Bilgece ile Sohbete ;)))

Ahahaha: ))))
Yok eğer isteyen olursada veririz öyle oarasız amacımız para değil: )
Bilgece benim kuş konuşuyo, yeni gelen kuşu görünce kuşa ilk sözü Şişko oldu: )))))))))
Sonrada üst üste napıyon dedi ona: )

Anasayfa ciddi misin ya? Bence sen beni kandiriyorsun??? ay lütfen konuşurkenki videosunu at ya lütfen. Çok şaşırdım. Resmen elinizde bir mücevher var anaM yaaa . Hiç kiskanmadim kiiiii

Ya canım benim profilde sorun var. Geçen gün degistirdin iyi olmuştu.
Bak beni 20 sanmis.
Hem önemli olan reel de nasıl göründüğün!
On Numara

Burcumun özelliklerini yapacaksan eğer sabaha kadar beklerim

Ooo beybisi hani uyuyodun?
meyra sadece sevdiğimiz hayvanlara göre kişilik analizi yapıyı ama belli unutmamissin sen de

Meyra ben artık timsah sevmemeyen karar verdim. Ben artık konuşan kuş seviyorum ama benim yok ki.

Anasayfa ciddi misin ya? Bence sen beni kandiriyorsun??? ay lütfen konuşurkenki videosunu at ya lütfen. Çok şaşırdım. Resmen elinizde bir mücevher var anaM yaaa . Hiç kiskanmadim kiiiii

Bi ara çekip atayım canım.
Kayınvaldem ona kuzdı hişt diye us uste onada şişko dedi kayınvaldemde bozuldu: DD
Sensin şiiko dedi kuşa: D
Buna gulermisin ağlar mısın: )

Bi ara çekip atayım canım.
Kayınvaldem ona kuzdı hişt diye us uste onada şişko dedi kayınvaldemde bozuldu: DD
Sensin şiiko dedi kuşa: D
Buna gulermisin ağlar mısın: )

Ahahaha ya böyle bi kuşu nerden aldınız? Bunun cinsi ne ya? Aynisında ben de istiyorum varya insan yaşlanmaz yemin ederim

Burcumun özelliklerini yazacaksan eğer sabaha kadar beklerim

Bende koçum.
Koç;
Aceleci
Asla kin tutmaz
Çok dikkat çeker
Kırmızı rengidir
Ani kızar ani kızdığını unutur
Yeniliklere değişimlere bayılır
Ben kelimesini çok kullanır
Hem merhametlidir hemde cabbardır
Affeder ama unutmaz

Ya millet eşimin de benim telin de sarjini bitirdim yaaaa. Off pcyi de açamıyorum eşim yanımda uyuyor rahatsız oluyor. Çıkacagim ben sanırım.
Burayı boş bırakmayın hep gelin. Hep sohbet edelim yaaa

Evet sık yapalım ya ben niyeyse buraya unutuyorum uğramayı. Benim de sarj bitmek üzere.
Yatalim o vakit.
Herkese hayırlı geceler diliyorum efenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…