Bilgece ile Sohbete ;)))

Hahaja ya bak ayni ben ama bir malzemem eksik esimden onu bekliyorum getirsin insallah yemek yarismasina katilacagim
Ooo hadi bakalım kolay gelsin :) ne yemek yapacaksın söyleyebiliyormusun?

Canim aci cehre tohumunu diyorsan ayni sey mi bilmiyorum ama çok fena o mahvediyor beni. Cesaret gerektiriyor resmen kabus gibi
Sabuna yeltenmem kiz
Ya yok kız keten tohumu gibi, chia ismi.
Alıntıma bak :)

merhaba arkadaşlarr mero95 gibi hersayfa olmasa da atlaya atlaya bakındım bende sohbetlerinize vee çok güzeldi bende bir merhaba demek sizlerle tanışmak istedimm. huhu müsade varmı ?
Sende hoşgeldin canım :)

Ayy canim beni utandiriyorsun cok tatlisin
cidden he yoksa hakkina mi girdim canim.ya?? O ladar sayfayi okuyacagina simdi kac tane deneme yapmiatin Allah bilir.. amaaan biraz da eglence lazim. Be gizel muhabbet ediyoruz birbirimize moral veriyoruz. Ohhh

bide bekarım :/
Daha yasin genc. Ben senin yasindayken nisnalandim

tşk ederimm çok hoşbuldum valla (ayıp olmazsa bişi sorcam arka arkaya bazı mesjları cvplamak için ne yapılıyor bu senin yazdığın örnekteki gibi :) çömüm birazda

hmm Rabbim inş en kısa zamanda hayırlı akıllı güzel sağlıklı ve yaramaz bebişler nasip eder güzel ablamaa Ben bekarım ablaam yaa
Ayyy tatlim yaramaz bebis olmasin akilli uslu olsun efendi olsun yaramaz olmasin

Tani soyleyebiliyoruz ama ben sana ozelden soyleyecegim.simdi malum.beni sevmeyen cok soylerim gider baskasi yapar o yuzden sana ozelden soyleyeyim

Hoşgeldin canım :)
Hoşbulduk Ablacığım

merhaba arkadaşlarr mero95 gibi hersayfa olmasa da atlaya atlaya bakındım bende sohbetlerinize vee çok güzeldi bende bir merhaba demek sizlerle tanışmak istedimm. huhu müsade varmı ?
hehehe :) Merhaba sizde Hoşgeldiniz

Vay be boyle genclik gozlerimi yasartiyor canlarim gelin kucagimi actim ben size

Yer var tabi olmaz mi? Hos geldin. Nasilsin? Kendini tanitir misin sen de??
Hadi kucaklaşalımmm....

tşk ederimm çok hoşbuldum valla (ayıp olmazsa bişi sorcam arka arkaya bazı mesjları cvplamak için ne yapılıyor bu senin yazdığın örnekteki gibi :) çömüm birazda

Canim cevaplanin yanindaki coklu alintilara tikla hamgi mesajlari alintilayacaksan. Tek tek coklu alintiya tikla sonra cevapla kisminda alintilari ekleye bas oluyor..

hmm Rabbim inş en kısa zamanda hayırlı akıllı güzel sağlıklı ve yaramaz bebişler nasip eder güzel ablamaa Ben bekarım ablaam yaa
Ay şu duanın güzelliğine bak, amin amiiin :)

Canım estağfurullah, bilgecenin de dediği gibi çoklu alıntıya tıkla mesajların yanında. Aşağıda mesaj yazdığın yere de alıntıları eklemen gerekiyor. Her QUOTE yazısından sonra kendi mesajını yazabilirsin

Nerden bulcam canim ben bunu sen kullandin mi
Evet canım ben aldım, aktarlarda oluyormuş galiba.

Hoşbulduk Ablacığım

hehehe :) Merhaba sizde Hoşgeldiniz

Hadi kucaklaşalımmm....
Hızınıza yetişemiyorum gerçekten abla olmuşum artık :)))

hmmmm peki ablacımm alıntıları ekleyi bulamadım ama :)

Tatlim eger sen coklu alintiya tiklamazsan cevapla kisminda alintilari ekleyi gormezsin. Ilk once alintilayacagin mesajlarda coklu alintiyi tikla tek tek sonra sayfanin assagisindaki mesaj yazma kutusunda alintilari ekle secenegini tikla

Memnun kaldin mi canim peki? Alayim bende ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…