorum ya. Bambaşka hissediyorum.
Bu sene inş ailemle geçireceğim.
Tek başına hiç sevmiyorum.

otuzlu yaşların sonu biri eri ergen diğeri 5,5 yaşında iki çocuklu bir hatunum bur da bazen kafa dağıtıyorum bazen de düzmece konuları eleştiriyorum

aaaa masallah masallah ben 19 20 sandim valla seni. Gerci yorumlarin yerinde olgunca ama ne bileyim Allah bagislasin evlatlarini ne guzel.
Ben de kafa dagitmak icin giriyorum, eglenceli oluyor guzel oluyor.

Bu arada sen dememde bir sakinca var mi? Siz ki diyeyim yoksa? Sonucta buyugumsunuz..

Ben de 25 yasinda 1.5 yillik evli maalesef ki cocuksuz bir bayanim oyle işte

ya ben çok zorlanıyorum ramazanda sigara içemeyince hiç ayıkamıyorum iftardan sonra yani iki üç saat sonra tam kendime geliyorum sahur oluyor

Aaa evet ben de atarken onu dusundum. Belki de vesile canim hic belli olmaz o isler.
Rabbim borclarinizdan feraha cikarsin insallah.
ben de ramazani cok seviyorum. Gecen ramazan evliyken ilk ramazanimdi. Inanir misin hep tek actim, bi iki kere bi yere gittim misafir cagirdim. Bizim dukkana gittim.
Lokmalar bogazima diziliyordu. Tek basina orucunu acmak cok kotu ya..

ya ben çok zorlanıyorum ramazanda sigara içemeyince hiç ayıkamıyorum iftardan sonra yani iki üç saat sonra tam kendime geliyorum sahur oluyor

Sanal içiciyim ben de
oooo zor o zaman ya keşke bırakabilseniz.
Kaç yıldır içiyorsunuz?

Böyle muhteşem bir ayı iyi degerlendirmek gerek.

bilge istediğin gibi takıl sen diyebilirsin yani ,çocuk olur inşallah üzülme vardır bir hayır.
Tamam o zaman sen diyecegiM ya alisirim insallah aynen muhakkak bir hayir vardir. Ben buna cok inaniyorum. Zaten Rabbim verecekse eger hayirli saglikli evlatlar versin derim hep.
Ev hanimisin degil mi?

Bilgece hatun avatarlar yaniltiyo bende seni 30 lu yaşlarda saniyordum ama daha bebeymisin

Ya abla hic sorma beni herkes büyük saniyormus yaa. Daha bebeyim agzim süt kokuyo oysa

Aynen ya nasıl moralim bozuluyor.
Geçen sene giden arkadaşlarla sahur yapardık. Eşlerimiz gececi olurdu. Gözlerim doldu bak şimdi.
Kuran okur, namaz kılar evlere dağılırdık.

Bilgece hatun avatarlar yaniltiyo bende seni 30 lu yaşlarda saniyordum ama daha bebeymisin
ama beni görenler daha genç sanar bir gün işemin yanına gitmiştim akşam saatı orta yaşın üzerinde bir tanıdığı geldi bende ofisin diğer tarafına geçtim adam ne dese xxxx seni babana söylicem çok ayıp sen böyle okullu kızlarla mı geziyorsun eşim abi o benim hanım vs sonra çıktım dedim ben eşiyim. ev hanımıyım canım

Ama yorumların cok yerinde yapiyorsun olgun büyük bi kişi gibi o yüzden böyle aldgiladik ne yapalım şekerim

Aynen ya nasıl moralim bozuluyor.
Geçen sene giden arkadaşlarla sahur yapardık. Eşlerimiz gececi olurdu. Gözlerim doldu bak şimdi.
Kuran okur, namaz kılar evlere dağılırdık.

Ohh keyfmis valla. Bizim burda komsuluk mu var be canim. Benim komsulari esim faha cok goruyor Surekli bizim dukkana gidiyirlar yemege beni soruyorlarmis. Esim de evde duruyor diyormus dusun yani birbirimizdrn bile haberimiz yok :

Anaaam ya cok guldum gece gece masallah size ya. Ne guzel genc gostermek. Bakalim biz nasil olucaz

Ama yorumların cok yerinde yapiyorsun olgun büyük bi kişi gibi o yüzden böyle aldgiladik ne yapalım şekerim

Aman ablacim

Inanirmisin bende yasimi hic gostermiyorum esimde öyle cok kilolu degilim minyonum 1.60 boy 62 kilom var benim yaşımdaki arkadaşlar kendini bırakmışlar gencim güzelim 25 likleri ezerim

haydi kızlar uyku düştü yastığa iyi geceler.

Hayirli geceler yine bekleriz efendim

Inanirmisin bende yasimi hic gostermiyorum esimde öyle cok kilolu degilim minyonum 1.60 boy 62 kilom var benim yaşımdaki arkadaşlar kendini bırakmışlar gencim güzelim 25 likleri ezerim

Masallaj size hatublar oh oh bakimli olmak ayri birnsey iste..
Benim annecigim de 58 yasinda masallahi var. Bi de 10 cocuk dogurmus. Gorsen abla cok genc masallah o yuzden hep nazar degiyir zavalli annecimin yuzu gozu hep sisiyor..

Maşallah 10 kardesmisin annecigine saygılar

Aaa aynı ben yalnız ben 60 kiloyum. Ve minyon tipli olduğum için kimse 31 yaşında olduğuma inanmiyor.
Bu yönden çok şanlı hissediyorum.

Ooo MaşaAllah Bilgece.
Anneye hürmetler ellerinden öperim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…