- 31 Mayıs 2008
- 1.122
- 162
- 648
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.361
Aynen, aman bosver. Ben de ellerine bu aralar koz vermemeye çalışıyorum insallah basaririme sen nasilsin? Kac yasindasin? Neler yaparsin? Anlat bakalim ;-)
Ah canim ya ah tebareke okumuyorim ama ayetelkursi nas Felak okuyorum az once dua kitabim var benim cok eski zamanlardan onu actim sifa ayeti vardi. Inanir misin okudum Allahim sifa verdi gecti. Bak bu iste. Sen de oku sıkılınca bir yerin agirinca..
Elimi kalbime koydum oylr okudum. Kalbim cok hizli atinca fena oluyorum cunku..
Eki Görüntüle 1516254
en alttaki. Latin harfleriyle de yazayim. Ilk once bismillah diye baslanir uc kere sonra da Allahumme eûzu biazametike min serri ma ecidu ve uhadiru..
otuzlu yaşların sonu biri eri ergen diğeri 5,5 yaşında iki çocuklu bir hatunum bur da bazen kafa dağıtıyorum bazen de düzmece konuları eleştiriyorum
ya ben çok zorlanıyorum ramazanda sigara içemeyince hiç ayıkamıyorum iftardan sonra yani iki üç saat sonra tam kendime geliyorum sahur oluyorNe tevafuk borç ile ilgili de dua varmış hemen üstte. Teşekkür ederim, iyi oldu.
"Şüphesiz inananlar için kuranı kerim şifadır" buyuyor Rabbimiz.
Yeterki idrak edelim.
Ayyy ramazan ayı geliyor. Çok seviyorum ya. Bambaşka hissediyorum.
Bu sene inş ailemle geçireceğim.
Tek başına hiç sevmiyorum.
Ne tevafuk borç ile ilgili de dua varmış hemen üstte. Teşekkür ederim, iyi oldu.
"Şüphesiz inananlar için kuranı kerim şifadır" buyuyor Rabbimiz.
Yeterki idrak edelim.
Ayyy ramazan ayı geliyor. Çok seviyorum ya. Bambaşka hissediyorum.
Bu sene inş ailemle geçireceğim.
Tek başına hiç sevmiyorum.
ya ben çok zorlanıyorum ramazanda sigara içemeyince hiç ayıkamıyorum iftardan sonra yani iki üç saat sonra tam kendime geliyorum sahur oluyor
Tamam o zaman sen diyecegiM ya alisirim insallahbilge istediğin gibi takıl sen diyebilirsin yani ,çocuk olur inşallah üzülme vardır bir hayır.
Bilgece hatun avatarlar yaniltiyo bende seni 30 lu yaşlarda saniyordum ama daha bebeymisin
Aaa evet ben de atarken onu dusundum. Belki de vesile canim hic belli olmaz o isler.
Rabbim borclarinizdan feraha cikarsin insallah.
ben de ramazani cok seviyorum. Gecen ramazan evliyken ilk ramazanimdi. Inanir misin hep tek actim, bi iki kere bi yere gittim misafir cagirdim. Bizim dukkana gittim.
Lokmalar bogazima diziliyordu. Tek basina orucunu acmak cok kotu ya..
ama beni görenler daha genç sanar bir gün işemin yanına gitmiştim akşam saatı orta yaşın üzerinde bir tanıdığı geldi bende ofisin diğer tarafına geçtim adam ne dese xxxx seni babana söylicem çok ayıp sen böyle okullu kızlarla mı geziyorsun eşim abi o benim hanım vs sonra çıktım dedim ben eşiyim. ev hanımıyım canımBilgece hatun avatarlar yaniltiyo bende seni 30 lu yaşlarda saniyordum ama daha bebeymisin
Ama yorumların cok yerinde yapiyorsun olgun büyük bi kişi gibi o yüzden böyle aldgiladik ne yapalım şekerimTamam o zaman sen diyecegiM ya alisirim insallahaynen muhakkak bir hayir vardir. Ben buna cok inaniyorum. Zaten Rabbim verecekse eger hayirli saglikli evlatlar versin derim hep.
Ev hanimisin degil mi?
Ya abla hic sorma beni herkes büyük saniyormus yaa. Daha bebeyim agzim süt kokuyo oysa
Aynen ya nasıl moralim bozuluyor.
Geçen sene giden arkadaşlarla sahur yapardık. Eşlerimiz gececi olurdu. Gözlerim doldu bak şimdi.
Kuran okur, namaz kılar evlere dağılırdık.
Anaaam ya cok guldum gece geceama beni görenler daha genç sanar bir gün işemin yanına gitmiştim akşam saatı orta yaşın üzerinde bir tanıdığı geldi bende ofisin diğer tarafına geçtim adam ne dese xxxx seni babana söylicem çok ayıp sen böyle okullu kızlarla mı geziyorsun eşim abi o benim hanım vs sonra çıktım dedim ben eşiyim. ev hanımıyım canım
Ama yorumların cok yerinde yapiyorsun olgun büyük bi kişi gibi o yüzden böyle aldgiladik ne yapalım şekerim
Inanirmisin bende yasimi hic gostermiyorum esimde öyle cok kilolu degilim minyonum 1.60 boy 62 kilom var benim yaşımdaki arkadaşlar kendini bırakmışlar gencim güzelim 25 likleri ezerimama beni görenler daha genç sanar bir gün işemin yanına gitmiştim akşam saatı orta yaşın üzerinde bir tanıdığı geldi bende ofisin diğer tarafına geçtim adam ne dese xxxx seni babana söylicem çok ayıp sen böyle okullu kızlarla mı geziyorsun eşim abi o benim hanım vs sonra çıktım dedim ben eşiyim. ev hanımıyım canım
haydi kızlar uyku düştü yastığa iyi geceler.
Inanirmisin bende yasimi hic gostermiyorum esimde öyle cok kilolu degilim minyonum 1.60 boy 62 kilom var benim yaşımdaki arkadaşlar kendini bırakmışlar gencim güzelim 25 likleri ezerim
Maşallah 10 kardesmisinHayirli geceler yine bekleriz efendim
Masallaj size hatublar oh oh bakimli olmak ayri birnsey iste..
Benim annecigim de 58 yasinda masallahi var. Bi de 10 cocuk dogurmus. Gorsen abla cok genc masallah o yuzden hep nazar degiyir zavalli annecimin yuzu gozu hep sisiyor..
Inanirmisin bende yasimi hic gostermiyorum esimde öyle cok kilolu degilim minyonum 1.60 boy 62 kilom var benim yaşımdaki arkadaşlar kendini bırakmışlar gencim güzelim 25 likleri ezerim
Hayirli geceler yine bekleriz efendim
Masallaj size hatublar oh oh bakimli olmak ayri birnsey iste..
Benim annecigim de 58 yasinda masallahi var. Bi de 10 cocuk dogurmus. Gorsen abla cok genc masallah o yuzden hep nazar degiyir zavalli annecimin yuzu gozu hep sisiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?