Bilgece ile Sohbete ;)))

Canim katıldım bi ara ama ise başlayınca inan hic vaktim olmuyor spor yapmaya dikkat etmeye çalışıyorum ama erken cikislarimda yürüyüşe giderim diyordum niyetlendim ya olmadi full çalışıyorum bu hafta

Canim katıldım bi ara ama ise başlayınca inan hic vaktim olmuyor spor yapmaya dikkat etmeye çalışıyorum ama erken cikislarimda yürüyüşe giderim diyordum niyetlendim ya olmadi full çalışıyorum bu hafta
Yediklerine dikkat ediyorsun zaten anladığım kadarıyla, sporu da akşam eve gelince biraz hoplayıp zıplasan? Gerçi halin de kalmıyordur kesin
Ne kadar fazlan var?

Gidince yapicam diyorum ama yataga kendimi zor atıyorum 7 kilo versem yeter canim en fazla 8
Inanırım canım zor oluyor çalışırken. Ben tam destek arkandayım başaracaksın içinde ki o yorgunluğu yenip bir spora bir başlayabilsen zaten kendini daha iyi hissedeceksin

Benim bir biliniyor ama aslında iki. Diğeri esim..
Soru neydi?

O halde benim de 2 çocuğum var Kardesler arasi iletisim yas farki gibi sorular ..
aslinda ikinci cocugu dusunmuyorum ama maalesef spiral ve hap kullandim ana ikisinde de birakmak zorunda kaldim 2 ay hamile kalmadm ama bu ay supheleniyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…