- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.621
geçmiş olsun canım, iyidir umarım şimdi_Verda_ sagol canim. Bu gece moralim yok lutfen hepiniz esime dua edin. Esim su an hastanede ve ben cok kotuyum. Lutfen dua edin. Allah rızası için. Lutfen Rabbim onu bana bagislasin
_Verda_ sagol canim. Bu gece moralim yok lutfen hepiniz esime dua edin. Esim su an hastanede ve ben cok kotuyum. Lutfen dua edin. Allah rızası için. Lutfen Rabbim onu bana bagislasin
_Verda_ sagol canim. Bu gece moralim yok lutfen hepiniz esime dua edin. Esim su an hastanede ve ben cok kotuyum. Lutfen dua edin. Allah rızası için. Lutfen Rabbim onu bana bagislasin
Bilgece canım çok çok geçmiş olsun.
nesi var eşinin?
çok üzüldüm şimdi ya..
Allah şifasını versin bi an önce inşallah.
Canım noldu? Kötü bir durum yoktur umarımçok geçmiş olsun Allah'ım şifasını verir inşallah eşini sana ve sevdiklerine bağışlasın dualarım seninle.
geçmiş olsun canım, iyidir umarım şimdi
Canım şimdi gördüm.
Duamdasınız.
Hayırdır kötü bir şey mi var.
Kaza filan mı?
Allah korusun ..
noldu canim cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin esine.
@Bilgece nin numarasi kimsede yokmu kizlar merak ettim insaALLAH iyi haberlerle gelir.
Allah razi.olsun kizlar. Esim iftardan sonra basi donmua. Eve gelirken de basi donmua ve yol.ortasinda durmus inmis kusmaya baslamis. Ariyordum ariyordum acmiyordu. Bayginlik gecirmis, yarim saat sonra acti sesi o kadar kotuydu ki komusacak gucu kalkacak gucu bile yoktu. Hemen kaynimi aradim. Sagolsun kaynim hastaneye goturmus. Her turlu tetkik iyi cikmis. Kan idrar tahlili kalp atislari falan. Doktor bir sey yok demis. Vucut direncin dusmus demis. Eve cok gec geldiler. Eve geldiginde bile yuruyemiyordu donuyordu denge kaybi vardi. Demekki acliktan ve yorgunluktan bu hale geldi zavalli kocam. Serum falan vermisler, evde yemek yedi 2 tane pideyi yedi ki kendine gelsin. Sadece corbayla duruyormus cunku.
Sonra uyuduk Rabbime sukurler olsun iyilesmisti Allahima bin sukur. Oyle korkmuatum ki onun sesini oyle duyunca. Dunyam basima yikildi sanki . Rabbim.onu bagisladi binlerce sukur.
Allahim bu mubarek gunlerde oruc tutup da calisan herkesin yardimcisi olsun insallah..
Çokk geçmiş olsun canım, bukadar kötü oluyosa oruç tutmamalı amaAllah razi.olsun kizlar. Esim iftardan sonra basi donmua. Eve gelirken de basi donmua ve yol.ortasinda durmus inmis kusmaya baslamis. Ariyordum ariyordum acmiyordu. Bayginlik gecirmis, yarim saat sonra acti sesi o kadar kotuydu ki komusacak gucu kalkacak gucu bile yoktu. Hemen kaynimi aradim. Sagolsun kaynim hastaneye goturmus. Her turlu tetkik iyi cikmis. Kan idrar tahlili kalp atislari falan. Doktor bir sey yok demis. Vucut direncin dusmus demis. Eve cok gec geldiler. Eve geldiginde bile yuruyemiyordu donuyordu denge kaybi vardi. Demekki acliktan ve yorgunluktan bu hale geldi zavalli kocam. Serum falan vermisler, evde yemek yedi 2 tane pideyi yedi ki kendine gelsin. Sadece corbayla duruyormus cunku.
Sonra uyuduk Rabbime sukurler olsun iyilesmisti Allahima bin sukur. Oyle korkmuatum ki onun sesini oyle duyunca. Dunyam basima yikildi sanki . Rabbim.onu bagisladi binlerce sukur.
Allahim bu mubarek gunlerde oruc tutup da calisan herkesin yardimcisi olsun insallah..
cok gecmis olsun canim Rabbim sana bagislasin esini. oruca bi ara versin kendine gelene kadar Rabbim bi daha yasatmasin.
