Bilgece ile Sohbete ;)))

A amberin cim simdiki avatar daha guzel olmus
bende avatar degistirmek istedim istedigim gibi bi avatar bulamadim simdiki iyi gibi ama degisiklik yapmak gerek arada
Ben surekli degistiriyorum sen yeni farketmissin 1 hafta duruyo en fazla. Kullanici adimi degistirdim hakkimda kalmadi herkes eskisi daha guzeldi diyo black_women di bundan onceki amberinden hic memnun degilim

Son düzenleme:
Ben surekli degistiriyorum sen yeni farketmissin 1 hafta duruyo en fazla. Kullanici adimi degistirdim hakkimda kalmadi herkes eskisi daha guzeldi diyo black_women di bundan onceki amberinden hic memnun degilim

eskiden ozel bi sebeb sunman gerekiyordu nick degistirmek icin simdi 3 kere mi ne hakkin var peki diger kullandigin nicklerden birinidemi secemiyorsun keske oyle bi secenek hakkimiz olsaydi, ben uye oldugumdan beri ayni nickdeyim degistirmeyi hic istemedim. senin eski nickin daha iyiymis amberin anlami ne?

Onceki lerde bi karar veremedim 5 hakkımız varmış ben hepsini kullanmisim sonra amberin diye bi isim gördüm degiştirdim anlamı guzel kokan bide değerli taş yazıyordu

aaa

kolay gelsinde niye banlandin simdi yaa. ne guzel sohbet ediyorduk

Kaşla göz arasında yine noldu?

Kız bilgece hayal mi Gercekmi karar veremedim adı var kendi yok yine kim şikayet etmiş yollamışlar

Ahh kizlar hic sormayin. Birileri fena takmis bana. ..

Ben de ona bakıyordum tam.
Konu kapanmış ama kapanmakla ilgiydi.
Kocası kapanmasını istemiş kadının.
O sebepten yine banlandi. Kaç gün sürerse artık.
Ama burdan helal olsun diyorum Bilgeceye...

Kizlar kapanma konusundan banlanmadim. Bir mesajimi duzenledim. Duzenlerken bazi mesajlari sildim diye banlandim.. icerik silmekten. Oysa ben sadece duzenledim. Neyseeeeee. Mesaji duzenleyeli 5 dakika olmadan banlandim yani, saka ama gercek.....

Noldu Bilgece'ye yahu yine? İnanamıyorum

Insallah bir daha gitmem. Geyikten baska bir yere yorum yapmam istenmiyor sanirim..

selamlar sohbete geldim kimse yok mu:)
merhaba hos geldiniz.. nasilsinjz???

selam kizlar bilgecenin ban cezasi bitmedimi? gelsede sohbetlere devam etsek

Bitti bitti sukur ama annemlerdeyim cok giremem siteye. Girebildigim kadar artik ;-)

Afiyet olsun

Cok sukur iyi gidiyor. Gunler gecip gidiyor iste. Senin hamileligin nasıl? Bu arada cinsiyeti belli mi??

Hamileligim cok sukur iyi gidiyor baslarda kese etrafinda kanama vardi 6 tane igne oldum gecti, bu persembe kontrole gidicem o zaman cinsiyeti belli olur buyuk ihtimal. Kizimda mide bulantisi tiksinti yasamistim bunda rahatim cok sukur hic hamile gibi degilim desem yeridir:)

@Bilgece merhaba hamdolsun iyiyim diyeyim:) sen dememde sakınca yoktur umarım:)

Yorumlarını beğendiğim bir üyesin, profiline bakarken konunu gördüm geleyim dedim.

Hos buldum canim ya. Valla ne olacak bilmiyorum ki.. millet kiblemekten bikmadi..
Evet canim anneme geldim dün.
Sen ne yapiyorsun??

Halı yıkadım. Kurudu ama berbat sarı leke kalmış kenarlarında. Kaç ton su kullanmam gerekiyor? Komşum gördü nasıl duruladım yaaa.
Üstelik bi gram enerjim yok tekrar yıkamaya.

Oh oh ne guzel ya insallah hep boyle devem eder..

@Bilgece merhaba hamdolsun iyiyim diyeyim:) sen dememde sakınca yoktur umarım:)

Yorumlarını beğendiğim bir üyesin, profiline bakarken konunu gördüm geleyim dedim.

Hos geldin. Tabiki sen demende bir sakinca yok aksine daha hosuma gider. iyi dusuncelerin icin de cok tesekkurler ;-)
Nasilsin? Kac yasindasin azcik kendini tanitabilirsen sevinirim ;-)

Halı yıkadım. Kurudu ama berbat sarı leke kalmış kenarlarında. Kaç ton su kullanmam gerekiyor? Komşum gördü nasıl duruladım yaaa.
Üstelik bi gram enerjim yok tekrar yıkamaya.

Ay canim kolay gelsin ya. Benim hic o kadar gücüm yok inanki. Bi battaniyeyi bile yikayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…