- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.121
Bunları bide herife kabullendirmek lazım kofte ve tavuk dışındaki yemekleri yemez etli yemek olacak ille bende sebze yemeklerini daha çok seviyorum. Bugünde doyduk elhamdülillah.Makarna olabilir kisir olabilir kofte olabilir patates salatasi olabilir kabak olabilir tavuklu pilav salata olabilir olabilir yaniiiii
İyiyim canım bende sağol,İyilik canım sen nasılsın?
Yemek fikri verme konusunda çok kötüyüm ben, en iyisi forumda yemek tarifleri kısmına falan bak belki aklına bişey gelir
Ne bulduysa yesinBunları bide herife kabullendirmek lazım kofte ve tavuk dışındaki yemekleri yemez etli yemek olacak ille bende sebze yemeklerini daha çok seviyorum. Bugünde doyduk elhamdülillah.
Doner kebabı eti vardı onu yedik ekmek arası doner Türkiye'deki ekmek arası gibi değil ama doyduk şükür. Ne bulduysa yesinne yaptın
Afiyet olsuuuuuuuunnDoner kebabı eti vardı onu yedik ekmek arası doner Türkiye'deki ekmek arası gibi değil ama doyduk şükür. 
O halde benim de 2 çocuğum varKardesler arasi iletisim yas farki gibi sorular ..
aslinda ikinci cocugu dusunmuyorum ama maalesef spiral ve hap kullandim ana ikisinde de birakmak zorunda kaldim 2 ay hamile kalmadm ama bu ay supheleniyorm
Valla ikinci çocuk benim kıyametim olur. Asla düşünmüyorum. Allah isteyenlere versin en hayırlısından inş.
Eşin mi istiyor, sen neden istemiyorsun?
Amin.
Eşim istediğini dile getiriyor ama illa olsun demiyor kısmet diyor.. ama kendi korunmaya yanasmiyor. Ben istemiyorum çünkü kızım küçük ben küçüğüm :))
Eşinin, senin ve kızının yaşı kaç?
Eşinin, senin ve kızının yaşı kaç?
eşim 31 ben 25 kızçem 3.5
Hayırlı akşamlar hanımlar.. Ben geldim..
Ne olsun panik atak meyracim. Valla bayanlar ben eve boyle büyük temizliklerde yardimci bir abla tutuyorum. Iki gunde her seyi hallediyoruz şükür. .
Ay canim esim gelmemisti 2ye yakin geldi ondan sonra ciktim iste
Himm anladim. O zaman ben kullanmayacagim ne yapalım baru sogan suyuna baslayayim tekrar..
Gunyadinnnn
Hoşbulduk.. keyifler nasıl bakalım?Hayırlı akşamlar. Hoşgeldin.
Yooo aslında tam zamanıymış. Bence de iyi olur. Benim kızım da 3.5.
Hoşbulduk.. keyifler nasıl bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?