- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.381
Maşallah 10 kardesmisinannecigine saygılar
Aaa aynı ben yalnız ben 60 kiloyum. Ve minyon tipli olduğum için kimse 31 yaşında olduğuma inanmiyor.
Bu yönden çok şanlı hissediyorum.
Kız sen 30 var misin bende seni 20 li yaşlarda saniyordumAaa aynı ben yalnız ben 60 kiloyum. Ve minyon tipli olduğum için kimse 31 yaşında olduğuma inanmiyor.
Bu yönden çok şanlı hissediyorum.
A.selam canim hos geldin eh nihayet yaniiijSelam millet: )
ay canim sagolasinOoo MaşaAllah Bilgece.
Anneye hürmetler ellerinden öperim.
Benim annemle aramda 15 yaş var 14 te evlenmiş 15 te beni kucağına almış 3 kardeşiz 1 kiz iki oglan en büyük benim
Eveettt oyleee cok şükürtesekkur ederim efendim
Ya ben niye genc gostermiyorum ya. Gerci kursa ilk basladigimda evli olduguma 25 yasinda olduguma sok olmuslardi. Biz seni 18 19 yasinda ogrenci sandik demişlerdi cok sevinmistim Allahim
Tamam o zaman sen diyecegiM ya alisirim insallahaynen muhakkak bir hayir vardir. Ben buna cok inaniyorum. Zaten Rabbim verecekse eger hayirli saglikli evlatlar versin derim hep.
Ev hanimisin degil mi?
Ya abla hic sorma beni herkes büyük saniyormus yaa. Daha bebeyim agzim süt kokuyo oysa
Ve aleykümselam hoşgeldin :)
Kız sen 30 var misin bende seni 20 li yaşlarda saniyordumDevrelerim yandı
14 yasinda evlenmiş olsaydım senin yaşında kızım olurmuşA.selam canim hos geldin eh nihayet yaniiij
ay canim sagolasin
A benim annem de o yasta evlenmis. En aon cocuk benim düşün yani annem 36 yasindayken ben dogmusum.
ay masallah masallah diyeyim bari..
Bilgece senin yaş kaç?
Oo maşaallah 10 kardeş demek ne güzel, ben daha 1taneyi doğuramadım ya la: )))
Hoşbuldum, teşekkür ederim: )
Bilgece senin yaş kaç?
Oo maşaallah 10 kardeş demek ne güzel, ben daha 1taneyi doğuramadım ya la: )))
Hoşbuldum, teşekkür ederim: )
14 yasinda evlenmiş olsaydım senin yaşında kızım olurmuş
Ne guluyosun ya hayatimda ilk defa küçük gosterdigimi söylediler sevindim ne yapayım
Ya ben seni gormedim. Sen benim fotomu gordun mu?
A.selam canim hos geldin eh nihayet yaniiij
ay canim sagolasin
A benim annem de o yasta evlenmis. En aon cocuk benim düşün yani annem 36 yasindayken ben dogmusum.
ay masallah masallah diyeyim bari..
Kız doğurursun acele etme bak
hee tabi tabi canim ne demezsin. Du ben sana ozelden fotomu aticaammmmmHayır canım görmedim.
Kız çok çirkinim görüp napacan. Sonra uyuyamazsın.
Hoşbuldum balım: ****
Haklısın: )))
Sebep avatarlar yaniltiyo tabi isimlerde bilgeceyi daha olgun bi yaşta saniyordum oda tam tersi ciktiBuna sevinmeli mi üzülmeli miyim bilemedim
Sebep???
Benim yas 25 ama bi saniye o zaman benim annem beni 34 yasinda dogurmus oluyor evet eheheh)
Kizim eski topraklar gucluymus, hizliymis ;-))))) ay masallah Rabbim eksikligini gostermesin insallah Annelerimizin..
Hayır canım görmedim.
Kız çok çirkinim görüp napacan. Sonra uyuyamazsın.
Sebep avatarlar yaniltiyo tabi isimlerde bilgeceyi daha olgun bi yaşta saniyordum oda tam tersi cikti
Maşaallah.
Amin.
Aaaa hiç sanmıyorum: *
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?