Bilgece ile Sohbete ;)))

Ya başak birazda benden bahset

Ay gerçekten canım burç ilmi öyle geniş Bir ilimki kişinin burcunu öğrenince bilmeyene göre çok şeyler gorursun kişide: ))))
Ben onçun soruyorum: )))

Başak;
Duzen dızayn tam onlara göre
Olaylara mantık çerçevesinden bakarlar
Çok duygusal oldukları söylenemez
Becerikli ve pratiklerdir
Kuralcılardır
Genelde düzenli bir hayatları vardır: )

Evet evet evet evet hatta evet :))
Ayy konuşalım seninle bu başak burcu üzerine bi ara canım.

Hadi hayirli geceler millet opuldunuzzz

Canım bizim kuşun cinsi normal muhabbet kuşu.
Ama sen İngiliz cinsi bir muhabbet kuşu alırsan onlar daha kolay kapar, ve mutlaka 3-4haftalık erkek kuş al diğer turlu zor konuşur ve güvenilir bi yerden al erkek diye dişi verebilirler, küçük diyip büyük verebilirler.
Aldıktan sonrada üzerine epey duşup ilgilenirsen, eline koluna gelmeyi öğretirsen büyük ihtimal konuşur.
Sürekli ilgilenmelisin, ş li kelimeleri daha çabuk kapıyorlar.

Günaydın güzeller: )
Bilgece kuşmu Alcan yoksa: DDD
Bak kuşun bakımı evde daha kolaydır kediden, ama onu kedi gibi eline alıp sevemezsin.
Eşinin kuşa alerjiside olabilir ama...

Bak kuşun bakımı evde daha kolaydır kediden, ama onu kedi gibi eline alıp sevemezsin.

Günaydın diyecem de atı alan Üsküdar''ı geçmiş.

Neyse ben bir kahvaltı yapayım da gözlerim açılsın.

Ev sahibi huuu
Daha uyuyor muyuz?

Cok sukur canim onlara da bakildi hepsi gayet iyi normal. . Su an farkli seyler dusunmeye calisiyoruz. Komik videolar aciyor esim ki kafamı dagitayim..
cok iyi o anda omik seyler izlemek kafan dagilir ama en kisa surede psikaytr yada psikolaga gorun yasadiklarini anlat insaALlAH daha basindayken kolay atlatirsin.

Muhabbet, sohbet edip iki konusacagim kimse var miii??? Dini konular da konusabiliriz.
Beraber bilmedigimiz sorulari da paylasir eger karsilikli biliyorsak cevaplayada biliriz ne dersiniz dostlarimm????
superrr olurrrr derim

selam kizlar nasilsiniz gece bayagi sohbet ilerlemis bende uyumadim ama hic inetrnete girmedim kacirdim muhabbeti.

Bende 3 e kadar sohbetteydim sonra uyuya kalmisim bilgece timsahlari sevdiğinden bahsediyodu eve timsah alacakmış vazgeçmiş muhabbet kuşu alacakmış. Vazgecmeseydi ne güzel timsah açıkınca bunları yerdi

Bende 3 e kadar sohbetteydim sonra uyuya kalmisim bilgece timsahlari sevdiğinden bahsediyodu eve timsah alacakmış vazgeçmiş muhabbet kuşu alacakmış. Vazgecmeseydi ne güzel timsah açıkınca bunları yerdi

uykusuzluk bilgecenin kafasinami vurdu ne timsahi aman yarabbim ciddi ciddi alacakmiydi ki Allahtan vazgecmis
muhabbet kusu iyi olurdu bende severim. kedi kopek bahceli evim olsa beslmek isterdim ama evin icinde degil. esimin erkek kardesi evinde tazi cinsi kopegi var oraya ne zman gitsem kopegin bi bakisi var cok sevimli ben yanina gitmeden yanima gelir kafasini oksarim oksadikca iyice yanasir. eve geldigimizde kapinin onunde tum kiyafetleri cikartir oyle iceri girerim tuyleri kiyafete yapisiyor cirpincada cikmiyor o yuzden evde degilde bahcede beslemek isterim

Bende hayvanları severim ama surunenler hariç evde de sadece balık yada kuş olabilir

Gençler niye uyumuyorsunuz siz evlatlar. Ben gibi bebe mi salliyorsunuz

Ay canim bizim bebisimiz yok biz de birbirimizi salliyoruz ne yapalim ya senin kiz nasil??

Ay ya ben omzuma falan alamam ki kuşu. Ya konusmayi ogrenemezse ne yapıcaz? Bosu bosuna duracak hahaha bi dusunucem bunu da ama bayildim konusan kusuna. Video bekliyorum haberin olsub

Günaydın canimmm, yok ya esim kuslari sever sorun etmez ama alip almayacagim mechul

Günaydın diyecem de atı alan Üsküdar''ı geçmiş.

Neyse ben bir kahvaltı yapayım da gözlerim açılsın.

Ev sahibi huuu
Daha uyuyor muyuz?

Ay cicim bana yeni gün aydin olmus

Evet evet gidicem insallah en kisa surede. Hic sorma gece daldik muhabbete cikamadik guzrl oldu ama. Keske kacirmasaydin

Ya deli ya timsah seviyorum ama evime almam esim hayatta izin vermez

Ben de hayvanlari severim ama disarda. Kedi alicaktim cok tüy doker drdiler vazgectim. Acaba alip da lazer epilasyon mu yaptirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…