- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.461
Ay canim bizim bebisimiz yok biz de birbirimizi salliyoruz ne yapalimya senin kiz nasil??
Evet evet gidicem insallah en kisa surede. Hic sorma gece daldik muhabbete cikamadik guzrl oldu ama. Keske kacirmasaydin
Ben de hayvanlari severim ama disarda. Kedi alicaktim cok tüy doker drdiler vazgectim. Acaba alip da lazer epilasyon mu yaptirsam
oglum hastaydi canim onunla ilgilendim, surekli oksuruyordu kuzum oksurmekten tam yatamadi.
hahahhaha lazer mi Eki Görüntüle 1516515 sana bu kedi lazim o zaman tuy sorunu yokama biraz korkunc geldi bana
saolasin amin,
saolasin amin,
ben olsam bende gelmembu gece ruyama girmese bari bu kedi sen en iyis muhabbet kusu al
ama alayim mi ya eglenceli olur. Annemlerr gidince de gotururum cok tatlilar yaa
ya canim benim kaynim bugun izinliymis, eltimler cay icmeye gelebilirlermis azicik evi toplayayim da agizlarina laf vermeyeyim. Ayrica gece drdigin gibi dua ettim bir sifa duasi var onu okudum kendime geldim şükürler olsun. Sagolsain
annenin kalbine iner kiz ALLAH korusun
tamam canim kolay gelsin sana Dua HER DErde DEva canim RAbbim sifa versin
kolay gelsinde niye banlandin simdi yaa.Ay su an utu yapiyorum ve Ütü yaparken cok sıkıldığım icin tekrar geldim arada yaziyorim
Kız bilgece hayal mi Gercekmi karar veremedim adı var kendi yok
Kaşla göz arasında yine noldu?
Kız bilgece hayal mi Gercekmi karar veremedim adı var kendi yokyine kim şikayet etmiş yollamışlar
Bende bakiyim bi ne yazmışBen de ona bakıyordum tam.
Konu kapanmış ama kapanmakla ilgiydi.
Kocası kapanmasını istemiş kadının.
O sebepten yine banlandi. Kaç gün sürerse artık.
Ama burdan helal olsun diyorum Bilgeceye...
Okudum mesajları Allah ım ne garip insanlar var Rabbim ıslah eylesin böyle düşünenleri. Resmen gunaha giriyorlar. Böyle bisey kesin yoktur sırf ortalık karıştırmak için açılan bi konu kesin ateist felandir.
banami oyle geldi bitekTovbe estafurlah oda nerden cikti kiz ben hic farketmedim
banami oyle geldi bitek
kollar geride gogus kaburga one dogru cikik gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?