Ilk defa boyle oldu yarim corba icmis iftarda. Yemegi eve gelip senin yemegini yiyecegim diyordu. Her gun oyle yapiyor. Saat 10-11 gibi geliuor evde yiyordu. Kiziyorum dukkanda ye diyorum inatla evde yiyecegim diyor.Çokk geçmiş olsun canım, bukadar kötü oluyosa oruç tutmamalı ama
madem bukadar istiyour tutmak, Allah yardım eder canım ne mutluIlk defa boyle oldu yarim corba icmis iftarda. Yemegi eve gelip senin yemegini yiyecegim diyordu. Her gun oyle yapiyor. Saat 10-11 gibi geliuor evde yiyordu. Kiziyorum dukkanda ye diyorum inatla evde yiyecegim diyor.
Inan bugun de oruc tuttu. O kadar da israr ettim. Allahim.yardim etsin..
Ilk defa boyle oldu yarim corba icmis iftarda. Yemegi eve gelip senin yemegini yiyecegim diyordu. Her gun oyle yapiyor. Saat 10-11 gibi geliuor evde yiyordu. Kiziyorum dukkanda ye diyorum inatla evde yiyecegim diyor.
Inan bugun de oruc tuttu. O kadar da israr ettim. Allahim.yardim etsin..
canım geçmiş olsun.Allah razi.olsun kizlar. Esim iftardan sonra basi donmua. Eve gelirken de basi donmua ve yol.ortasinda durmus inmis kusmaya baslamis. Ariyordum ariyordum acmiyordu. Bayginlik gecirmis, yarim saat sonra acti sesi o kadar kotuydu ki komusacak gucu kalkacak gucu bile yoktu. Hemen kaynimi aradim. Sagolsun kaynim hastaneye goturmus. Her turlu tetkik iyi cikmis. Kan idrar tahlili kalp atislari falan. Doktor bir sey yok demis. Vucut direncin dusmus demis. Eve cok gec geldiler. Eve geldiginde bile yuruyemiyordu donuyordu denge kaybi vardi. Demekki acliktan ve yorgunluktan bu hale geldi zavalli kocam. Serum falan vermisler, evde yemek yedi 2 tane pideyi yedi ki kendine gelsin. Sadece corbayla duruyormus cunku.
Ne iş yapıyor canım eşin, çok yorucumu?Ya alintilar bi tuhaf oldu.
Sare Lavinya evet insallah Rabbim yardim eder.
norwegian hayirdir senin neyin var? Gecmis olsun..
Allah razi.olsun kizlar. Esim iftardan sonra basi donmua. Eve gelirken de basi donmua ve yol.ortasinda durmus inmis kusmaya baslamis. Ariyordum ariyordum acmiyordu. Bayginlik gecirmis, yarim saat sonra acti sesi o kadar kotuydu ki komusacak gucu kalkacak gucu bile yoktu. Hemen kaynimi aradim. Sagolsun kaynim hastaneye goturmus. Her turlu tetkik iyi cikmis. Kan idrar tahlili kalp atislari falan. Doktor bir sey yok demis. Vucut direncin dusmus demis. Eve cok gec geldiler. Eve geldiginde bile yuruyemiyordu donuyordu denge kaybi vardi. Demekki acliktan ve yorgunluktan bu hale geldi zavalli kocam. Serum falan vermisler, evde yemek yedi 2 tane pideyi yedi ki kendine gelsin. Sadece corbayla duruyormus cunku.
Aynen oyle olmus canim. Dedihin gibi iftarda asiri yogunlar. Yemek tiyecek firsatlair bile yok. Sagolasin. Evet bir kac gun dinlenecek insallah.canım geçmiş olsun.
herhalde o esnada tansiyonu düşmüş. bayıldığına göre.
onlar bir de tam iftar vakti de yoğun oluyorlar, doğru düzgün yemek de yemeye fırsatı olmamıştır ramazan başladığından beri, direnci düşmüştür iyicene.
dinlensin birkaç gün mümkünse.
canim yemek sektoru restorantimiz var oyle.. cok yorucu hem de coook maalesefNe iş yapıyor canım eşin, çok yorucumu?
Çok geçmiş olsun @Bilgece canm benim bu kadar tempolu çalışmaya bünye dayanır mı? Rabbim yardımcnız olsun inş tekrarlanmaz kuzumm
sagol sibelcim tesekkur ederim..Canım çok çok geçmiş olsun.
@Bilgece canım çok geçmiş olsun bakıyım bir dedim eşini okudum, Allah şifa versin toparlansın inşallah hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?