- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.441
Benim burcu sormamdakş maksat farklı ama biraz takıntıda var evet: )
Ama zıpzıp gibi olamam asla: )
Ya başak birazda benden bahset
Hadi hayirli geceler millet opuldunuzzz
Ay gerçekten canım burç ilmi öyle geniş Bir ilimki kişinin burcunu öğrenince bilmeyene göre çok şeyler gorursun kişide: ))))
Ben onçun soruyorum: )))
Başak;
Duzen dızayn tam onlara göre
Olaylara mantık çerçevesinden bakarlar
Çok duygusal oldukları söylenemez
Becerikli ve pratiklerdir
Kuralcılardır
Genelde düzenli bir hayatları vardır: )
Evet sık yapalım ya ben niyeyse buraya unutuyorum uğramayı. Benim de sarj bitmek üzere.
Yatalim o vakit.
Herkese hayırlı geceler diliyorum efenim.
Evet evet evet evet hatta evet :))
Ayy konuşalım seninle bu başak burcu üzerine bi ara canım.
Gençler niye uyumuyorsunuz siz evlatlar. Ben gibi bebe mi salliyorsunuz
İyi geceler canım görüşürüz.
Tabiki: )
: **
Hadi hayirli geceler millet opuldunuzzz
Günaydın güzeller: )
Bilgece kuşmu Alcan yoksa: DDD
Bak kuşun bakımı evde daha kolaydır kediden, ama onu kedi gibi eline alıp sevemezsin.
Eşinin kuşa alerjiside olabilir ama...
Günaydın diyecem de atı alan Üsküdar''ı geçmiş.
Neyse ben bir kahvaltı yapayım da gözlerim açılsın.
Ev sahibi huuu
Daha uyuyor muyuz?
cok iyi o anda omik seyler izlemek kafan dagilir ama en kisa surede psikaytr yada psikolaga gorun yasadiklarini anlat insaALlAH daha basindayken kolay atlatirsin.Cok sukur canim onlara da bakildi hepsi gayet iyi normal. . Su an farkli seyler dusunmeye calisiyoruz. Komik videolar aciyor esim ki kafamı dagitayim..
superrr olurrrr derimMuhabbet, sohbet edip iki konusacagim kimse var miii??? Dini konular da konusabiliriz.
Beraber bilmedigimiz sorulari da paylasir eger karsilikli biliyorsak cevaplayada biliriz ne dersiniz dostlarimm????
Bende 3 e kadar sohbetteydim sonra uyuya kalmisim bilgece timsahlari sevdiğinden bahsediyodu eve timsah alacakmış vazgeçmiş muhabbet kuşu alacakmış. Vazgecmeseydi ne güzel timsah açıkınca bunları yerdicok iyi o anda omik seyler izlemek kafan dagilir ama en kisa surede psikaytr yada psikolaga gorun yasadiklarini anlat insaALlAH daha basindayken kolay atlatirsin.
superrr olurrrr derim
selam kizlar nasilsiniz gece bayagi sohbet ilerlemis bende uyumadim ama hic inetrnete girmedim kacirdim muhabbeti.
Bende 3 e kadar sohbetteydim sonra uyuya kalmisim bilgece timsahlari sevdiğinden bahsediyodu eve timsah alacakmış vazgeçmiş muhabbet kuşu alacakmış. Vazgecmeseydi ne güzel timsah açıkınca bunları yerdi
Bende hayvanları severim ama surunenler hariç evde de sadece balık yada kuş olabiliruykusuzluk bilgecenin kafasinami vurdu ne timsahi aman yarabbimciddi ciddi alacakmiydi ki Allahtan vazgecmis
muhabbet kusu iyi olurdu bende severim. kedi kopek bahceli evim olsa beslmek isterdim ama evin icinde degil. esimin erkek kardesi evinde tazi cinsi kopegi var oraya ne zman gitsem kopegin bi bakisi var cok sevimli ben yanina gitmeden yanima gelir kafasini oksarim oksadikca iyice yanasir. eve geldigimizde kapinin onunde tum kiyafetleri cikartir oyle iceri girerim tuyleri kiyafete yapisiyor cirpincada cikmiyor o yuzden evde degilde bahcede beslemek isterim
Gençler niye uyumuyorsunuz siz evlatlar. Ben gibi bebe mi salliyorsunuz
Canım bizim kuşun cinsi normal muhabbet kuşu.
Ama sen İngiliz cinsi bir muhabbet kuşu alırsan onlar daha kolay kapar, ve mutlaka 3-4haftalık erkek kuş al diğer turlu zor konuşur ve güvenilir bi yerden al erkek diye dişi verebilirler, küçük diyip büyük verebilirler.
Aldıktan sonrada üzerine epey duşup ilgilenirsen, eline koluna gelmeyi öğretirsen büyük ihtimal konuşur.
Sürekli ilgilenmelisin, ş li kelimeleri daha çabuk kapıyorlar.
Günaydın güzeller: )
Bilgece kuşmu Alcan yoksa: DDD
Bak kuşun bakımı evde daha kolaydır kediden, ama onu kedi gibi eline alıp sevemezsin.
Eşinin kuşa alerjiside olabilir ama...
Günaydın diyecem de atı alan Üsküdar''ı geçmiş.
Neyse ben bir kahvaltı yapayım da gözlerim açılsın.
Ev sahibi huuu
Daha uyuyor muyuz?
cok iyi o anda omik seyler izlemek kafan dagilir ama en kisa surede psikaytr yada psikolaga gorun yasadiklarini anlat insaALlAH daha basindayken kolay atlatirsin.
superrr olurrrr derim
selam kizlar nasilsiniz gece bayagi sohbet ilerlemis bende uyumadim ama hic inetrnete girmedim kacirdim muhabbeti.
Seelaam
Bende 3 e kadar sohbetteydim sonra uyuya kalmisim bilgece timsahlari sevdiğinden bahsediyodu eve timsah alacakmış vazgeçmiş muhabbet kuşu alacakmış. Vazgecmeseydi ne güzel timsah açıkınca bunları yerdi
uykusuzluk bilgecenin kafasinami vurdu ne timsahi aman yarabbimciddi ciddi alacakmiydi ki Allahtan vazgecmis
muhabbet kusu iyi olurdu bende severim. kedi kopek bahceli evim olsa beslmek isterdim ama evin icinde degil. esimin erkek kardesi evinde tazi cinsi kopegi var oraya ne zman gitsem kopegin bi bakisi var cok sevimli ben yanina gitmeden yanima gelir kafasini oksarim oksadikca iyice yanasir. eve geldigimizde kapinin onunde tum kiyafetleri cikartir oyle iceri girerim tuyleri kiyafete yapisiyor cirpincada cikmiyor o yuzden evde degilde bahcede beslemek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?