- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.401
hee tabi tabi canim ne demezsin. Du ben sana ozelden fotomu aticaammmmm
E meyracim nasilsin gorusmeyeli
Hayır canim estagfurlah ergen degil sadece profil ve isimden dolayı yorumlarınız cok yerinde tabikideHa dedim çok mu ergen buluyor yorumları mi
İyiyim balım sağol: )
Sen nasılsın?: )
Eşim bugün bir kuş almış gelmiş, ama ben pek beğenmedim, beğenmezsem gidecek, pek bizim kuşta beğenmedi, birde ikiside erkek,ııı uııh hiç kafama yatmadı, kanım pek ısınmadı.
Aaa niye erkek almis ki? Dişi alaydi ne guzel oh
Kuşu görümcem vermiş, eşimde kafesi güzelmiş diye almış gelmiş: DDD
Zaten yeni kafeste lazımdı.
Hayır canim estagfurlah ergen degil sadece profil ve isimden dolayı yorumlarınız cok yerinde tabikide
Heee e peki kuşu nereye gondereceksiniz??
Size iyi hoş sohbetler ben yatıyorum sabah cocuk okula gidecek malum görüşürüz beybiler
Size iyi hoş sohbetler ben yatıyorum sabah cocuk okula gidecek malum görüşürüz beybiler
Sevin tabikide seni 10 yaş genclestirdim bilgeceyide 35 saniyordum onuda 10 yaş ileri yollamisimTeşekkür ederim
İsteyen biri bulunur elbet, belkide kuşçuya satarız hiç bilmiyorum şuan canım: )
Tatlı uykular...
Sevin tabikide seni 10 yaş genclestirdim bilgeceyide 35 saniyordum onuda 10 yaş ileri yollamisim
Kız şaka yapiyorum tatlım Frida seni olgun göstermişti ilk zamanlar öyle sanmıştımÖyle demeyin ya üzülüyorum
Aşk olsun meyra kuş ticareti mi yapıyorsunuz ?
İyi para var mı bari? Biz de yapalım hahahahsh
Sevin tabikide seni 10 yaş genclestirdim bilgeceyide 35 saniyordum onuda 10 yaş ileri yollamisim
Kız şaka yapiyorum tatlım Frida seni olgun göstermişti ilk zamanlar öyle sanmıştım
Kız şaka yapiyorum tatlım Frida seni olgun göstermişti ilk zamanlar öyle sanmıştım
oh valla ticarete bak. Allahın yarattığı kuşu parayla satıyorlar yaSatabiliriz çünkü benim alacağım kuşta 70-100tl arası: ))))
Bunu adam 30a alsa iyi olur: )
E napayım görümcem zaten istemiyormuş vermiş ille götür demiş: )
Daha 6aylık yavru elbet ordanda biri alır onu.
Koç 17 nisanda doğum gunumduSenin burcun ne: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?