- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #7.481
Yok kiz oyle poz verdim de
Kiz nerden ben oluyum buldum netten bi resim koydum tatlimsenmisin o kiz
oyle olsun bakalim guzel poz vermissin
sen olmadigini biliyom kizKiz nerden ben oluyum buldum netten bi resim koydum tatlimdegistiriyorum simdi ayni bayan ama
Ben surekli degistiriyorum sen yeni farketmissin 1 hafta duruyo en fazla. Kullanici adimi degistirdim hakkimda kalmadi herkes eskisi daha guzeldi diyo black_women di bundan onceki amberinden hic memnun degilim
Ben surekli degistiriyorum sen yeni farketmissin 1 hafta duruyo en fazla. Kullanici adimi degistirdim hakkimda kalmadi herkes eskisi daha guzeldi diyo black_women di bundan onceki amberinden hic memnun degilim
Onceki lerde bi karar veremedim 5 hakkımız varmış ben hepsini kullanmisimeskiden ozel bi sebeb sunman gerekiyordu nick degistirmek icin simdi 3 kere mi ne hakkin var peki diger kullandigin nicklerden birinidemi secemiyorsun keske oyle bi secenek hakkimiz olsaydi, ben uye oldugumdan beri ayni nickdeyim degistirmeyi hic istemedim. senin eski nickin daha iyiymis amberin anlami ne?
gecmis olsun o zamanOnceki lerde bi karar veremedim 5 hakkımız varmış ben hepsini kullanmisimsonra amberin diye bi isim gördüm degiştirdim anlamı guzel kokan bide değerli taş yazıyordu
aaa
kolay gelsinde niye banlandin simdi yaa.ne guzel sohbet ediyorduk
Kaşla göz arasında yine noldu?
Kız bilgece hayal mi Gercekmi karar veremedim adı var kendi yokyine kim şikayet etmiş yollamışlar
Ben de ona bakıyordum tam.
Konu kapanmış ama kapanmakla ilgiydi.
Kocası kapanmasını istemiş kadının.
O sebepten yine banlandi. Kaç gün sürerse artık.
Ama burdan helal olsun diyorum Bilgeceye...
Okudum mesajları Allah ım ne garip insanlar var Rabbim ıslah eylesin böyle düşünenleri. Resmen gunaha giriyorlar. Böyle bisey kesin yoktur sırf ortalık karıştırmak için açılan bi konu kesin ateist felandir.
Noldu Bilgece'ye yahu yine? İnanamıyorum
merhaba hos geldiniz.. nasilsinjz???selamlar sohbete geldim kimse yok mu:)
selam kizlar bilgecenin ban cezasi bitmedimi? gelsede sohbetlere devam etsek
Canım hoşgeldin.
Nolacak böyle ya? Özlüyoruz ama.
Hımm annene gittin demek. Gez bakalım.
Hos buldum canim ya. Valla ne olacak bilmiyorum ki.. millet kiblemekten bikmadi..
Evet canim anneme geldim dün.
Sen ne yapiyorsun??
Merhaba sekerim, dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmis, sanirim sende bu yuzden bani yiyosun:)) neyse gercekler acitir bir cay koyda dibine vuralim
Oooo ayip ettin hemen koyuyorum bi icelim muhabbet edelim ;-)
Seni de mi uyku tutmadi??
Aynennasil gidiyor bakem? Cayda super olmus valla eline saglik:)
Afiyet olsun
Cok sukur iyi gidiyor. Gunler gecip gidiyor iste. Senin hamileligin nasıl? Bu arada cinsiyeti belli mi??
Hos buldum canim ya. Valla ne olacak bilmiyorum ki.. millet kiblemekten bikmadi..
Evet canim anneme geldim dün.
Sen ne yapiyorsun??
Hamileligim cok sukur iyi gidiyor baslarda kese etrafinda kanama vardi 6 tane igne oldum gecti, bu persembe kontrole gidicem o zaman cinsiyeti belli olur buyuk ihtimal. Kizimda mide bulantisi tiksinti yasamistim bunda rahatim cok sukur hic hamile gibi degilim desem yeridir:)
@Bilgece merhaba hamdolsun iyiyim diyeyim:) sen dememde sakınca yoktur umarım:)
Yorumlarını beğendiğim bir üyesin, profiline bakarken konunu gördüm geleyim dedim.
Halı yıkadım. Kurudu ama berbat sarı leke kalmış kenarlarında. Kaç ton su kullanmam gerekiyor? Komşum gördü nasıl duruladım yaaa.
Üstelik bi gram enerjim yok tekrar yıkamaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?