- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.101
Ayikla ayikla hem sağlıklı da boşver köfteyi mofteyiolsa bizde yiiicez deaman neyse ben en iyisi bezelye ayıklayım
Ay mantiyi mantar diye okudum ben ikisinide çok seviyorumyapmayı da seviyorsan yap yiyelim kizin kaç yaşında
ALLAH bağışlasınMantar mı?
Tek yemedigim şey sanırım.
3,5 canım. Ben de 31.
Canim katıldım bi ara ama ise başlayınca inan hic vaktim olmuyor spor yapmaya dikkat etmeye çalışıyorum ama erken cikislarimda yürüyüşe giderim diyordum niyetlendim ya olmadi full çalışıyorum bu haftaZayıflama takımlarına katılmana canım, belki sanada faydası olur?
Nefsine hakim olmak gerçekten zor birşey ama inan gerçekten istersen başarırsınilerde de bu günlerine gülersin
60 iyidir, tam kıvamında
aaaaaaaaa saflığım ya
bende aynı sıkıntıyı çeken birini bulunca hemen başladım anlatmaya
Niye kiz güzel benceMantar mı?
Tek yemedigim şey sanırım.
3,5 canım. Ben de 31.
Adam damdan düşmüş
Bana damdan düşeni getirin demiş
Kıyamam içme o kadar
Yediklerine dikkat ediyorsun zaten anladığım kadarıyla, sporu da akşam eve gelince biraz hoplayıp zıplasan? Gerçi halin de kalmıyordur kesinCanim katıldım bi ara ama ise başlayınca inan hic vaktim olmuyor spor yapmaya dikkat etmeye çalışıyorum ama erken cikislarimda yürüyüşe giderim diyordum niyetlendim ya olmadi full çalışıyorum bu hafta
Gidince yapicam diyorum ama yataga kendimi zor atıyorumYediklerine dikkat ediyorsun zaten anladığım kadarıyla, sporu da akşam eve gelince biraz hoplayıp zıplasan? Gerçi halin de kalmıyordur kesin
Ne kadar fazlan var?
Niye kiz güzel benceAllah bagislasin canim bende 21
Hehe bende cidden iciyorsun sandim kiiizAmin canım. Ah ah yaşlanmışim ben
Aha yaktim bi cigara daha
Inanırım canım zor oluyor çalışırken. Ben tam destek arkandayım başaracaksınGidince yapicam diyorum ama yataga kendimi zor atıyorum7 kilo versem yeter canim en fazla 8
Inşallah canım ya bakalim artık yavas yavas başlarım spora daInanırım canım zor oluyor çalışırken. Ben tam destek arkandayım başaracaksıniçinde ki o yorgunluğu yenip bir spora bir başlayabilsen zaten kendini daha iyi hissedeceksin
Hanımlar size bi sorum olacak aranizda iki çocuğu olan var miiiii iii ?
Hehe bende cidden iciyorsun sandim kiiiz
HahahahhNe zaman bu foruma üye oldum, o zaman başladım ayol.
Benim bir biliniyor ama aslında iki. Diğeri esim..
Soru neydi?
yaa çok hoşsunBenim bir biliniyor ama aslında iki. Diğeri de eşim...
Soru neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?